geez_louise 22.11.22, 17:41 Mam ochotę kupić sobie coś niepraktycznego i uwielbiam kicze. Zachorowałam na takie buty, ale obcas trochę za wysoki dla mnie: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geez_louise Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 22.11.22, 17:41 Co podsyła mi internet? Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 22.11.22, 17:42 No identyko! Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 22.11.22, 18:52 Przecież sama piszesz, że tamten obcas za wysoki dla ciebie, to ci proponuje coś z niższym Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 23.11.22, 08:40 No przecież inteligentnie. Ale i tak najlepsze sa algorytmy z Allegro. Regularnie wyświetlają mi się reklamy lalek niemowląt, sztucznych małp i (chyba) pilarek. Oczywiście nieczego z ww kategorii nigdy nie wyszukiwalam. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 25.11.22, 23:11 Mi się wyświetlają kubki z podobizną prezesa i życzeniami smacznej kawusi... Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 23.11.22, 08:59 No co? Dbaja o twoje stopy. W sumie gorzej by bylo, gdyby podsylali ci dokladnie to czego chcesz, ZANIM bys zaczela szukac i googlowac - takie czytanie w myslach Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 23.11.22, 12:07 Moim zdaniem bardzo inteligentnie. Odczytałabym to jako: jak już lubisz taki kicz to naści, kupże sobie, ale przynajmniej zadbaj o zdrowy kręgosłup, na płaskim kup. I załóż czapkę z daszkiem, żeby cię znajomi na ulicy nie rozpoznali. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 23.11.22, 12:01 A mnie sie podobają. Żałuję tylko, że nie mam małej stópki Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 23.11.22, 12:27 Miałam kiedyś baleriny z Radoskóru, też w kwiaty, kochałam miłością wielką, nawet któraś forumka tu kojarzyła ten model. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 23.11.22, 20:38 Logiczne to jest: jak już sobie zrujnujesz stopy w tych szpilach to będzie ci potrzebne coś wygodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 23.11.22, 20:39 A tak przy okazji, jak się skończyła historia z paznokciem? mam nadzieję, że OK? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Sztuczna inteligencja i śledzenie w necie 26.11.22, 00:17 E, mylicie pojęcia. Póki ciągle jesteście w tej samej apce, to działa system rekomendacji sklepu, który nie wiadomo jak działa. Może działać na defaulcie, a może preferuje drogie produkty, a może przecenione, a może jeszcze inne. I tu nie ma żadnego śledzenia, bo jesteś cały czas w miejscu, w którym zostawiłaś informacje o sobie. Magia zaczyna się dziać, jak zamkniesz apkę/stronę e-obuwie w telefonie, a potem na kompie otwierasz gazeta.pl i wyświetlają Ci się Twoje upatrzone buty, a obok inne tej samej firmy i kolejne innej firmy, ale w podobnym wzorze. I wszystkie w Twoim rozmiarze! Tam jest naprawdę śledzenie i algorytmy warte miliony $. Odpowiedz Link Zgłoś