Dodaj do ulubionych

Pamiętacie

17.12.21, 17:47
Ten wybryk SAMu Powiśle z paszportami? Chciałam podzielić się nowiną, że kartka zniknęła z drzwi, a w środku dwa stoliki zajęte - kto bywał, ten wie, że w piątkowy wieczór to niebywałe w tej knajpie. Chyba coś nie pykło. Ups.

Tą radosną informacją serdecznie pozdrawiam szurów i foliarzy - nie poddawajcie się, nasze działania mają sens.
Obserwuj wątek
    • januszekxxl Re: Pamiętacie 17.12.21, 17:49
      agere napisała:
      > Ten wybryk SAMu Powiśle z paszportami?

Nie pamiętam żadnego wybryku.
      Poza tym jestem z Krakowa i jakieś wieśniackie wybryki warszawskie mnie nie interesują.
      • agere Re: Pamiętacie 17.12.21, 17:50
        Był wybryk z okazywaniem przy wejściu paszportów covidowych. U Was w Krakowie nie ma takich szaleńców?
        • januszekxxl Re: Pamiętacie 17.12.21, 18:12
          agere napisała:
          > Był wybryk z okazywaniem przy wejściu paszportów covidowych. U Was w Krakowie nie ma takich szaleńców?

Chyba nie ma.
          • agere Re: Pamiętacie 17.12.21, 18:32
            Nieprawdopodobne wręcz. Zawsze uważałam, że Kraków to jednak świetne miasto, nie to co ten zjazd lemingów w Warszawie. No nic, ważne że się opamiętali. Z pomocą oczywiście, ale jednak.
    • chococaffe Re: Pamiętacie 17.12.21, 18:01
      witaj no forum big_grin
      • sumire Re: Pamiętacie 17.12.21, 18:07
        To ani chybi koleżanka tej magdy.cośtam, co się szczyciła tym, że nigdzie nie chodzi, bo na mieście bywają tylko ludzie z pustym życiem, ale dla idei walczy ze sprawdzaniem covid passów. Agere, przekaż madzi pozdrowienia nasze serdeczne.
        • agere Re: Pamiętacie 17.12.21, 18:30
          Ba, to nie koleżanka, a ja we własnej osobie big_grin Musiałam usunąć tamto konto, niestety.

I ojojoj, ale przekręcasz. Ja chodzę - no skąd bym wiedziała, że SAM odwala takie rzeczy? Ja mówiłam, że kretyństwem jest czuć się kimś lepszym, bo się chodzi do knajpy i trzeba mieć puste życie, żeby fakt chodzenia do knajpy uważać za jeden z najważniejszych aspektów życia. O, tak to ja mówiłam.

Pozdrawiam również big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka