Dodaj do ulubionych

Fb mi znalazł modelki

26.05.22, 15:15
I to jest ciekawa odnoga wątku o Anji Rubik i o tym, że modelki to muuuuszą być chude (w co ciagle większość „świata mody” wierzy)
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 17:38
      Modelki modelkami, ale jakie brzydkie te sukienki. Kto i dlaczego buli za to kase, jak te w.wygladaja nie prosto od chińczyka czy z innego bazarku
      • quilte Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 17:56
        Modelki z pokazu kolekcji wiosennej D&G z tego roku zdecydowanie wyglądają tak jak ta z 2010 smile Modelka z 2018 to raczej ta jedna jaskółka, co wiosny nie czyni.
      • kamin Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 20:21
        Ta z 2010 roku to jest w ogóle zjawisko. Szczupła (sądząc po rękach) dziewczyna w tej sukience wygląda jak dupiasta Kachna.
    • huang_he Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 18:04
      Szkoda, że nie ma czegoś pośrodku. No ale pośrodku się widocznie medialnie nie sprzedaje.
    • 35wcieniu Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 18:09
      Wygooglam panią z drugiej fotki i cóż...

O negatywnych stronach sławy przekonał się duet Dolce & Gabbana. Choć styl projektantów przysporzył im ogromnej popularności, to od dłuższego czasu trwa ich zła passa. Był w błędzie ten, kto myślał, że po zarzutach o oszustwa podatkowe i widmie więzienia nic gorszego już ich nie spotka. Fala instagramowych afer z udziałem włoskiego domu mody sprawiła, że znaleźli się na cenzurowanym. Czy poszerzenie rozmiarówki przerwie pasmo niepowodzeń? A może zostanie uznane za jednorazowy chwyt marketingowy, na który nikt nie da się nabrać?
      • 35wcieniu Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 18:13
        Natomiast co Vogue mówi o tegorocznej kolekcji?

Jedną z rzeczy, która niedostatecznie zmieniła się w branży mody od początku milenium, jest to, że ciągle preferowane są jednakowo chude modelki. Dolce i Gabbana starają się spoglądać w stronę młodego pokolenia. Gabbana z entuzjazmem mówił, że po pandemii średnia wieku ich klientek spada. By naprawdę odnieść się do demografii, mogliby pomyśleć o różnych typach sylwetek. Bycie sexy nie zależy od rozmiaru.
    • milva24 Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 19:32
      Ta z 2018 śliczna kobieta.
      • jolie Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 19:37
        To Ashley Graham.
    • arthwen Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 20:03
      Modelki modelkami, co się komu podoba to subiektywne, ale czemu ta biedna kobieta z lewej musiała spacerować po wybiegu z takim kurczem szyi, karku i zaciśniętymi zębami?
      • milva24 Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 20:05
        Może miała wyglądać drapieżnie (sugeruję się panterką) i tak jej wyszło?
      • lauren6 Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 22:43
        Pewnie dali jej za małe buty i cierpi.
    • golf_pod_brode Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:01
      Ale co byś chciała usłyszeć? Że grube jest taaakie zajefajne, a chude jest fe?
      Wątek był o fałszywej trosce autorki o zdrowie Anji Rubik, o tym że tak szczupła nie może być zdrowa. Oczywiście, że to bzdura.
      Czy teraz mamy się martwić możliwym otłuszczeniem wątroby pani z 2018?
      Żyjcie i dajcie żyć innym. Ludzie wyglądają różnie i mają różne ciała dane od Boga albo natury. Fajnie będzie nie czepiać się wyglądu, serio smile
      • snakelilith Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:14
        Szczupłe to są kobiety z BMI 18-22, a nie poniżej 16.
        • golf_pod_brode Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:20
          Łazisz za mną. Masz jakąś obsesję?
          • snakelilith Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:30
            To twój prywatny wątek, czy początek manii prześladowczej?
      • geez_louise Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:21
        Anja bardzo potrzebuje naszej fałszywej troski, bo na tym polega jej sława. Szokuje gnatami, nawet usta otwiera tak, żeby twarz była bardziej pociągła, maluje się na ziemisto i podkreśla zapadnięte oczy. Jej targetem są ci, co uwielbiają „wieszaki”, a fejm napędzają „zatroskani”.

Kim Kardashian, Tess Munster, Ashley Graham tak samo jadą na tłuszczu i wielkich kuprach.

Dzisiaj modelka musi być celebrytką, musi napędzać paparazzi i portale plotkarskie. Z tego powodu Kardaszianki sypiają z dziwakami, jakaś wannabe modelka chodzi w klapkach prysznicowkach za rączkę z Bieberem, kariery robią głównie czyjeś dzieci niezależnie od warunków i talentu oraz ofiary chorób skóry.

Rubik jakby chciała, to ubrałabyś się korzystniej, ashley Graham wynajęłaby kucharza od keto, kim wyjelaby implanty z tylka, modelka z bielactwem użyłaby korektora. Ale to byłoby zarżnięcie swojego biznesu 🤣
    • veryvery Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 22:31
      Ashley Graham mimo dużej nadwagi nie miała otłuszczonej twarzy, drugiego podbródka I w miarę płaski brzuch. Patrząc na zdjęcie tylko jej twarzy nie dałoby sie powiedziec ze ma nadwagę. A tak w ogóle podobno schudła
      • mid.week Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 22:47
        Pewnie dużo rzygała po obiedzie
        • woman_in_love Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 22:57
          jestes podła!
          • mid.week Re: Fb mi znalazł modelki 27.05.22, 07:05
            No przecież od razu widać, że biedne dziewczę niebezpiecznie dryfuje w stronę Anji Rubik. Jeszcze dwa-trzy pawie i przedsmiertne BMI osiągnie
            • fornita111 Re: Fb mi znalazł modelki 27.05.22, 11:37
              Nieee, ona nie umie w rzyganie. To aktualna fotka:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka