homohominilupus Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:06 FLustracja wylewa się uszami. Biedna psica. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:22 No biedna. Ale już podeerwala się do życia i, myśląc, że nie widzę, uprawia bezczelne żebractwo w stosunku do mojego ojca ( a ten ma ograniczone pole manewru; ale słyszę, jak właśnie śmieje się w głos i cieszy, że pies traktuje go tak zwyczajnie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:07 Tak mi się nie chce Tak bardzo nie chce Lecz kiedyś jeszcze będę seksi Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:16 Jest nawet i taka wisząca Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 18:20 She’s sexy and she knows it! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 20:31 Tudzież "w d.pie to mam, w d.pie to mam, w d.....pieeee to maaaaam..." Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:10 😄 Flustracja wprost mistrzowska! Te twoje psice są piękne, nawet sflustrowane 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
interstate95 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:15 Te uszy i łapy na pełnym luzie <3 Fantastyczne zdjęcie. To ta młodsza? Ile ona ma? Wygląda, jakby ją w monopolowym o dowód musieli prosić ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:19 Ta właśnie Dziesiąty roczek, niestety. Ale za to z syndromem wiecznego szczeniaka. Plus drama queen. Oszustka. Manipulantka. Złodziejka. Inteligencja emocjonalna na mistrzowskim, niespotykanym poziomie. Książkę bym mogła napisać o jej numerach Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:35 To pisz tutaj. Ja lubię czytać o takich cwaniarach Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:40 Kurcze, już pisałam o tym sztandarowym.numerze Ale serio, przeraziła mnie kiedy weszła do pokoju i runęła na podłogę że skowytem, który rozdzierał serca. Wszystko trwało dwie sekundy- jej upadek, moje poderwanie się z kanapy, żeby ratować kundla i jej trzy susy, żeby zająć moje miejsce na kanapie. Trzeba jednak przyznać, że to ona zawsze wyleguje się na miejscu pod palmą i ja się tam zalęglam nielegalnie. A ile razy przyłapałam.ja na kradzieży papryki Z PYSKA jej matki, TP nie zliczę. Wyrywa, kładzie się na tej papryce i spokojnie je swoją. Po czym zerka czy nie widzę i wyciąga spod brzucha te ukradziona. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:50 Artystka! Powinna zagrać w jakimś filmie Moja od małego jest uczona nie wchodzić na dywan ani kanapę. I nie wchodzi... kiedy jestem w zasięgu wzroku. Za to jak tylko zniknę jej z pola widzenia, automatycznie instaluje się w zakazanych miejscach. Ostatnio schowała się pod stolikiem kawowym. Osłonięta przez pufę i koszyk wiklinowy w ogóle nie była widoczna. Jej futro zlewa się z dywanem Mam też taki naturalny chodnik przed schodami. Nie wiem z czego, ale wyprać się tego nie da, bo się pewnie rozpadnie, ewentualnie pralnia zostaje. I za każdym razem, kiedy schodzę z góry panna siedzi na tym chodniczku. Jak mnie widzi, podnosi pupę, posyła pełne żalu spojrzenie i idzie na legowisko Oprócz tego chodniczka i dywanu są też jej własne chodniczki i wypasione legowisko z grubą poduchą. Ale nie, panna chce siedzieć właśnie tam, gdzie pani nie pozwala Kradzieży jedzenia nie ma, bo to maleństwo, ale jest krzyk jak jemy pizzę. Musi dostać kawałek brzegu od pizzy bo inaczej nie daje nam żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 17:05 kiedy jestem w zasięgu wzroku Ten psi spryt Odpowiedz Link Zgłoś
frytulek Re: SfLustrowana lazy bitch 14.11.22, 17:56 lilia.z.doliny napisała: A ile razy przyłapałam.ja na kradzieży papryki Z PYSKA jej matki, TP nie zliczę > . Wyrywa, kładzie się na tej papryce i spokojnie je swoją. Po czym zerka czy ni > e widzę i wyciąga spod brzucha te ukradziona. > Moja tez kradnie paprykę 😂 Dzisiaj ukradła ogórka Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 14.11.22, 17:59 Ogórki ( kiszone) to mroczne warzywo pożądania mojej drugiej suki z kolei Odpowiedz Link Zgłoś
interstate95 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:39 Lilia, rasowa ematka z niej, wygląda jak szczenię. Musi, jej niepowtarzalny charakter ma wpływ na brak zmarszczek, złudnie młodo wygląda : D Uwielbiam zwierzęta o mocno zarysowanych osobowościach, jestem jej oddaną fanką <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 17:04 Osobowość to jej najmocniejsza strona, fakt Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:18 Zawsze mnie zastanawiaja schody obite wykładziną. Inaczej sie nie da, czy to po prostu taka ukejowa uroda?! Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 18:21 Jak wstawiłam moje na jakiejś grupie wnętrzarskiej, to ludzie obstawiali, ze UK 😁 Mi się bardzo podobają, ale był to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 18:22 Te schody wyglądają jak moje. Tylko ja mam białe ściany i sztukaterię. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 18:31 ale był to błąd. Dlaczemu? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 18:55 Gdyż albowiem i ponieważ jak ci dziecko postanowi rzucić z góry butelkę keczupu lub pies się zesra za przeproszeniem na półpiętrze, to łatwiej jest jednak bez wykładziny…. Wykładzina na schodach wyglada pieknie, miło, stylowo i przytulnie… ale czyszczenie jej to masakra. A porządna kosztuje prawie tyle co najtańsze drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 18:55 Wiec ani oszczędność ani praktyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 21:24 Moje dziecię kilkulatkiem będąc źle się poczuło u szczytu idących łukiem schodów. Takich - same stopnie na wykręconej rurze. Otwartych. Paw jak z kreskówki umaił wszystko co było mozliwe do samego dołu. Nawet nie chcę myśleć co by było z wykładziną. Zawsze na widok schodów i wykładziny wspominam to sprzątanie wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:30 Zawsze mi poprawia humor Jest niesamowita. Taki pies się trafia raz... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:34 To super, że akurat Wam się taki trafił Też mam mądrą i cwaną psinę i wiem jak potrafi rozbawić. Oby nas bawiły jak najdłużej i w zdrowiu! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:43 Oby... Dusi mnie myśl... A zresztą. Uważam, że film Marley i ja powinien być komisyjnie zniszczony i zakazany na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:51 Nie, nie, nie, Lilia, nie myślimy o tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:37 Ktoś z psa spuścił powietrze No trochę tylko w paluszkach zostało, dlatego rozcapierzone takie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:42 Nie bój nic, powietrze wróciło Kurczak doszedł.w piekarniku i ktoś ruszył w żebraczy pląs Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 16:44 W ogóle nie bitch! Cudna! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 17:03 Oy... bicz Ale kupiła nas wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 17:21 Że lazy to widać Ale gdzie ona jest sflustrowana? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 17:22 A ja wiem,? na dnie duszy Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 17:24 Patrze właśnie, że ona zawsze miała diabła w oczach, od dziecka. I w ogoole taka lekko ekscentryczna Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 18:48 Cudowna ! I też leży równocześnie w prawo i w lewo ! Tak jak moja młoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 19:36 leży równocześnie w prawo i w lewo ! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 21:14 A jak Twój kawaler? Dawno nie było zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: SfLustrowana lazy bitch 13.11.22, 23:05 Lilio, przepadam za twoimi zwierzakami, a historię z kanapą i omdlewajacym biednym pieskiem za każdym razem czytam, śmiejąc się w głos. Mistrzyni Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: SfLustrowana lazy bitch 14.11.22, 12:54 za każdym razem czytam, śmiejąc się w głos Borze szumiacy! Toć jestem jak ta Ciotka klotka od Makuszyńskiego, co to nawija jedna opowiesc trzysta razy No dobra to powiem wam jeszcze, jak Kiwi blokuje przejście drugiemu psu, żebym tylko nie mogła pogłaskać tej drugiej (nie sięgnę ręką, bo ktoś jak Rejtan się zachowuje). I wszystko z tym spojrzeniem, w którym zawiera się cały kiwizm.... Odpowiedz Link Zgłoś