Dodaj do ulubionych

Ktokolwiek usunął

25.02.26, 01:56
post Wilczamii z wątku "Polska i Ukraina" (nie pamiętam, co w nim było),

Proszę usunac również posty Krytyka, mówiące o moim skurwieniu. Bo czuję się obrażony. I pewnie inne, może innych autorów, ale nie chce mi się szukać.

No chyba, że nie. A, jeśli, to już mamy jasność. Wszystko obiektywnie i prawdziwie. Tak jak trzeba.

Obserwuj wątek
    • wilczamia Re: Ktokolwiek usunął 25.02.26, 12:59
      Qrwa qrwie lba nie uwie, jak slusznie mawia lud.

Wieprzki wsciekle kwicza, bo jakas baba z paralizatorem im psuje zabawie. Bylo modus operandi, ze im wolno (np. obrzucac Ciebie czym maja ochote), a tu niestety trzeba sie przegladac w lustrze i widok odrzuca kostropatoscia.

Nie napisalam tam nic w zolnierskich slowach, za to centralnie o ich moralnosci. Babuszka nie wytrzymala i znow popuscila. Szkoda, ze nic 2 razy sie nie zdarza , wtedy to byl fun, jak sie bala przyznac, kiedy marksistka malo ze nie okazala entuzjazmu, to jeszcze niebezpiecznie dociekala faktow big_grin Naturalnie dopoki sie nie dowiedziala, ze to ten szonik, bo jak sie dowiedziala, to odwrocila leb jak Meryl Streep w tym filmie z Goldie Hawn i Willisem big_grin

Co ja tu jeszcze nie napisalam, a powinno pasc... przyszlo mi do glowy, ze byloby sprawiedliwe, gdyby te trzy swinki lezaly na polu w Przewodowie zamiast tamtych niewinnych ludzi. Kto podzega do wojny, powinien osobiscie ponosic tego konsekwencje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka