tenjedennick 11.05.22, 13:07 Okolice Starowiślnej i Podgórskiej. Cena to dalej 6 zł /h? Można już płacić kartą w parkomatach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leosia-wspaniala Re: Kraków parkowanie 11.05.22, 13:17 Nie wiem ile, kartą można, ale najwygodniej po prostu przez jakąś apkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tenjedennick Re: Kraków parkowanie 11.05.22, 13:25 Dzięki. Aplikacji nie chce mi się na ten jeden raz instalieac i bawić z konfiguracją i zakładaniem kont. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Kraków parkowanie 11.05.22, 13:27 Ja korzystam z apki, która działa w większości dużych miast w Polsce i można przez nią kupować też bilety. Najwygodniej, bo nie musisz kupować z górką, kończy się czas to sobie dokupujesz i tyle. IMO więcej zabawy jest przy parkometrze,, ale co kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Kraków parkowanie 12.05.22, 00:49 Jak widać, szalenie wygodnie. W moim przypadku należałoby też dodatkowo nabyć najpierw smartfona. Odpowiedz Link Zgłoś
joyce_byers Re: Kraków parkowanie 11.05.22, 14:08 Tak, dalej 6 zl. Można płacić kartą. Odpowiedz Link Zgłoś