Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Sukin

28.06.22, 19:20
Macie doświadczenia? Dobre/ niedobre?
Widziałam dziś w TK Maxx, przyznam, że moją uwagę przyciągnęła nazwa marki 🤣
Obserwuj wątek
    • nuclearwinter Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:29
      Pierwsze słyszę i też weszłam skuszona nazwą, podoba mi się w sumie, brzmi tak egzotycznie a jednocześnie swojsko big_grin
      • mashcaron Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:30
        Prawda? Wzięłam kremik na próbę, bo ta nazwa 😁 ale na razie tylko jeden, bo jak ematka powie, że niedobre, to wtopilam tylko 5 eurasow:p a dużo tam tego było.
        • mashcaron Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:42
          O, ten krem wziełam
          • nuclearwinter Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:56
            Rzuciłam okiem na skład tego kremu i wydaje się przyzwoity 🧐 Wiadomo, że to żadna 100% gwarancja, że będzie super działał ale przynajmniej zapowiada się obiecującosmile
            • mashcaron Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 17:54
              Donoszę, że krem po pierwszym użyciu wydaje się super. Jest lekki, szybko się wchłania, nie zostawia leko-tlustawej warstwy i zostawia skórę fajna w dotyku od razu po nałożeniu. Miałam ostatnio problem z nawilżeniem gęby a tu po jednej nocy znaczna poprawasmile
              • nuclearwinter Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 20:05
                O, dzięki za info, dobrze wiedzieć smile
    • ayanna Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:29
      Dobre, naturalne kosmetyki z Australii. Kupuję różne do włosów, też w TK Maxx.
    • ajr27 Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:47
      Są już w Super Pharmie. Miałam olejek do demakijażu, szampon i odżywkę, kupowałam ze względu na świetny skład. Są to dobrej jakości, naturalne kosmetyki. Polecam zwłaszcza olejek do demakijażu, z szamponem i odżywką nie polubiliśmy się
    • kura17 Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 21:02
      ja je tez kupuje w tkmaxxie smile i bardzo lubie.
      mialam kremy do twarzy, pod oczy, szampony i moje ulubione zele pod prysznic (bez sulfatow i "mydla").
      zele sa bardo lagodne, jesli nie masz uczulenia na jakies olejki eteryczne, to bardzo polecam.
      naturalne skladniki, dluga lista "bez".
      • mashcaron Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 22:23
        Do włosów akurat nic nie widziałam, ale może to i lepiej, bo muszę najpierw skończyc przynajmniej część tego, co mam 😅
        Za tydzień idę do fryzjera, mam nadzieję, że mi nie spieprzy włosów.... 😱
    • sueellen Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 20:19
      Kupuje głównie balsamy do ciała i płyny pod prysznic, ale szamponów już nie lubię.
    • bergamotka77 Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 22:49
      Mam i bardzo lubię. Pięknie pachną.
    • princesswhitewolf Re: Kosmetyki Sukin 30.06.22, 00:25
      Dobre sklady i taniocha. Body wash i szampon litrowy wspominam dobrze
    • manon.lescaut4 Re: Kosmetyki Sukin 30.06.22, 14:03
      Dobre, lubię. Właśnie zamówiłam serum pod oczy z antyoksydantami, miałam je już wcześniej i podeszło. Wzięłam jeszcze rozjaśniający żel do mycia twarzy, bo akurat mi się skończył, mam nadzieje, ze będzie ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka