cruella_demon 05.01.22, 19:49 W końcu amerykański generał wdowiec się do mnie odezwał Jestem tak podekscytowana😁 Niestety nie dowiem się co miał mi do powiedzenia, bo zablokowałam i zgłosiłam jako oszustwo🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: O RANY!! 05.01.22, 19:54 aleś Ty nieużyta o innych nie pomyślałaś, może któraś by skorzystała Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: O RANY!! 05.01.22, 19:55 Było napisać, że Ty nie, ale masz koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: O RANY!! 05.01.22, 19:59 Wokół mnie się niestety tylko kręci, a na FB nawet zdjęcia nie mam, ostatnia aktywność ponad 10 lat temu, ale zaproszenie przyszło, nie wiem czy wojskowy, ale przenajmniej absolwent harłardu i jak tu się nie zakochać😀 Odpowiedz Link Zgłoś
tenjedennick Re: O RANY!! 05.01.22, 20:01 Ja miałam już ze trzech, co prawda nie generałów, ale był kapitan Marines i dwóch pilotów. Dzisiaj pisal do mnie dyrektor luksusowego domu starców z RPA, gdzie zmarła jakaś moja krewna zapisawszy mi 3 mln $ Odpowiedz Link Zgłoś