geez_louise 26.05.22, 15:15 I to jest ciekawa odnoga wątku o Anji Rubik i o tym, że modelki to muuuuszą być chude (w co ciagle większość „świata mody” wierzy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 17:38 Modelki modelkami, ale jakie brzydkie te sukienki. Kto i dlaczego buli za to kase, jak te w.wygladaja nie prosto od chińczyka czy z innego bazarku Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 17:56 Modelki z pokazu kolekcji wiosennej D&G z tego roku zdecydowanie wyglądają tak jak ta z 2010 Modelka z 2018 to raczej ta jedna jaskółka, co wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 20:21 Ta z 2010 roku to jest w ogóle zjawisko. Szczupła (sądząc po rękach) dziewczyna w tej sukience wygląda jak dupiasta Kachna. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 18:04 Szkoda, że nie ma czegoś pośrodku. No ale pośrodku się widocznie medialnie nie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 18:09 Wygooglam panią z drugiej fotki i cóż... O negatywnych stronach sławy przekonał się duet Dolce & Gabbana. Choć styl projektantów przysporzył im ogromnej popularności, to od dłuższego czasu trwa ich zła passa. Był w błędzie ten, kto myślał, że po zarzutach o oszustwa podatkowe i widmie więzienia nic gorszego już ich nie spotka. Fala instagramowych afer z udziałem włoskiego domu mody sprawiła, że znaleźli się na cenzurowanym. Czy poszerzenie rozmiarówki przerwie pasmo niepowodzeń? A może zostanie uznane za jednorazowy chwyt marketingowy, na który nikt nie da się nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 18:13 Natomiast co Vogue mówi o tegorocznej kolekcji? Jedną z rzeczy, która niedostatecznie zmieniła się w branży mody od początku milenium, jest to, że ciągle preferowane są jednakowo chude modelki. Dolce i Gabbana starają się spoglądać w stronę młodego pokolenia. Gabbana z entuzjazmem mówił, że po pandemii średnia wieku ich klientek spada. By naprawdę odnieść się do demografii, mogliby pomyśleć o różnych typach sylwetek. Bycie sexy nie zależy od rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 20:03 Modelki modelkami, co się komu podoba to subiektywne, ale czemu ta biedna kobieta z lewej musiała spacerować po wybiegu z takim kurczem szyi, karku i zaciśniętymi zębami? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 20:05 Może miała wyglądać drapieżnie (sugeruję się panterką) i tak jej wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 22:43 Pewnie dali jej za małe buty i cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
golf_pod_brode Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:01 Ale co byś chciała usłyszeć? Że grube jest taaakie zajefajne, a chude jest fe? Wątek był o fałszywej trosce autorki o zdrowie Anji Rubik, o tym że tak szczupła nie może być zdrowa. Oczywiście, że to bzdura. Czy teraz mamy się martwić możliwym otłuszczeniem wątroby pani z 2018? Żyjcie i dajcie żyć innym. Ludzie wyglądają różnie i mają różne ciała dane od Boga albo natury. Fajnie będzie nie czepiać się wyglądu, serio Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:14 Szczupłe to są kobiety z BMI 18-22, a nie poniżej 16. Odpowiedz Link Zgłoś
golf_pod_brode Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:20 Łazisz za mną. Masz jakąś obsesję? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:30 To twój prywatny wątek, czy początek manii prześladowczej? Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 21:21 Anja bardzo potrzebuje naszej fałszywej troski, bo na tym polega jej sława. Szokuje gnatami, nawet usta otwiera tak, żeby twarz była bardziej pociągła, maluje się na ziemisto i podkreśla zapadnięte oczy. Jej targetem są ci, co uwielbiają „wieszaki”, a fejm napędzają „zatroskani”. Kim Kardashian, Tess Munster, Ashley Graham tak samo jadą na tłuszczu i wielkich kuprach. Dzisiaj modelka musi być celebrytką, musi napędzać paparazzi i portale plotkarskie. Z tego powodu Kardaszianki sypiają z dziwakami, jakaś wannabe modelka chodzi w klapkach prysznicowkach za rączkę z Bieberem, kariery robią głównie czyjeś dzieci niezależnie od warunków i talentu oraz ofiary chorób skóry. Rubik jakby chciała, to ubrałabyś się korzystniej, ashley Graham wynajęłaby kucharza od keto, kim wyjelaby implanty z tylka, modelka z bielactwem użyłaby korektora. Ale to byłoby zarżnięcie swojego biznesu 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 22:31 Ashley Graham mimo dużej nadwagi nie miała otłuszczonej twarzy, drugiego podbródka I w miarę płaski brzuch. Patrząc na zdjęcie tylko jej twarzy nie dałoby sie powiedziec ze ma nadwagę. A tak w ogóle podobno schudła Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Fb mi znalazł modelki 26.05.22, 22:47 Pewnie dużo rzygała po obiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Fb mi znalazł modelki 27.05.22, 07:05 No przecież od razu widać, że biedne dziewczę niebezpiecznie dryfuje w stronę Anji Rubik. Jeszcze dwa-trzy pawie i przedsmiertne BMI osiągnie Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Fb mi znalazł modelki 27.05.22, 11:37 Nieee, ona nie umie w rzyganie. To aktualna fotka: Odpowiedz Link Zgłoś