Dodaj do ulubionych

Wątek plotkarski. Sławni znajomi

• mandre_polo Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 14:30
      No ba. Mieszkałam z aktorami pierwszej ligi po sąsiedzku, jeden uśmiechał się mijając na codzien
      • g.r.uuu Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:41
        Regularnie jeżdżę windą z pewnym ministrem, ale nie wiem, czy jest się czym chwalić smile
      • volta2 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 17:33
        o, to jak mój mąż, czyżby zatoka?
    • szaraiwka Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 14:39
      Nie znam nikogo sławnego.
    • koko8 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 14:46
      Mam.
    • rb_111222333 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 14:57
      To ja będę rzucać nazwiskami. Właściwie, to nie można powiedzieć, żebym znała kogoś sławnego osobiście, ale ocieram się o świat celebrity. Kiedyś, gdy jechałam rowerem, naszczekał na mnie pies Joanny Opozdy wyprowadzany wtedy przez Antka Królikowskiego. Z Joanną zresztą, jak również Dominiką Gwit, prowadziłyśmy ciążę w tym samym gabinecie lekarskim. Chodzę do tego samego salonu fryzjerskiego, co Magdalena Ogórek. Kiedyś przez całą wizytę zastanawiałam się czy jej nawrzucać, czy dać sobie spokój.
    • kropkacom Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:00
      I gdzie te plotki? Ja też mogę napisać, że kogoś znam big_grin Bez urazy...
    • kura17 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:05
      no ja wsrod znajomych z pracy to troche slaw (w srodowisku) mam, wliczajac laureatow noblow z fizyki - nazwiska moglabym w sumie podac big_grin
      jeden (pan 80+) to mnie nawet na jakiejs imprezie po rekach calowal, zachwalajac "piekne mlode kobiety" (mialam jakies 47 lat LOL).
      mam tez wsrod bardzo dobrych znajomych pare slaw z CERNu oraz prezydenta Royal Physical Society z UK.
      takie tam smile
    • biala_ladecka Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:10
      Skonczylam najzwyklejsza podstawowke i zupelnie przecietne LO w zupelnie przecietnym miescie. Zadnego z moich znajomych nie ujrzalam w TV, ani na pudelku. Jeden kolega z rownoleglej klasy napisal ksiazke i opowiedzial o niej w Trojce, kiedy jeszcze bylo to modne. To chyba tyle.
      Aha, raz lokalna gazeta z czeskiego miasta Jiczin, przeprowadzila ze mna wywiad, o tym co sklonilo mnie, aby wlasnie tam spedzic wakacje. Nie wiem, liczy sie?
      • mandre_polo Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 18:35
        W Jiczin byłam i ja😁
    • zerlinda Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:15
      Ja że szkoły czy studiów nikogo sławnego nie znam. Natomiast w pracy miałam wątpliwą przyjemność poznać pewnego sławnego lekarza, który później był sławny nieco inaczej. Brr.
    • koronka2012 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:43
      Znajomi = ludzie, z którymi utrzymuję jakąś bezpośrednią relację? czy tacy, którzy chodzili do równoległej klasy z liceum ale raczej nie poznaliby na ulicy?

• barbibarbi Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:47
      Mam znajomych artystów, tych trochę bardziej znanych też, jeden fotograf, malarz, kilku innych trudno sklasyfikować, bo robią instalacje, muzyka jednego też znam.
    • pepsi.only Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 16:42
      Nie bardzo.
      Znam wokalistę i perkusistę, mieli teledyski, występowali to w Opolu, to Sopocie, ale szczerze mówiąc żaden z tych dwóch kariery nie zrobił.
    • olkka_99 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 21:32
      Wsrod znajomych że wszystkich etapów edukacji nie mam ani jednej gwiazdy/celebryty. Kilka osób zrobiło znakomite kariery w branży, ale to wąska branża, wiec na ulicach nikt ich raczej nie rozpoznaje. A przepraszam, kilka osób brało udział w różnych talent show, ale nic z tego raczej na dłuższą metę nie wyszło.
      • olkka_99 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 21:40
        o cholera, sorry jednak znam. chodziłam do szkoły z jedną z sympatycznych pań prawniczek z Ordo Iuris! Jak ją zobaczyłam przemawiającą w Sejmie, to mało nie padłam... W sensie poglądy miała konserwatywne od zawsze, ale żeby aż tak...
        • dominika9933 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 21:58
          Tak, kilka lat "spędziłam" w krakowskim Zwisie, tam trudno nie było poznać kogoś znanego. Ale co z tego? Ludzie, jak ludzie.
    • simply_z Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 22:32
      pracowałam kiedyś w firmie, która z kolei pracowała dla celebrytów, gwiazd sportu i jednym z moich klientów był kuzyn Nadala big_grin haha liczy się?
      • porcelanaporcelana Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 22:44
        simply_z napisała:

> pracowałam kiedyś w firmie, która z kolei pracowała dla celebrytów, gwiazd spor
        > tu i jednym z moich klientów był kuzyn Nadala big_grin haha liczy się?

Komiczny ten wątek, uśmiać się można.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka