mashcaron 06.05.22, 11:23 Jak tam wasze siersciuchy wiosenne? Mój korzysta z życia w pełni 😁 Pokazujcie wasze 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohominilupus Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 12:11 Te łapki złożone to jest cudo po prostu. Moja poprzednia sucz tak robiła, wyglądała jak lady. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 12:22 Psie smuteczki. Poszłaby na długi spacer ale sprzątamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 13:19 No wiesz! Jak możesz tak smucić pieseczka! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 12:25 Właśnie wróciliśmy ze spaceru (12, 348 kroków- moich, nie psich Pies szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 13:14 Mój właśnie "zdechł" wybiegany Młoda też 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 13:27 Jeszcze fotki z cyklu "znajdź psa" :p Odpowiedz Link Zgłoś
gajmal Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 14:25 Ale Wam zazdroszczę..Nasz pies odszedł w marcu i to pierwsza wiosna od 12 lat bez psiska... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 14:42 Wiem, że to bolesne. Ale brałabym nowego. Na co czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 14:44 O, tez mam fotki z tego cyklu 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 14:52 😁 Mój to w ogóle lubi tak się pierdziel AC gdzieś w chaszcze :p Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 15:50 O jaka piekna i dostojna. Uwielbiam duże psy. Czy to owczarek belgijski? Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 15:53 homohominilupus napisała: > O jaka piekna i dostojna. > Uwielbiam duże psy. > Czy to owczarek belgijski? > Nie to owczarek niemiecki. Użytek wilczasty. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 17:38 po spacerze - zaległ od razu w przedpokoju; macie tam kleszcze ? z takich zarośli to pewnie przynosi ich garściami na białym przynajmniej łatwo je dostrzec i wyłapać Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 17:48 Myślę że mamy, ale jeszcze jakoś żadnego nie przyniósł a oglądam dokładnie. Dziecko też mi się tarmosi w tych krzaczorach i też żadnego. To może nie mamy? Choć w sumie nie widzę powodu, żeby ich tu nie było:p Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 18:01 Tarzanko w miejscu publicznym - sucz nie praktykuje cnót niewieścich 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
narutek15 Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 18:12 Rocky opala sie i relaksuje w ogrodku. Zaraz idziemy na wybieg na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 19:09 Większy już chyba nie będzie, chyba, że w szerz, bo w końcu zaczął żreć normalnie, bez wybrzydzania i zakopywania miski:p Chwalony przez Igge Purizon okazał się strzałem w dziesiątkę:p Jest strasznym przytulniakiem zawsze mi kładzie łeb na kolanku i tak pacza 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 23:16 Kocham jego foty takie z bliska. Bliziutko. Ma wtedy taki mega noseczek i te oczki tak patrzą mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 21:28 To i ja, choc u mnie temperatury zdecydowanie letnie, nie wiosenne. Tala, matka, z Nayeli, jej corka Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 21:30 Nanuk z corka, juz zaklepana przez nabywce. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 21:41 Czteromiesiezzny Amarok, ktory zmienia kolor na srebrny Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 21:42 Trzy potwory po zabawie pod zraszaczem: Nayeli, Amarok i biala suczka Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 21:44 I najnowszy nabytek, Asha. "Jestem duzym, zlym wilkiem' Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 21:52 Chinook i Nova odpoczywajace w cieniu. Nova jest od dwoch dni. Uratowana z domu, gdzie byla przywiazana kablem do trampoliny. Kabel byl tak zaplatany, ze siedziala z noga przy lbie majac wolny tylko 20 cm odcinek kabla. I tak byla przywiazana cale, 7 miesieczne zycie. Teraz chodzi za mna krok w krok, wpatrujac sie we mnie i lizac caly czas. Nie zna smaku psich smakolykow, kurczaka, nawet hotdoga czy sera, rzuca sie tylko na sucha karme. Pierwszy raz w zyciu ma wolnosc, wieczorami sciga sie z Chinook. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 22:23 hamerykanka napisała: Nova jest od dwoch dni. Uratowana z domu, gdzie byla przywiazana kablem do trampoliny. Jak ją przyjęły twoje wilkopsy? Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 23:04 Chinook na poczatku obszczekala przez siatke, lacznie z wyskakiwaniem dwa metry w gore. Po przeprowadzeniu Novy na podworko zaczely sie obwachiwac, potem machac ogonami, a na koniec scigac sie po podworku. Tala przyjkela ja jak szczeniaka i jak szczeniaka wychowuje. Jesli jej zdaniem Nova robi cos nie tak, zostaje uszczypnieta zebami i napomniana. No bo w sumie gdzie mogla sie nauczyc wspolzycia w stadzie, na kablu? A reszta sie obwachala i nic sie nie stalo. Nova bawi sie ze wszystkimi, ale caly czas ma mnie na oku, jesli wstane, ona tez wstaje i podaza za mna. Nawet do lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 23:07 Moje rozmawiają ze mną przez telefon. Rozpoznają głos i cieszą się i skaczą choć są z lekka zdezorientowane moją nieobecnością. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 23:37 O boszszszee borderek z jęzorem, z patolem w zębach i ta ostatnia fota nie tylko język ale i w stokrotkach! 😍 Ja dzisiaj na spacerze widziałam piękne wiosenne tulipany ale psów z nami nie ma, są same tulipany. Tym razem białe. I cudzy pieseł Wszędzie kwitną setki różnokolorowych tulipanów teraz. I kasztanowce. I nawet bez. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Wiosna pod psem 06.05.22, 23:41 Moje siersciuchy nabieraja wiosennej masy Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 11.05.22, 14:13 Te króle są mega urodziwe. I na kanapę wskakują😁 Naszym sierściuchom na kanapę włazić nie wolno. Też nabierają masy, jeden ma 33 kilo. Próbuje kraść tzn wykorzystuje czasem fakt, że dosięga np do muffinek na stole. Stratowały paprocie w zeszłym roku doszczętnie ale jednak odrastają biedule. Nasza wiosna pod psem oznacza też spacery po miejskich trawnikach i mniej kwiatów w ogródku i więcej biegania szalonego u przyjaciół przed domem. ( w lesie nie spuszczamy ze smyczy, co innego na dużym terenie prywatnym i ogrodzonym i leśnym. Mają tam mini psiego kumpla, a my z mężem kawę na powietrzu plus dużo śmiechu ze znajomymi). Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 11.05.22, 14:24 Wiosna w mieście pod psem. Niestety co miesiąc albo i częściej musimy biegać do weta. Alergia. Jasio bierze leki, wiosenne pyłki nie służą mu. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Wiosna pod psem 11.05.22, 22:15 Oj biedaczek, oby mu przeszło jak dorośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 00:53 Dziękuję. Chcielibyśmy, żeby przeszło. Jak nie to będzie musiał te zastrzyki brać. Na razie wet kazał do września. Wrzesień chyba dlatego, że koniec pylenia. Nadal trze pyskiem ale już rzadko. Pewnie przez wołowe kopyto, które dorwał od siostry. Pokarmowa pewnie też ta alergia. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 01:34 Aamarzenko, dorosnąć to on chyba bardziej nie dorośnie już. Jaś ma rok i daaawno po kastracji więc jest dorosły. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 12:49 Uroczy psiak 😍 Życzę wam, żeby mu alergie przeszło i się biedak nie męczył Pozdrawiamy z księżniczką w blasku zachodzacego slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 12:58 I my pozdrawiamy, z bidokiem poszczepiennym:p Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 16:41 Ojoj, jaki skrywdzony. Madka musisz przeprosić, jakas wołowinke kupic czy coś 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 16:45 Był trochę osowialy i taki "biedny pies" ( you know what I mean) przez kilka godzin, ale już mu przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 16:51 Wiem, wiem, podarap biedaka za uszkiem i przekaz ojojanie od forumowej ciotki 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 16:57 Mashcaron, pytanie, czy jemu się te śnieżnobiałe części futerka brudzą bardziej i to widać? I czy od razu myjecie go? Czy może omijacie piach, kurz, a psiak nie kopie, nie lubi kopać? U nas czasem dramat z tymi białymi łapami i brzuszkiem. I jeszcze jedno. Uważam, że Twój futrzak lubi pozować. Wręcz umie pozować. Też próbowałam fotkę noska z bliska zrobić swojemu i zapomnij, on zawsze w ruchu. Już to pisałam ale powtórzę, że te bliskie zdjęcia są rozczulające i przezabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Wiosna pod psem 12.05.22, 17:01 Nie, nie brudzi się jakoś specjalnie. Tzn. brudzi jak jest mokro ale potem ten cały brud z niego schodzi jak wyschnie i białe jest znów śnieżnobiałe. Nie myje go wcale, jedynie, jak się wytarza w czymś śmierdzącym, czyli raz na kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś