Dodaj do ulubionych

Jeansy G- Star Row

05.07.22, 00:34
Która ma, nosi? Teraz są wyprzedaże, a w stacjonarnych w PL ze świecą szukać. Oglądałam na żywo w TK Maxx, były obłędnie uszyte, niestety nie mój rozmiar. Na stronie jednak wyglądają tak dziwacznie, że strach kupić. Polecacie? Kupić w ciemno?
Obserwuj wątek
    • ajr27 Re: Jeansy G- Star Row 05.07.22, 00:35
      RAW oczywiście
    • jeziorna Re: Jeansy G- Star Row 05.07.22, 19:04
      Ja kupuje. Mam trzy pary. Co masz na myśli pisząc ze wyglądają dziwacznie? Ja kupuje na zalando. Może tam lepiej je sfotografowali. I pewnie zależy od modelu. Ja mam model midge saddle czy jakoś tak i są wygodne i dobrze leżą
      • ajr27 Re: Jeansy G- Star Row 05.07.22, 20:46
        One są często tak skrojone, że np w kroku są jakieś przeskalowane, a do tego nogawki w dziwnych kształtach. Widziałam kiedyś dziewczynę w fasonie a la XIX wieczny robotnik i wyglądała świetnie. To są dżinsy mocno ekscentryczne, stąd strach przed złym wyborem beż mierzenia
    • dziewczyna_kolegi Re: Jeansy G- Star Row 06.07.22, 09:42
      Ja mam ten dziwny fason, tj. arc low boyfriend, ale ja bardzo lubię taki fason, wcześniej miałam diesel fayza bardzo podobny model. Ja kupiłam na zalando i musiałam wymieniać, bo długość 30 okazała się za krótka (normalnie kupuję 30) za to w pasie można wziąć jeden rozmiar mniejszy. Moim zdaniem ten fason trochę pogrubia, jeśli ktoś zwraca na to uwagę. Jedyny minus to dżins w tych moich spodniach jest mocno surowy, taki nawet trochę szorstki, nie wiem czy wszystkie G-star tak mają czy tylko ten mój model, bo to może zależeć od koloru spodni.
      • ajr27 Re: Jeansy G- Star Row 06.07.22, 11:49
        One chyba tak wszystkie mają, że są z surowego dżinsu i to mnie w nich najbardziej kręci. Niestety na zalando prawie wszystkie modele w moim rozmiarze wyprzedane.
        • dziewczyna_kolegi Re: Jeansy G- Star Row 06.07.22, 12:25
          Warto zaglądać czy zapisać się na zalando lunge jak mają ich kampanie, wtedy tych modeli i rozmiarów pojawia się więcej, ja tak kupiłam diesle w fajnej cenie
    • pomozeciepomozemy Re: Jeansy G- Star Row 06.07.22, 12:10
      Kupowanie w sieci zawsze jest w ciemno. Jeansów teraz jest tyle, że nie przepłacam w Zalando tylko spokojnie poluję sobie w TKMaxx, a nawet w lumpeksach. G-Star podobnie jak Diesel może mieć baaardzo różne tkaniny, kroje oraz drobne wahnięcia w rozmiarówce, ale jeśli masz wybrany model to kup po przeczytaniu opinii (może będzie coś o rozmiarze) i przymierz - zdjęcie to jedno, na modelce wszystko wyjdzie - a potem najwyżej oddasz. Czego tu się bać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka