totutotam.org 09.10.21, 20:46 Takie pytanie mi się dzisiaj nasunęło po ujrzeniu kolekcji w rozmiarze 134/140. Do czego służy mi, wiem, ale mam trochę większy biust i sterczące sutki. A ośmiolatkom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arthwen Re: Do czego służy biustonosz? 09.10.21, 20:49 8-latkom służy do tego samego co i tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: Do czego służy biustonosz? 09.10.21, 20:58 Biorąc pod uwagę różnicę w fizjologii i warunkach życia dziwię się w takim razie dlaczego biustonosze znalazły się tylko na dziale dziewczęcym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Do czego służy biustonosz? 09.10.21, 21:04 No wiesz, jak jakiś chłopak będzie chciał mieć biustonosz, to sobie kupi w dziewczęcym. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Do czego służy biustonosz? 09.10.21, 21:02 134/140 to nie koniecznie ośmiolatki, mogą być i 12latki. Nie wszystkie dziewczyny, to gigantki. A 8-9 latkom taki biustonosz może być potrzebny do ochrony bolących rosnących piersi. Czasem tak bolą, że przylegająca bluzka uraża. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Do czego służy biustonosz? 09.10.21, 21:04 to patriarchalne kajdany, ktore trzymaja nas, kobiety, w uleglosci wobec mezczyzn, i wymyslone przez samego szatana i dlatego spoleczenstwo chce nakladac je juz dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Do czego służy biustonosz? 09.10.21, 21:40 Nie tylko. Jak sie ma duzy cyc a niestety mam ( wolalabym mniejszy) to bueganie bez cyckonosza jest upiornym doswiadczeniem, oraz w ogole duzy cyc lepiej wyglada w biustonoszu Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Do czego służy biustonosz? 10.10.21, 08:34 Do noszenia, żeby nie było podśmiechujek przed wf. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś