mashcaron 28.06.22, 19:20 Macie doświadczenia? Dobre/ niedobre? Widziałam dziś w TK Maxx, przyznam, że moją uwagę przyciągnęła nazwa marki 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuclearwinter Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:29 Pierwsze słyszę i też weszłam skuszona nazwą, podoba mi się w sumie, brzmi tak egzotycznie a jednocześnie swojsko Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:30 Prawda? Wzięłam kremik na próbę, bo ta nazwa 😁 ale na razie tylko jeden, bo jak ematka powie, że niedobre, to wtopilam tylko 5 eurasow:p a dużo tam tego było. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:56 Rzuciłam okiem na skład tego kremu i wydaje się przyzwoity 🧐 Wiadomo, że to żadna 100% gwarancja, że będzie super działał ale przynajmniej zapowiada się obiecująco Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 17:54 Donoszę, że krem po pierwszym użyciu wydaje się super. Jest lekki, szybko się wchłania, nie zostawia leko-tlustawej warstwy i zostawia skórę fajna w dotyku od razu po nałożeniu. Miałam ostatnio problem z nawilżeniem gęby a tu po jednej nocy znaczna poprawa Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 20:05 O, dzięki za info, dobrze wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
ayanna Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:29 Dobre, naturalne kosmetyki z Australii. Kupuję różne do włosów, też w TK Maxx. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 19:47 Są już w Super Pharmie. Miałam olejek do demakijażu, szampon i odżywkę, kupowałam ze względu na świetny skład. Są to dobrej jakości, naturalne kosmetyki. Polecam zwłaszcza olejek do demakijażu, z szamponem i odżywką nie polubiliśmy się Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 21:02 ja je tez kupuje w tkmaxxie i bardzo lubie. mialam kremy do twarzy, pod oczy, szampony i moje ulubione zele pod prysznic (bez sulfatow i "mydla"). zele sa bardo lagodne, jesli nie masz uczulenia na jakies olejki eteryczne, to bardzo polecam. naturalne skladniki, dluga lista "bez". Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kosmetyki Sukin 28.06.22, 22:23 Do włosów akurat nic nie widziałam, ale może to i lepiej, bo muszę najpierw skończyc przynajmniej część tego, co mam 😅 Za tydzień idę do fryzjera, mam nadzieję, że mi nie spieprzy włosów.... 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 20:19 Kupuje głównie balsamy do ciała i płyny pod prysznic, ale szamponów już nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Kosmetyki Sukin 29.06.22, 22:49 Mam i bardzo lubię. Pięknie pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kosmetyki Sukin 30.06.22, 00:25 Dobre sklady i taniocha. Body wash i szampon litrowy wspominam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Kosmetyki Sukin 30.06.22, 14:03 Dobre, lubię. Właśnie zamówiłam serum pod oczy z antyoksydantami, miałam je już wcześniej i podeszło. Wzięłam jeszcze rozjaśniający żel do mycia twarzy, bo akurat mi się skończył, mam nadzieje, ze będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś