Dodaj do ulubionych

Pub Piramida na Wyczerpach!!

IP: 89.174.23.* 08.05.07, 21:12
co sadzicie o tym barze??
Obserwuj wątek
    • Gość: tez ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 80.48.49.* 09.05.07, 11:57
      no ja chodze na male piwko z sokiem
      • Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 89.174.23.* 16.05.07, 19:06
        a cos wiecej??
        • Gość: tesz efka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:35
          A cos wiecej to tylko z mezem wscibska babo:)
    • Gość: norbert Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:38
      a gdzie dokładnie się znajduje sie ten pub, jaki wystrój jaka muzyka jaki duzy lokal jest??? nie znam tego pubu ale nazwa mi sie podoba
    • Gość: heniek Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.apus-net.pl 16.05.07, 20:03
      czasem wpadam tam na piwko po pracy bo mam dwa kroki(pracuje na hucie. Nielze
      dupy i jakies fajfusy przy barze casem siedzac ale wystarczy warknac i sobie
      ida . oglólnie luzik
      • Gość: Matylda Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:10
        A gdzie ten pub sie znajduje?? Piwo lane?? Jakiej marki? Mozecie cos wiecej
        napisac o tej Piramidzie ?
        • Gość: as Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.um.gov.pl 17.05.07, 09:22
          może ktoś napisze gdzie ta piramida?
          • Gość: Lopezisko Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:35
            Pub(jesli tak mozna to nazwac) miesci sie w podworku na ulicy Norwida przy
            wyjezdzie na ul.Warszawska po lewej stronie.Nic specjalnego,to juz lepszy jest
            ten na Kontkiewicza do ktorego chodza zmeczeni kierowcy MPK na kufelek piwa
            bezalkoholowego i kanapke z ozorem.
            • Gość: bywalec staly Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 80.48.49.* 17.05.07, 11:26
              No nie, na kanapke z ozorem to sie niestety nie skusze,ale na grillu w
              piramidzie juz bylem nie raz-i co najwazniejsze-towarzystwo o wiele lepsze niz
              w tym na kontkiewicza, wlacznie z obsluga.
        • Gość: poziom Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.play-internet.pl 26.09.13, 17:23
          Speluna prowadzona przez byłą prostytutkę i jaj gacha .
    • Gość: coś tu śmierdzi... Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:13
      ...oj coś czuję, że ktoś tu sobie darmową reklamę robi...
      • Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 89.174.23.* 01.06.07, 10:31
        akurat nic z tych rzeczy... poprostu jestem ciekawa jakie sa waszeopinie o nim.
        a lanne piwo to tyskie:) miesci sie na wyczerpach, taki osiedlowy bar;)
        • Gość: Johny Bravo Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:50
          Przepraszam ale to ten Bar Piramida to jakas melina ?? czy co bo nie wiem
          mieszkam dalej na bat . chlopskich i o tym bardze nie slyszałem a z checią bym
          sie wybral bo mam blisko wiecej info jaki wystoj
          • Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 89.174.23.* 06.06.07, 11:52
            zadna melina, melina znajduje sie troche dalje na warszawskiej. to porzadny bar.
            juz wczesniej bylo napisane gdzie on sie znjaduje
            • Gość: aqq Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:17
              Ewka ale z ciebie dziobara!!!!!!!!!
              • skugge Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! 06.06.07, 15:50
                Ewka no powiedz wszystkim ze jestes tam barmanka, co sie szczypiesz
            • Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 01:21
              Ja robie tylko loda szefowi.
              • Gość: stały bywalec Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 80.48.49.* 07.06.07, 22:32
                piramida to najlepszy bar na wyczerpach,wystroj lepszy niz w wiekszosci barow na
                mieście i co najważniejsze żużel,boks,F1,piłka nożna wyświetlana jest na wielkim
                ekranie a nie na jakiejś popierdółce 21 cali,wole na Grand Prix iść tutaj niż
                jechać na miasto(fajne klimaty i piwko w normalnych cenach)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka