mandre_polo Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 14:30 No ba. Mieszkałam z aktorami pierwszej ligi po sąsiedzku, jeden uśmiechał się mijając na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:41 Regularnie jeżdżę windą z pewnym ministrem, ale nie wiem, czy jest się czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 17:33 o, to jak mój mąż, czyżby zatoka? Odpowiedz Link Zgłoś
szaraiwka Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 14:39 Nie znam nikogo sławnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 14:57 To ja będę rzucać nazwiskami. Właściwie, to nie można powiedzieć, żebym znała kogoś sławnego osobiście, ale ocieram się o świat celebrity. Kiedyś, gdy jechałam rowerem, naszczekał na mnie pies Joanny Opozdy wyprowadzany wtedy przez Antka Królikowskiego. Z Joanną zresztą, jak również Dominiką Gwit, prowadziłyśmy ciążę w tym samym gabinecie lekarskim. Chodzę do tego samego salonu fryzjerskiego, co Magdalena Ogórek. Kiedyś przez całą wizytę zastanawiałam się czy jej nawrzucać, czy dać sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:00 I gdzie te plotki? Ja też mogę napisać, że kogoś znam Bez urazy... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:05 no ja wsrod znajomych z pracy to troche slaw (w srodowisku) mam, wliczajac laureatow noblow z fizyki - nazwiska moglabym w sumie podac jeden (pan 80+) to mnie nawet na jakiejs imprezie po rekach calowal, zachwalajac "piekne mlode kobiety" (mialam jakies 47 lat LOL). mam tez wsrod bardzo dobrych znajomych pare slaw z CERNu oraz prezydenta Royal Physical Society z UK. takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:10 Skonczylam najzwyklejsza podstawowke i zupelnie przecietne LO w zupelnie przecietnym miescie. Zadnego z moich znajomych nie ujrzalam w TV, ani na pudelku. Jeden kolega z rownoleglej klasy napisal ksiazke i opowiedzial o niej w Trojce, kiedy jeszcze bylo to modne. To chyba tyle. Aha, raz lokalna gazeta z czeskiego miasta Jiczin, przeprowadzila ze mna wywiad, o tym co sklonilo mnie, aby wlasnie tam spedzic wakacje. Nie wiem, liczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 18:35 W Jiczin byłam i ja😁 Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:15 Ja że szkoły czy studiów nikogo sławnego nie znam. Natomiast w pracy miałam wątpliwą przyjemność poznać pewnego sławnego lekarza, który później był sławny nieco inaczej. Brr. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:43 Znajomi = ludzie, z którymi utrzymuję jakąś bezpośrednią relację? czy tacy, którzy chodzili do równoległej klasy z liceum ale raczej nie poznaliby na ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 15:47 Mam znajomych artystów, tych trochę bardziej znanych też, jeden fotograf, malarz, kilku innych trudno sklasyfikować, bo robią instalacje, muzyka jednego też znam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 16:42 Nie bardzo. Znam wokalistę i perkusistę, mieli teledyski, występowali to w Opolu, to Sopocie, ale szczerze mówiąc żaden z tych dwóch kariery nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
olkka_99 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 21:32 Wsrod znajomych że wszystkich etapów edukacji nie mam ani jednej gwiazdy/celebryty. Kilka osób zrobiło znakomite kariery w branży, ale to wąska branża, wiec na ulicach nikt ich raczej nie rozpoznaje. A przepraszam, kilka osób brało udział w różnych talent show, ale nic z tego raczej na dłuższą metę nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
olkka_99 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 21:40 o cholera, sorry jednak znam. chodziłam do szkoły z jedną z sympatycznych pań prawniczek z Ordo Iuris! Jak ją zobaczyłam przemawiającą w Sejmie, to mało nie padłam... W sensie poglądy miała konserwatywne od zawsze, ale żeby aż tak... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 21:58 Tak, kilka lat "spędziłam" w krakowskim Zwisie, tam trudno nie było poznać kogoś znanego. Ale co z tego? Ludzie, jak ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 22:32 pracowałam kiedyś w firmie, która z kolei pracowała dla celebrytów, gwiazd sportu i jednym z moich klientów był kuzyn Nadala haha liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanaporcelana Re: Wątek plotkarski. Sławni znajomi 31.08.22, 22:44 simply_z napisała: > pracowałam kiedyś w firmie, która z kolei pracowała dla celebrytów, gwiazd spor > tu i jednym z moich klientów był kuzyn Nadala haha liczy się? Komiczny ten wątek, uśmiać się można. Odpowiedz Link Zgłoś