princesswhitewolf 16.04.22, 22:55 Co polecacie albo macie w planie ogladac w swieta? Czy warto wykupic Disney+ pakiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 10:16 Na HBO Max 18.04 czyli w lany poniedziałek ma być Batman 🦇 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 11:19 Ja przeleciałam cały Hinterland, a teraz uzupełniam Expanse i Doom Patrol. Ale to żadne nowości... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 11:41 Expanse byl swietny. Musze zobaczyc Hinterland. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 12:12 Hinterland bardzo mi się podobał, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 11:24 Ostatnio mam jakis z netflixem kryzys. Zaczelam ogladac "Niewidzialnego czlowieka", ale mnie znudzil i w polowie wylaczylam. Wczoraj "Marie Antonine" obejrzelismy, nawet ok, ale tez bez rewelacji. Nowa "Teksanska masakra"- dno i kilometr mulu. Na "Russian doll" i "Stranger things" czekam, ale... z pewnym takim sceptycyzmem. Wiec dolaczam do prosby princess, poleccie cosik swiezego, nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 11:40 Marie Antoinette z Kirsten Dunst ogladalam i uwazam to za dobry film. Mnie ostatnio znudzilo iles tam produkcji. Najgorsze sa te tanie produkcje zagraniczne... Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 11:45 Ukladanka? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 15:28 Dzieki, to moze byc fajne Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 15:34 22 lipca - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 10:27 Ja z Netflixem od pewnego czasu mam problem. Rozważam rezygnację na jakiś czas i przejście na Disney+/Canal+. My mało świątecznie oglądamy teraz Achive81. Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 19.04.22, 10:00 Opowieści z pętli- na Prime, jak ktoś lubi serial Dark i Stranger Things to będzie zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 19.04.22, 16:05 Uwielbiam Dark, ST też spoko, ale Opowieści z pętli bez szalu. Nie tylko nie byłam zachwycona, ale wrecz mnie ze znużył. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 11:56 Ja oglądam teraz Białą królową - nawet mi się podoba. Przy okazji sprawdziłam w Wikipedii informacje, kto zacz. Piszą np., że Henryk VII był bardzo dobrym królem - dobrze wiedzieć, bo serial o tym w ogóle nie mówi, wręcz można odnieść wrażenie, że mu nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 15:44 Też to obejrzałam. I, za ciosem: "The white princess" i "Spanish princess". Ten imo ostatni najlepszy. Razem stanowią historyczny ciąg od Edwarda IV po Henryka VIII. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 16:10 Miałam na myśli księżniczkę, nie królową, pomyliło mi się. Królowa chronologicznie pierwsza? No to wygląda na to, że obejrzałam środek. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 16:24 mama-ola napisała: > Królowa chronologicznie pierwsza? Tak. > No to wygląda na to, że obejrzałam środek. Nie szkodzi, można je oglądać zupełnie niezależnie od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 16:33 alicia033 napisała: > Nie szkodzi, można je oglądać zupełnie niezależnie od siebie. > Niby tak, ale księżniczka zaczyna się tam, gdzie krolowa się kończy i wiele wątków ciagnie dalej. Fajnie oglądać po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 16:34 alicia033 napisała: > mama-ola napisała: > > > Królowa chronologicznie pierwsza? > > Tak. > > > No to wygląda na to, że obejrzałam środek. > > Nie szkodzi, można je oglądać zupełnie niezależnie od siebie. > Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 16:34 alicia033 napisała: > mama-ola napisała: > > > Królowa chronologicznie pierwsza? > > Tak. > > > No to wygląda na to, że obejrzałam środek. > > Nie szkodzi, można je oglądać zupełnie niezależnie od siebie. > Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 15:38 szajs? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 17.04.22, 16:28 właśnie zaliczyłam pierwszy odcinek "Anatomy of a Scandal" (netflix) Oglądalne. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 19.04.22, 13:33 o, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 10:14 princesswhitewolf napisała: > Co polecacie albo macie w planie ogladac w swieta? W te swieta nic, wczoraj wrocilismy a dzis odpoczynek, jutro do pracy. Co prawda nie Netflix czy Prime ale BBC - nowy sezon The Split. Swietny jest, polecam. > Czy warto wykupic Disney+ pakiet? Trudno mi powiedziec, ja na tym nic nie ogladam ale dzieci owszem Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 12:58 Disney+ nie jest kanalem tylko dla dzieci. Nie myl z telewizyjnymi kanalami dla dzieci Disneya. Disney+ to streaming platform jak Netflix. Masa filmow dla dorosłych tez Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 13:09 princesswhitewolf napisała: > Disney+ nie jest kanalem tylko dla dzieci. OJP princesswhitewolf ja to wiem. Moje dzieci nie sa tez dziecmi, jedno to prawie 15-latek a drugie to 19-latka. Ale owszem, oni ogladaja Disney + , ja tam niczego dla siebie nie znalazlam, oferta nie dla mnie poprostu. Mamy Disney+ od kilku lat wiec twoje tlumaczenie jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 13:11 A skad ja mam wiedziec ile lat maja twoje dzieci...? Skoro ty nie ogladasz a one tak to zalozylam ze myslisz ze to dla dzieci tylko Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 13:26 Wielokrotnie pisalam ile maja lat, ale owszem pamietac nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 14:39 Mozliwe ze pisalas ale przeciez ja cie nie trolluje i nie zapamietuje faktow z twojego zycia szczegolowo. Dobrze ze w ogóle kojarze ze masz dzieci i nie niemowleta ale juz wieku bym nie podala jesli bys nie wpisalal apo raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 18.04.22, 14:39 Plci tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
edor67 Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 19.04.22, 12:54 Dziedzice ziemi na netflixie. Ja lubię te klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Swiateczne propozycje na Netflixie i Prime 19.04.22, 16:08 Moje odkrycie to Wspaniała Pani Maisel. Bardzo dobre kino, takie kobiece, choć mój mąż też zachwycony. Drugi mój faworyt - This is us. Uwielbiam. Chyba najlepszy serial obyczajowy, jaki oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś