dyzurny_troll_forum 22.10.21, 09:58 ... ależ jest pięknie palone pod kotłem. Dobre filmowe produkcje postapo nie powstydziłyby się takim plakatem! Tak to tu tylko zostawię - jako kronikę czasów szaleństwa: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 09:59 Łał! Jak pięknie Tylko coraz mniej osób się na to łapie... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 10:00 faktycznie nie wiadomo co lepsze zdjecie czy tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 10:06 Nie będę klikać, żeby nie nabijać wejść. Ale czy jest tam: "pani Waleria (l. 79)" trzęsącą się ręką ociera zbłąkaną łzę, z wolna spływającą po policzku. - Ja już nawet nie wychodzę do Stokrotki, odkąd jeden z kupujących stanął tylko metr ode mnie, a sprzedawca nie chciał go wyrzucić ze sklepu. Po prostu nie czuję się bezpiecznie. Zjadłam już nawet mojego kota Pimpusia, ale teraz zapasy zupełnie się skończyły i grozi mi śmierć głodowa. Przez tę pandemię nie stać mnie nawet na świeże pomidory na zupę zimą i muszę robić zupę z gotowego przecieru... " (kto pamięta ten artykuł o biedzie...?) Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 10:07 Jak świat długi i szeroki przetestowano wszystkie modele, już nie trzeba teoretyzować. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 10:41 A to aby nie nie kadr z serialu Czarnobyl? Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 11:05 a może być, już nic mnie nie zdziwi od kiedy zagraniczne tiwi ilustrują wiadomości z frontów różnorakich kadrami z gier video Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 11:07 popyta spada!!! trzeba podkręcić sprzedaż, pie*dolnijmy im coś mocnego, może się złapią Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 11:08 Który to medialny covidowy profesor zarabia na reklamowaniu maseczek? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 11:10 triss_merigold6 napisała: > Który to medialny covidowy profesor zarabia na reklamowaniu maseczek? Pytanie powinno brzmieć: a który nie zarabia!? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 11:14 Nie wiem czy wszyscy chwycą, ale taka analogia się nasuwa: Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 11:51 Osobiście bardziej podobał mi się tytuł z GW, o tych trupach, co się już w prosektorium nie mieszczą. Bardziej finezyjny Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 12:08 a zdjęcia ilustracyjne były? Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Psychoza strachu... 22.10.21, 12:38 Wciąż pamiętam te ich śmieszna deklarację, że u nich nie będzie czerwonych pasków i straszenia.....🤣 Odpowiedz Link Zgłoś