Dodaj do ulubionych

Elin Musk rzecze

28.01.22, 20:30
Jak wiadomo jeden tweet Elona może zmienić kurs walut,krypto oraz akcji. Więc co może zrobić jego dzisiejsze wzmożenie na tt? Wspiera wprost kanadyjskie protesty, daje rady jak ominąć podsłuchy policji.
Czyżby pierwszy rozłam na górze?
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Elin Musk rzecze 28.01.22, 20:58
      Ten pan ma rację 😌
      • nysaszalona Re: Elin Musk rzecze 28.01.22, 21:06
        Dodatkowo wprost krytykuje prezydenta USA. Facet, który trzęsie całym światem wstawił nogę w drzwi. Może być ciekawie
    • no_easy_way_out Re: Elin Musk rzecze 28.01.22, 21:10
      Ponadto ma tez wizje i chec wszczepiania czipow ludziom do mozgu

Nie moge sie doczekac jak to wsaystko polaczycie?
      Co to bedzie co to bedzie..

www.komputerswiat.pl/aktualnosci/elon-musk-chce-wszczepiac-chipy-mozgowe-juz-w-2022-r-wazny-powod/3yts16q.amp
      • majenkir Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 00:30
        Jakbym była sparaliżowana, to bym się dwa razy nie zastanawiała. Poza tym Musk jest tu raczej lubiany i ludzie mu ufają.
        • piesfafik Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 00:49
          Ja go lubilam bo ma fajne pomysly I robi rzeczy ktore sa potrzebne a nie kolejna apke na bzdety ale jego ego I arogancja zaczyna mi troche przeszkadzac.Chyba bym wolala zeby najpierw Tesla naprawde jezdzila na autopilocie I Boring company naprawde zrobila tunele do szybkiej komunikacji zanim zacznie ludziom wszczepiac czipy do mozgu.
          • ramonda_alp Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 08:26
            piesfafik napisała:

> Ja go lubilam bo ma fajne pomysly I robi rzeczy ktore sa potrzebne

CO robi?
            Jest jednym z największych niszczycieli środowiska. Powinien skończyć z jakimś przyjemnym wyrokiem w amerykańskim stylu, typu 700 lat więzienia.
            • srubokretka Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 11:49
              Ma takie plecy, ze nic mu nie bedzie. Cholerni psychopaci.
            • piesfafik Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 14:53
              Za co ten wyrok? Za to co robi czy za podatki ?
              Ja nie pytam w celu wywilania pyskowki tylko serio - co uwazasz jest najszkodliwsze w jego dzialalnosci.
              Ja dalej uwazam ze jest zdolny i ma dobre pomysly ale rownoczesnie cyniczny narcyz I jak ktos sie z nim nie zgadza to tupie nozkami. Wiec jego potega, tak jak potega facebooka jest wg mnie nieokojaca bo moim zdaniem to sa mali chlopcy ktorzy nagle dostali swiat jako zabawke.
        • jednoraz0w0 Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 15:23
          eeeee no jeśli jest w zestawie z Zuckerbergiem i Bezosem to faktycznie jest chyba mniej nielubiany niż ci pozostali, ale z tym, że tak w ogóle ludzie go lubią i mu ufają to bym nie przesadzała. Ma wielbicieli, jak każdy człowiek sukcesu w USA, ale też mnóstwo krytyków.
      • chococaffe Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 07:49
        Dobre big_grin
      • madami Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 15:41
        On ogólnie jest wizjonerem przyszłości, lotów w kosmos, nowoczesnego transportu...
        Na razie jest jedynym multimilionerem, który ujął się za naszą wolnością, reszta albo popiera zamordystyczne ruchy rządów albo siedzi cicho - to znaczy, że on nie boi się wpływu swoich przekonań na notowania jego akcji wink
        • jednoraz0w0 Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 15:45
          w którym miejscu on się ujął za twoją czy moją wolnością?? tak, jest wizjonerem lotów w kosmos, ale to nie jest wizja która przewiduje wolność dla kogokolwiek kto żyje współcześnie na Ziemi i nie jest multimilionerem.
        • ramonda_alp Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 20:57
          madami napisała:

> On ogólnie jest wizjonerem

Ogólnie to on jest prominentnym przedstawicielem rabunkowego korzystania z zasobów Ziemi i nikim więcej.

> Na razie jest jedynym multimilionerem, który ujął się za naszą wolnością, reszta albo popiera zamordystyczne ruchy rządów albo siedzi cicho - to znaczy, że on nie boi się wpływu swoich przekonań na notowania jego akcji wink

no, aż się łza w oku kręciwink.
          Jedyne, co nim kierowało w tej wypowiedzi, to przewidywanie, że za ten kryzys beknie nie tylko big pharma ale wielki kapitał w ogóle. I liczy, że takimi wypowiedziami obroni swoją pozycję. NIC poza tym.
          • piesfafik Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 21:20
            Ale to co piszesz to sa ogolniki - co konkretnie uwazasz za najbardziej szkodliwe ?
          • jedn0raz0w0 Re: Elin Musk rzecze 30.01.22, 14:08
            Aż sprawdziłam czy to nie jakiś mój alternatywny nick bo zgadzam się z każdym słowem.
    • szurifoliarz Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 07:15
      Musk byl jednym z pierwszych, ktory poddal w watpliwosc testy PCR ("zrobili mi 4 testy, wyszly 2 pozytywne, 2 negatywne, cos tu nie gra" -pisal na twitterze prawie dwa lata temu)
      • princesswhitewolf Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 20:28
        A ten co zrobil kozie zmarl na Covid.
        • szurifoliarz Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 21:08
          Pani matka juz wydobrzala? Moze niech sie doszczepi.
    • ramonda_alp Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 08:24
      szczur ucieka z tonącej łajby.

Uważam go za jednego z największych szkodników we współczesnych czasach, mam nadzieję, że nie uda mu się wywinąć od odpowiedzialności.
      • kloi0505 Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 11:01
        Pojęcie ochrony klimatu w USA jest zerowe, co widać na przykładzie majenkir i psafafika.
        • majenkir Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 16:06
          Jak to? Ja wszystko recyklinguję 🥺
    • sumire Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 12:02
      Cudowny autorytet, szur i arogant z ego wywalonym w kosmos, piszący do polityków "myślałem, że już nie żyjesz", w dodatku oszukujący na podatkach.
      • majenkir Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 15:02
        sumire napisała:
        w dodatku oszukujący na podatkach.

Wg naszej native American 🤣 senatorki w ogóle nie płaci.
        • sumire Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 16:18
          A to emoji to oznacza co dokładnie w tym kontekście?...
          • majenkir Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 21:53
            www.washingtonpost.com/politics/elizabeth-warren-apologizes-for-calling-herself-native-american/2019/02/05/1627df76-2962-11e9-984d-9b8fba003e81_story.html
    • dramatika Re: Elin Musk rzecze 29.01.22, 12:12
      Cwaniaczek podlizuje się do ludzi w nadziei, że może nie zauważą, że sam jest częścią ekoterroryzmu, produkując te swoje "ekologiczne" zabaweczki na bateryjkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka