Gość: Ewka IP: 89.174.23.* 08.05.07, 21:12 co sadzicie o tym barze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 80.48.49.* 09.05.07, 11:57 no ja chodze na male piwko z sokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 89.174.23.* 16.05.07, 19:06 a cos wiecej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesz efka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:35 A cos wiecej to tylko z mezem wscibska babo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:38 a gdzie dokładnie się znajduje sie ten pub, jaki wystrój jaka muzyka jaki duzy lokal jest??? nie znam tego pubu ale nazwa mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.apus-net.pl 16.05.07, 20:03 czasem wpadam tam na piwko po pracy bo mam dwa kroki(pracuje na hucie. Nielze dupy i jakies fajfusy przy barze casem siedzac ale wystarczy warknac i sobie ida . oglólnie luzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:10 A gdzie ten pub sie znajduje?? Piwo lane?? Jakiej marki? Mozecie cos wiecej napisac o tej Piramidzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.um.gov.pl 17.05.07, 09:22 może ktoś napisze gdzie ta piramida? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopezisko Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:35 Pub(jesli tak mozna to nazwac) miesci sie w podworku na ulicy Norwida przy wyjezdzie na ul.Warszawska po lewej stronie.Nic specjalnego,to juz lepszy jest ten na Kontkiewicza do ktorego chodza zmeczeni kierowcy MPK na kufelek piwa bezalkoholowego i kanapke z ozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec staly Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 80.48.49.* 17.05.07, 11:26 No nie, na kanapke z ozorem to sie niestety nie skusze,ale na grillu w piramidzie juz bylem nie raz-i co najwazniejsze-towarzystwo o wiele lepsze niz w tym na kontkiewicza, wlacznie z obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.play-internet.pl 26.09.13, 17:23 Speluna prowadzona przez byłą prostytutkę i jaj gacha . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś tu śmierdzi... Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:13 ...oj coś czuję, że ktoś tu sobie darmową reklamę robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 89.174.23.* 01.06.07, 10:31 akurat nic z tych rzeczy... poprostu jestem ciekawa jakie sa waszeopinie o nim. a lanne piwo to tyskie:) miesci sie na wyczerpach, taki osiedlowy bar;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Bravo Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:50 Przepraszam ale to ten Bar Piramida to jakas melina ?? czy co bo nie wiem mieszkam dalej na bat . chlopskich i o tym bardze nie slyszałem a z checią bym sie wybral bo mam blisko wiecej info jaki wystoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 89.174.23.* 06.06.07, 11:52 zadna melina, melina znajduje sie troche dalje na warszawskiej. to porzadny bar. juz wczesniej bylo napisane gdzie on sie znjaduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:17 Ewka ale z ciebie dziobara!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skugge Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! 06.06.07, 15:50 Ewka no powiedz wszystkim ze jestes tam barmanka, co sie szczypiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 01:21 Ja robie tylko loda szefowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały bywalec Re: Pub Piramida na Wyczerpach!! IP: 80.48.49.* 07.06.07, 22:32 piramida to najlepszy bar na wyczerpach,wystroj lepszy niz w wiekszosci barow na mieście i co najważniejsze żużel,boks,F1,piłka nożna wyświetlana jest na wielkim ekranie a nie na jakiejś popierdółce 21 cali,wole na Grand Prix iść tutaj niż jechać na miasto(fajne klimaty i piwko w normalnych cenach) Odpowiedz Link Zgłoś