Dodaj do ulubionych

Cellulit master level

15.03.22, 13:37
Problem pierwszego świata powiecie, no ale jest, i jest gorzej niż w zeszłym roku. Paskudztwo „wylało się” na całe uda aż do kolan. Co było robione: LPG i fale uderzeniowe. Jest robione szczotkowanie, nieregularnie orbitrek. Sportu mało, biję się w pierś. Dieta: pomalutku wprowadzane law carb. Możecie polecić jakieś produkty pomocne w walce z tym ustrojstwem? Mam na myśli coś od wewnątrz, do picia, mieszania z wodą etc. Dzieki
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Cellulit master level 15.03.22, 13:40
      Abtei Starkes Bindegewebe, nie wiem, czy jest w Polsce., alternatywnie możesz spróbować z kolagenem, albo Kieselerde.
    • bei Re: Cellulit master level 15.03.22, 13:43
      Baaaardzo dużo robi masaż, można wspomagać się jakimś kremem czy żelem, nawet najtańszym, można owinąć na koniec folią spożywczą i jeszcze pod kocykiem i z książką trochę poleżeć. Moja koleżanka zlikwidowała z bardzo widocznego na zupełnie niewidoczny zabiegiem wacum (rury ssące). Po kilku latach wrócił cellulit (ciąża, przytyła jeszcze po ciąży). Nie miała wówczas czasu na zabiegi, więc w ruch poszła oliwa i odkurzacz z regulacją ssania. Sama sobie wakum zrobiła- miała dużo mniej posiniaczone ciało, a efekt -zważywszy jeszcze na cenęsmile-spektakularny. Mówi, ze co pół roku robi sobie ze dwa-trzy zabiegi ( te domowe) tak na wszelki wypadek.
    • ichi51e Re: Cellulit master level 15.03.22, 13:48
      ale dlaczego lowcarb?
      • evaan Re: Cellulit master level 15.03.22, 13:52
        To jeszcze inny temat… mam wysoki cholesterol i po odstawieniu węgli pięknie spada. Keto nie dla mnie, za bardzo kocham owoce, nie tylko czerwone smile
    • kira02 Re: Cellulit master level 15.03.22, 13:59
      Ponoc rolki daja efekt fotishipa na udach i lydkach. Tak, nie kazdy chce i nie kazdy umie. Ale polecam rower, jak najczęściej. Idzie wiosna, bedzie łatwiej wyskoczyc smile
    • g.r.uu Re: Cellulit master level 15.03.22, 14:04
      Nic nie pomoże bez diety i sportu. Ja mam skłonności do celulitu i działa tylko jedna metoda. Detoks cukrowy - ale naprawdę zero słodyczy, ja poza tym unikam węglowodanów. Dwa razy dziennie masaż szczotką na sucho, potem krem na cellulit, może być najzwyklejszy, używam Eveline. I sport: bieganie, rower, ćwiczenia z taśmami. A jak bardzo Ci się pogorszyło to sprawdź jeszcze hormony. Ale na cuda nie licz. Jak nie będziesz się ruszać i będziesz jeśc syf to żaden magiczny napój nie pomoże.
    • kk345 Re: Cellulit master level 15.03.22, 14:12
      Od kiedy zauważyłam, jak spektakularny cellulit ma moja instruktorka fitness, która zawodowo ćwiczy kilka godzin dziennie, wiem, ze całe to gadanie o sporcie można sobie w buty schować big_grin
    • hanusinamama Re: Cellulit master level 15.03.22, 14:17
      Nie wiem czy u każdego to działa...ale u mnie z uda rehabilitowanej nogi po operacji zniknął smile potem zaczełam juz rehabilitować obie nogi smile
      Ale...miałam mały, schudłam przy okazji trochę.
    • bylamnarandce Re: Cellulit master level 15.03.22, 23:14
      Jest takie urządzono co ładnie zasysa i potem rozbija cellulit. Ja wylicytowalam za 150zl na allegro, nówka kosztuje ponad 400zl. homedics cellulite.
      Mi to pomaga, używam raz w tyg, a w międzyczasie szczotkuje na sucho i ryram takim czymś z kolcami plastikowym z Rossmana za kilka pln

www.amazon.co.uk/HoMedics-Cellulite-Metabolism-Rechargeable-Treatments/dp/B07BJQYPC9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka