triismegistos 14.09.22, 10:11 Nosi ktosia? Fajne są? Jak rozmiarówka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastjaa Re: Juicy Coulture 16.09.22, 00:53 shellyanna napisała: > Zbyt lambadziarskie jak dla mnie. Oj tak, popieram Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Juicy Coulture 14.09.22, 14:27 Mam dresik na po domu. Czuję się w nim trochę jak podstarzała Britney Spears. Portki zjeżdżają z dudy. Publicznie bym się nie pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 14.09.22, 14:54 A nie pokazałabyś się bo są lambadziarskie, czy dlatego że słabo wyglądają na żywo? Fajny mają materiał? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Juicy Coulture 14.09.22, 15:19 To jest takie jakby frotte/rozciągliwy welur/aksamit…?Tyłek wygląda w nich naprawdę fajnie, góra jest lekko przykrótka. Taka kwintesencja lat 90. Nie pokazalabym się, bo u nas ( USA) JC, czy Guess, Bebe, to ulubione marki gangsta dziewczyn. 😀Ja jestem natomiast nudną panią w średnim wieku mieszkającą na przedmieściach. Jeśli chciałabym zacząć handel narkotykami w downtown, byłby to outfit idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 14.09.22, 15:38 A rozmiarowo jak wypada? W razie wątpliwości brać większy czy mniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Juicy Coulture 14.09.22, 15:47 Ponoć ich rozmiarówka jest zaniżona. Nie wiem tylko czy chodzi też o rynek europejski. Noszę dżinsy 27/28, góra M i ten mój dresik ma rozmiar M. W eskę bym się wcisnęła bez problemu tyle, że te porteczki są trochę płytkie. Ja mam takie: Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Juicy Coulture 15.09.22, 20:54 Triss przechodzisz kryzys wieku średniego? Co z tego ze fajny materiał jeżeli wygląda toto tandetnie i rodem z teledysków konca lat 90... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Juicy Coulture 14.09.22, 15:03 Ja mam dwie torebki z czasów świetności JC, wiec teraz to już vintage . Odpowiedz Link Zgłoś
wisma_atria Re: Juicy Coulture 15.09.22, 21:32 Ja używam jako tzw. wylegiwaczki czyli po domu do przewalania się po kanapach. Materiał milusi, dobrze się pierze i suszy w suszarce. Ciężko mi sobie wyobrazić suszenie tego na powietrzu. Noszę s u nich, dżinsy noszę 26. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 21.09.22, 19:45 Ej, fajowskie są! Wzięłam dwie pary S i o ile w tych że ściągaczami jest ok, to dzwony mogłyby być mniejsze. Materiał wydaje się świetny, zobaczymy jak się pierze 🤔 Mam podobne skojarzenia jak Magdalena, czuję się w nich jak podstarzała Britney 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Juicy Coulture 21.09.22, 19:53 A nie było bez sciagaczy jak u Wismy? Prac będzie się dobrze. Gdzie teraz kupuje się juicy? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 21.09.22, 21:40 Chciałam takie ze ściągaczem, mam zamiar, o zgrozo, nosić je do ludzi w niepogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Juicy Coulture 21.09.22, 21:44 Masz taką figurę, że możesz nawet wór po ziemniakach założyć i wyjść do ludzi. W pogodę i niepogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 21.09.22, 22:43 Merci 🥰 ale nie uchroni mnie to przed rozmoknięciem nogawek w niepogodę, wychodzenie do ludzi przeważnie wiąże się u mnie z kilkukilometrowymi spacerami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Juicy Coulture 21.09.22, 20:18 Niebieskie super wyglądają. Może mają teraz jakieś nowe fasony, bo moje wyglądają jak worki. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 23.09.22, 05:17 Ten parkiet jest starszy niż mentalność riczarda i kocham go miłością wielką. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Juicy Coulture 22.09.22, 15:46 Nooooo WRESSSSSZZZCIEEEE pokazała co wytrenowała!!! Gacie beznadziejne, ale brzuch! 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 23.09.22, 05:16 Pfff, nie znasz się. Na gaciach 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Juicy Coulture 21.09.22, 21:05 Moda niby wraca, ale dawnej świetności JC to ja nie wróżę. A szkoda, bo fajne to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 21.09.22, 21:39 Patrząc po tym co nasza młodzież to kto wie 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Juicy Coulture 21.09.22, 21:56 Juicy Couture sprzedało się do Kohl's zdaje się. I wtedy przestało być cool. A może i wcześniej, nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 21.09.22, 22:48 Prawdę mówiąc brand jako taki nie kojarzył mi się z niczym. Wpadły mi w oko po prostu -mam jakąś słabość do takiego blink blink dresiarskiego looku 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Juicy Coulture 22.09.22, 15:00 To ciekawa historia, jakby kogoś interesowało The Rise And Fall Of Juicy Couture Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Juicy Coulture 23.09.22, 07:13 Cudne są te dresiki 😍 pomyśleć, że w latach 90' gardziłam taką stylówką, a pokochałam dopiero starym pudłem będąc 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś