ladymercury 15.06.22, 19:13 Wesolutko zaczynam. Po pierwsze : lody na Starowislnej dostałam bez kolejki!!! Po drugie, zaraz zacznę seans Księcia. Nie ma to jak angielska komedia na początek weekendu😉 A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 15.06.22, 19:16 Zakupiłam antycellulitowe narzędzie tortur polecane przez primule i mam zamiar wieczorem wypróbować 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 15.06.22, 19:18 Yyyyh Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:21 Ooo, wałek lyapko? Żebyś mnie tylko nie znienawidziła😬 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:55 Zaraz zaraz ja mam taki wałek do twarzy, masować nim rzyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:56 Do rzyci kup ten większy, bo małym się zamachasz na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:05 Działa? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:05 Jak długo tym machasz? I czy codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 09:22 Czasami szczotą, czasami lyapko, czasami Kessą. Na ogół codziennie. Nie umiem powiedzieć ile czasu, czasami 2 minuty, czasami 10. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 22:12 Wykorzystałam zapał nowicjusza i machałam prawie 40 minut 😏 Wałkiem i bańską chińską na zmianę. Najfajniej było smyrać po brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 06:17 Jeżu kolczasty, podziwiam 👏 Mnie masażysta kiedyś usiłował masować banka chińska, po jakiś 30 sekundach nie dałam rady, siniaki miałam, że hoho. Taki typ. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 12:12 Chyba mam pancerne doopsko, bo nic mnie nie rusza 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 12:31 Zboczenstwo, 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 12:38 ladymercury napisał(a): > Jeżu kolczasty, podziwiam 👏 > Mnie masażysta kiedyś usiłował masować banka chińska, po jakiś 30 sekundach nie > dałam rady, siniaki miałam, że hoho. Taki typ. > Ja też podziwiam. Wyguglałam sobie ten wałek - o matkocórkoiinnikrewni, nigdy w życiu! Wolę już być gąbczasta. A operować takim czymś 40 minut - nie, są jakieś granice poświęcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 12:44 Babka chińska to narzędzie do tortur. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 14:19 40?! I nie zdarłaś sobie skóry do kości?! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 18.06.22, 19:12 primula.alpicola napisała: > 40?! I nie zdarłaś sobie skóry do kości?! No nie ledwo poczułam. Ale dzień później zauważyłam kilka zadrapań. Główny myk polega na tym, żeby wałek nie spluzgnął się w bok, bo wtedy może porysować. A i wałkowałam tylko uda, dudę i brzuch. Ramion nie byłam w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:06 Przy okazji kupiłam też szczotkę do szczotkowania na sucho. Mam plan być gładka i powabna 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:16 Dla księciow czy chłopa, co ci ich kupił??? 😄😄😄 Tak czy inaczej, dzialaj👍 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:22 Ja sie od dwóch miesięcy codziennie szxzotkuje i powiem że cellulit póki co na razie jakby nieznacznie spłyciał ale ogólnie całe ciało jakiejś takiej fajnej gładkości i jędrności nabrało Wałek lyapko też mam i gębe niem wałkuje, najlepszy efekt mam na szyi, na cellulicie nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 15.06.22, 19:18 Wyprasowałam wszystkie letnie kiecki i kończę sprzątanie, żeby w weekend nie kiwnąć nawet palcem. Jeszcze godzinka roboty i zabieram się za lekturę. Plan na weekend obejmuje książki, wino i leżenie martwym bykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 15.06.22, 19:20 daniela34 napisała: Plan na w > eekend obejmuje książki, wino i leżenie martwym bykiem. I tak trzeba żyć 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 15.06.22, 19:21 Ja będę czytać z oczone książki na RODOS Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:17 Jakie książki, chyba nie zBoczone!? Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:41 No, z oczone np Diabelski hrabia i Wilczy lord. Przy ostatnich zamówieniach w bibliotece zafascynowały mnie tytuły. To romanse historyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:43 Zboczone, znów mi słownik zjadł b. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:50 Są tak cudownie durne, że na RODOS idealne. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:55 Uprzejmie donoszę, że Wilczy lord ma szare oczy, frak i halsztuk perfekcyjnie zawiązany oraz jest właścicielem ekhem klubu dla dżentelmenów. Geralt w burdelu👍👍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:56 I jes taaak zimny i opanowany z popielatymi włosami.... (składnia celowa) 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:01 Nas w, tam jeszcze będzie fioletowa suknia w roli zboczeństwa 🙄. Przede mną Kapitan Ross z tej samej serii. Ale najpierw seria o księciach. Mój chłop doszedł do wniosku, że głupszego prezentu na urodziny nie mógł znaleźć, a 45 lat zobowiązuje. Od wczoraj mam wszystkie trzy tomy. 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:05 Ja czekam, panie bibliotekarki już zamówiły. Jest jeszcze jakiś Dzentelmen od święta. Ja się oddaję zboczeniom na 51😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:06 No wes nie spojleruj. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:09 Ale z Rossem są cztery!!! Pogoń chłopa do ksiegarni😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:11 A doczytałam, ksieciow Ci kupił, nie Niepokornych Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:17 Enjoy I wszystkiego najlepszego 🍸🍾 Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:20 Dzięki wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 15.06.22, 19:24 Obroniłam się z robotą zawodową - to najważniejsze, bo weekend mam bardzo długi, do przyszłej środy. Wyskoczyłam na zakupy, bo trzeba zaopatrzyć lodówkę przed przyjazdem córci jutro. Jutro muszę nagotować obiadów, żeby miała na cały ten czas, bo zostaje z naszymi psami, a my wyjeżdżamy w piątek do Karpacza. Tak że mój długi weekend tak naprawdę zacznie się w piątek dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 15.06.22, 23:36 U nas zmiana bo mieliśmy świętować tylko 1 dzień, a nieoczekiwanie mąż ma zamiast 1 dnia luzu, tych dni sporo więcej , tak do mniej więcej 7 lipca. Czyli długi weekend z nim ( i uczącym się dzieckiem. Jutro początek sesji.). Czego można chcieć więcej?🙃 Dzisiaj jak tylko wrócił wczesnym wieczorem pobiegliśmy z chałwą do przyjaciół na kawę. Posiedzieliśmy z nimi u nich w lesie, zobaczyliśmy jeża, sunął środkiem drogi, wypiliśmy piwo dzik😉, psy uszczęśliwione, my zadowoleni, luz. Może "natchnienie" nas weźmie na grill albo ognisko? Jeśli nie to leżak i ptaki. W piątek dokupimy truskawek, czereśni, malin, żółtej fasolki i bobu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 06:26 Czemu ja dziś wstałam o szóstej????? Leżę sobie i kot się na mnie gapi. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 06:41 Też się właśnie obudziłam 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 06:43 Zboczenstwo 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 06:46 No raczej 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:20 Ja też o 6, ale nadal w łóżku, czytałam wywiad z prof. Hartmanem o etyce i moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:45 To nas ratujesz przed ostatecznym upadkiem😉 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:51 Heh. Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:16 A już od godziny w pracy. Zejdzie się gdzieś do 22. I tak do poniedziałku włącznie. Ale potem kilka dni i zaczynam wakacje, które w tym roku poświęcam głównie sobie. Jeszcze 10 dni wytrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:23 U mnie niewesoło, ale staram się jakoś trzymać. W planach spacery, gimnastyka, czytanie, opalenie, sushi i pizza. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 07:56 Ja dzisiaj do 14tej na telefonie, ale od dzisiejszego wieczoru oddaję się rozkoszom żarcia truskawek u rodziców. Chłop ma gorzej, bo obiecał pomóc ojcu przy naprawie pompy. A jeśli chodzi o historyczne romanse, to biorę się za serię o księciach Lenory Bell. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:01 A, też wypozyczylam. Jak rozkochałam w sobie księcia - w sumie, przy dzisiejszej inflacji można potraktować jako poradnik😄 A te wilki i diabły to Melisa Bel. Jest jeszcze W paszczy lwa, tę schowam przed 🐱🐱 Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:05 Romanse historyczne to moja guilty pleasure. Mogłabym sypać tytułami przez rok. 🤪🤪🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:08 Moja chyba też zacznie.😄 Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:12 Słowo skauta, że równie mocno bawi mnie tylko Allo Allo i Ministerstwo Głupich Kroków. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:13 Ja nie znoszę Allo Allo, ale książeczki dają radę 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:17 Ja jadę sobie zaraz do Poznania. Wieczorem mam kolacyjkę w miłym towarzystwie,jutro shopping i włóczenie się po mieście,co uwielbiam a w sobotę relaks nad jeziorem. Ale uważam,że mi się należy,bo ostatnie dwa tygodnie to codziennie harówka od 7,30 do 21 łącznie z weekendami. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:12 Dawaj 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 08:18 Na początek proponuję Kathleen E. Woodiwiss i Mary Jo Putney. Sto razy lepsze niż Barbara Cartland. Znaczy zboczeństwa 🙄 więcej. 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 16.06.22, 11:33 From RODOS with love... Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 13:45 Za mną już maratonik francuskich komedii: Lolo (moja ulubiona), Za jakie grzechy, Przychodzi pacjent do lekarza i Spódnice w górę. Będę kontynuować nicnierobienie... Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 14:12 Za mną lekarz, rozmowa przez telefon z przyjacielem😁 ( wieczorem wpada na wino i ewentualnie seriale), wylegiwanie się pod mirabelką i pod chmurami na ulubionym leżaku. (Pranie się suszy, dom posprzątany, zwierzęta ogarnięte) Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 18.06.22, 18:01 Dzisiaj małe zakupy i lody mango na śniadanie pod chmurką i pod sosnami u znajomych. Plac zabaw z psami. Wcześniej leżak pod mirabelką z małżonkiem. Obiad i wylegiwanie się. Potem bierzemy grill pod pachę i wio do mojej przyjaciółki. Tam albo grill albo ognisko, zobaczymy na co większa ochota. Jutro może zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: Choć środa, nie piątek-weekendu początek 😋😄 17.06.22, 15:42 Przedźwigałam się dzisiaj i odezwała się moja przepuklina. Chyba muszę wreszcie zrobić z nią porządek. Odpowiedz Link Zgłoś