15.01.22, 00:30

Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Sonda 15.01.22, 00:31
      Zdjęcie tu:

images.squarespace-cdn.com/content/v1/5e4a8f7b122d1c2417598426/1619444050898-RQQU8EEPC2Q8ZF4W3BLD/lizzy.dances-1.jpg
    • mamtrzykotyidwa Re: Sonda 15.01.22, 01:04
      Motywuje, do tego żeby nigdy nie być taką baryłą.
      • jammer1974 Re: Sonda 15.01.22, 01:05
        mamtrzykotyidwa napisała:

> Motywuje, do tego żeby nigdy nie być taką baryłą.

Wredny tekst
        • mamtrzykotyidwa Re: Sonda 15.01.22, 01:48
          Ale prawdziwy.
      • iziula11 Re: Sonda 15.01.22, 16:50
        Po stokroc wole byc "baryla " niz osoba ktora czuje sie tak niepewnie ze musi innych wyzwac za wyglad.
        Tekst jest wredny, naprawde.
        • mamtrzykotyidwa Re: Sonda 20.01.22, 02:40
          Niepewnie to chyba ty się czujesz, skoro wszystko uważasz za wyzywanie.
          Nikogo nie wyzywam, ona po prostu jest baryłą. Znasz lepsze słowo, które określi jej tuszę?
          • iziula11 Re: Sonda 20.01.22, 07:11
            Nie ma potrzeby okreslac budowy jej ciala.
            • mamtrzykotyidwa Re: Sonda 24.01.22, 01:49
              Jako to nie ma? Właśnie jest.
              Przecież to istotna informacja. Gdyby nie była taka potężna, to pozycja w jakiej stoi nie wzbudzałaby żadnej sensacji, a tak wzbudza, właśnie dlatego, że ona jest taka gruba i mimo to daje radę tańczyć.
              Tańczących chudych jest mnóstwo i nikt się nimi nie ekscytuje, jak stoją z nogą w górze, a tu jedna gruba tańczy, i od razu sensacja.
              Dlaczego? Ano właśnie dlatego, że ona jest gruba.
              Więc nie pleć, że nie ma potrzeby określać budowy jej ciała, bo to tylko udawanie, że nie ma tematu.
      • cruella_demon Re: Sonda 16.01.22, 07:56
        mamtrzykotyidwa napisała:

> Motywuje, do tego żeby nigdy nie być taką baryłą.

He he, dokładnie.
      • ichi51e Re: Sonda 20.01.22, 07:33
        ta dziewczyna jest chora a mimo to tańczy i cieszy się życiem. Daj panie boże każdemu tyle powera
        • 3-mamuska Re: Sonda 24.01.22, 02:37
          ichi51e napisała:

> ta dziewczyna jest chora a mimo to tańczy i cieszy się życiem. Daj panie boże k
          > ażdemu tyle powera
          >

A na co choruje?
    • srubokretka Re: Sonda 15.01.22, 01:44
      Najdziwniejszy sposob wietrzenia.
      • iziula11 Re: Sonda 15.01.22, 16:50
        srubokretka napisał:

> Najdziwniejszy sposob wietrzenia.

Pewnie skuteczny 😀
    • cosmetic.wipes Re: Sonda 15.01.22, 03:15
      Jak na taką mocarna budowę, to pani całkiem wygimnastykowana.
      • irma223 Re: Sonda 15.01.22, 04:45
        Dokładnie. Podziwiam, że pomimo wieku i tuszy pani jest w stanie tak wysoko podnieść nogę.
        • georgia.guidestones Re: Sonda 15.01.22, 16:59
          irma223 napisała:

> Dokładnie. Podziwiam, że pomimo wieku i tuszy pani jest w stanie tak wysoko pod
          > nieść nogę.
          Suki-z-godzin wstawila link do pofilu na insta, spora czesc ematek ma dzieci w tym wieku. Otylosc postarza, fakt.
        • majenkir Re: Sonda 20.01.22, 07:28
          Jakiego wieku??? Ona ma 21 lat!
      • iziula11 Re: Sonda 15.01.22, 16:54
        Widzialam kiedys film o czarnoskorej nastolatce,z otyloscia ktora tanczy w balecie.
        Tanczy takze na ulicy i wiekszosc reakcji na jeg taniec jest b.pozytywna.
        Dziewczyna musiala zniesc wiele upokorzen jako ciemnoskora,z otyloscia by w ogole dojsc do takiej formy.
        Pewnie ci, co bija brawo widza talent,taniec i pasje. Nie to co rasowa ematka powod do ulania wlasnej frustracji.
      • nigdynigdynigdy84 Re: Sonda 20.01.22, 07:44
        Wam się wydaje, że jak ktoś jest grubszy to już kaleka i nogi nie podniesie? Aha.
    • 3-mamuska Re: Sonda 15.01.22, 03:47
      Ani nie motywuje, ani nie inspiruje.
      Ale jak się chce i ma pasje to można.
    • suki-z-godzin Re: Sonda 15.01.22, 06:21
      Otworzylam i powiedzialam "o k***a". Odpowiedz do ankiety wybierz sobie sama.
      • suki-z-godzin Re: Sonda 15.01.22, 16:42
        suki-z-godzin napisał(a):

> Otworzylam i powiedzialam "o k***a". Odpowiedz do ankiety wybierz sobie sama.

no co ty, żyjesz w jakiejś szczupłej bańce? smile
        potężna baba uprawia taniec - poguglałam, to bardzo młoda osoba jest, żywy dowód na to jak kg dodają lat
        typ budowy sugeruje na jakieś problemy zdrowotne, nie upodobanie do serniczka
        rusza się genialnie, bije na głowę niejednego szczupłego nieruchawca
        www.instagram.com/p/CVjRabgFOIf/
    • kura17 Re: Sonda 15.01.22, 07:35
      czemu taki wstretny, macacy watek jeszcze wisi?

ja zaczynam czuc potrzebe zrobienia ankiety z zapytaniem, co powoduje nickami zakladajacymi takie watki - ciekawe, jak dlugo by sie ostala takowa? ...
      • suki-z-godzin Re: Sonda 15.01.22, 17:13
        kura17 napisała:

> czemu taki wstretny, macacy watek jeszcze wisi?
        >
        > ja zaczynam czuc potrzebe zrobienia ankiety z zapytaniem, co powoduje nickami z
        > akladajacymi takie watki - ciekawe, jak dlugo by sie ostala takowa? ...

weź się nie posmarkaj z żalu. wstrętny? mącący? to zrób coś z nim, poprowadź go w dobrą stronę, zamiast jeszcze bardziej go pogrążać.
    • nangaparbat3 Re: Sonda 15.01.22, 07:45
      Mnie motywuje - jeśli tak tęga pani może tak wysoko odwieść nogę, warto ćwiczyć.
      • georgia.guidestones Re: Sonda 15.01.22, 16:49
        nangaparbat3 napisała:

> Mnie motywuje - jeśli tak tęga pani może tak wysoko odwieść nogę, warto ćwiczyć
        > .
        >
        Ta tęga pani jest dobre trzy razy mlodsza od Ciebie i pewnie od dziecka wygimnastykowana.
        • nangaparbat3 Re: Sonda 15.01.22, 17:12
          Nie szkodzi.
        • ichi51e Re: Sonda 20.01.22, 07:38
          tańczy odkąd miała 5 lat. nie jest to przypadkowy grubas
    • suki-z-godzin Re: Sonda 15.01.22, 16:26
      osoba otyła tańczy. good for her.
      ma fatalną fryzurę. nie zazdroszczę także typu odkładania tkanki tłuszczowej.
      to by było chyba wszystko co mi przychodzi do głowy, czy to ktoś znany?
    • mama-ola Re: Sonda 15.01.22, 16:37
      Czym się różni motywuje od inspiruje?
      • la_felicja Re: Sonda 15.01.22, 16:42
        Motywować może do ruszenia tyłka, ćwiczeń, diety, wzięcia się za siebie, podjęcia jakichś wysiłków.

Inspirować może do tego wszystkiego powyżej, ale może też do zmiany fryzury na taką, jaką ma pani na zdjęciu. Albo - do zaprzestania jakichkolwiek działań i zalegnięcia na kanapie z drinkiem w ręku, bo - "jeszcze nie jest ze mną tak źle"
    • mgla_jedwabna Re: Sonda 15.01.22, 16:40
      Motywuje, żeby nie zapuścić się do takiej otyłości. Rozciągnięcia nie ma co podziwiać, gdyż nie wiemy, czy pani potrafi WOLNO podnieść nogę do tej wysokości, czy tylko nią machnąć. Różnica w trudności jest kolosalna, to drugie i ja potrafię.
      • suki-z-godzin Re: Sonda 15.01.22, 16:44
        mgla_jedwabna napisała:

> Motywuje, żeby nie zapuścić się do takiej otyłości. Rozciągnięcia nie ma co pod
        > ziwiać, gdyż nie wiemy, czy pani potrafi WOLNO podnieść nogę do tej wysokości,
        > czy tylko nią machnąć. Różnica w trudności jest kolosalna, to drugie i ja potra
        > fię.
        wyżej podałam link do jej insta
        potrafisz tak jak ona? szacun.
      • iziula11 Re: Sonda 15.01.22, 16:46
        mgla_jedwabna napisała:

> Motywuje, żeby nie zapuścić się do takiej otyłości. Rozciągnięcia nie ma co pod
        > ziwiać, gdyż nie wiemy, czy pani potrafi WOLNO podnieść nogę do tej wysokości,
        > czy tylko nią machnąć. Różnica w trudności jest kolosalna, to drugie i ja potra
        > fię.

Otylosc to choroba. Nic o tej kobiecie nie wiesz ale mimo tego oceniasz negatywnie.

I bez zdjecia nogi powyzej linii biodra jak na zdjeciu sie nie liczy,przeciez wiesz.
    • iziula11 Re: Sonda 15.01.22, 16:44
      Wow,jestem pod wrazeniem!
      Bardzo elastyczne cialo,ogolnie motywuje bo skoro inni moga to ja tez.
    • saszanasza Re: Sonda 15.01.22, 16:52
      Inne. Nie wzbudza we mnie żadnych emocji.
    • georgia.guidestones Re: Sonda 15.01.22, 16:56
      Załóż sobie profil na insta i zdobadz te prawie trzysta tys obserwujacych, osobo z amputowana empatia, jak i umiejetnoscia wykonania jakiegokolwiek konsekwentnego wysilku.
    • kaki11 Re: Sonda 15.01.22, 17:16
      Żadne z powyższych. Nie budzi we mnie serio żadnych emocji, ani nie skłania do analizy. Ot, zdjęcie jak zdjęcie, przeglądając coś w internecie nie zatrzymałabym na nim wzroku.
    • anorektycznazdzira Re: Sonda 15.01.22, 17:16
      inne: nie obchodzi mnie
    • taki-sobie-nick Re: Sonda 16.01.22, 00:06
      Zapomniałam dopytać: jeśli motywuje/inspiruje, to do czego i jak?
      • bominka Re: Sonda 16.01.22, 02:20
        Rozbawią mnie,wiec zaznaczyłam inne.
    • ichi51e Re: Sonda 20.01.22, 07:32
      samo zdjęcie to mało - historia tej dziewczyny bardzo jest ciekawa.
    • forumologin Re: Sonda 24.01.22, 02:58
      zdecydowanie odpowiedz Inne - jakim zjebem trzeba byc by zakladac takie watki.
      • pampelune Re: Sonda 24.01.22, 09:38
        forumologin napisała:

> zdecydowanie odpowiedz Inne - jakim zjebem trzeba byc by zakladac takie watki.

Tej właśnie opcji mi brakowało, dzięki za werbalizację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka