kropkacom 13.05.22, 23:33 Wiadomość dla fanek serii o Harrym Boschu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdallenac Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 13.05.22, 23:42 Jest! Zaczynam oglądać po weekendzie! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 08:28 Miałam co prawda szykować imprezę, ale... Chyba odpuszczę sobie maraton przed i zamiast tego zrobię maraton Bosha... Priorytety! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 08:37 Na razie cztery odcinki aktywne. Łącznie ma być dziesięć w tym sezonie. Ostanie dwa 27 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 09:37 Ja teraz robię sobie ponowny maraton Boscha, czytając jednocześnie odpowiednie części powieści Connelly'ego. No mówię Wam, cud, mniut i orzeszki 😉 A Bosch legacy oczywiście czeka w kolejce, a jakże! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 09:43 Zazdroszczę. Boscha widziałam niedawno. Ja oglądam jeszcze raz BB. W oczekiwaniu na koniec ostatniego sezonu Better Call Saul. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 13:06 O, dzięki za sugestię następnego serialu! Właśnie czegoś szukam a Harrego Boscha w ogóle nie znałam. Z opisu to coś dla mnie. Teraz oglądam Shining Girls z Elisabeth Moss i niby jest ok ale nie podzielam powszechnych zachwytów. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 13:24 Legacy jest spin- offem, więc zacznij od Bosch- przed Tobą 7 sezonów świetnej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 13:26 Tak właśnie zamierzam. Mam nadzieję, że na Primie są wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 14:18 kurczę, pierwszy Bosch strasznie mi się podobał, ale nie przebrnęłam przez drugi sezon, jakoś nie wciągnęło mnie o tym gangsterze. Warto dalej oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 14:21 Dla mnie każdy kolejny sezon był lepszy od poprzedniego. Moim zdaniem warto. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 14.05.22, 16:17 Wg mnie warto Każdy sezon mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 15.05.22, 10:57 Oglądam czwarty sezon i jest trochę mętny, tzn gubię się co chwilę w tym kto jest kim i kto na kogo ma kosę, ale wciąga niemiłosiernie. Nie mogę się oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.sol Re: Bosch: Legacy jest na Amazon. 17.05.22, 16:56 Za to na Netflixie pojawił się serial Prawnik z Lincolna, czyli o przyrodnim bracie Boscha. Jestem po jednym odcinku i na razie da się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś