podaje_haslo_okon 09.12.22, 16:13 przez ematkę? Idę sobie dzisiaj ulicą zamyślona, patrzę przed siebie, a tam dziewczyna w płaszczu z nieusuniętą fastrygą! W życiu bym na to nie zwróciła uwagi gdyby nie wątek na forum. Faktycznie głupio to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 16:16 Czy rzuciłaś się na płaszcz, żeby to rozpruć, albo chociaż zwróciłaś jej uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 16:18 Aż tak mi nie odbiło Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 16:38 To ja nie wiem czy już możesz mienić się ematką Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 16:30 Na próby wykorzystywania innych i niektóre triki manipulacyjne. Dobre z tą fastrygą Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 16:35 Jakie triki? Może też zacznę zwracać uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 17:10 O właśnie, też chciałabym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 17:29 Branie na litość, mimo że ktoś na nią nie zasługuje, próby wzbudzania bezpodstawnych wyrzutów sumienia, wchodzenie "na ambicję" i różne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 18:23 na bidet i kosz w lazience jak jestem u kogos Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 23:06 mikams75 napisała: > na bidet i kosz w lazience jak jestem u kogos O ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 20:16 Też tak ostatnio miałam z fastryga. Stanęłam na ulicy i patrzyłam za dziewczyna 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 20:46 A ja jeszcze nigdy jej widziałam tej fastrygi. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 21:20 Na zajecia dodatkowe bombelkow i wszelkie okoloszkolne swirstwa- Triss mnie wyszkolila, no przysiegam, ze nigdy w zyciu nie patrzylam na zycie bombelkow w tak (dla mnie!) schematyczno- obsesyjny sposob; odkad wiem jak bardzo wazne dla wielu sa te wszystkie checklisty bombelowych skillow, inaczej odbieram opowiesci kolezanki z pracy o wyczynach corki chodzacej na konie, do konserwatorium, na teatr, na atletyzm, na taniec, a nauczyciele w szkole ja gnebia bo ma swoje zdanie!😀 Na narcyzow i toksykow- wczesniej nie mialam swiadomosci tych schematow zachowan, stwierdzalam ze dana osoba jest wredna i walnieta i odsuwalam sie jak najdalej, ale z pewnym poczuciem « porazki » relacyjnej; dzis szybciej stwierdzam swira oraz wiem, ze nic dobrego z takiej osoby nie wyniknie i oddalam sie spokojnie obserwujac Na francuski sposob pracowania- nigdy nie pracowalam w Polsce ani nigdzie indziej i to z ematki dowiedzialam sie jak bardzo praca z frenczami moze dac w kosc; teraz wszystkim xujom z roboty opowiadam co CALY SWIAT o nich mowi😛 Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 21:25 boogiecat napisała: > Na narcyzow i toksykow- wczesniej nie mialam swiadomosci tych schematow zachowa > n, stwierdzalam ze dana osoba jest wredna i walnieta i odsuwalam sie jak najdal > ej, ale z pewnym poczuciem « porazki » relacyjnej; dzis szybciej stwierdzam swi > ra oraz wiem, ze nic dobrego z takiej osoby nie wyniknie i oddalam sie spokojni > e obserwujac Ja właśnie to też. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 22:06 O co chodzi z tym francuskim pracowaniem? Z Francuzami nigdy nie pracowałam, mam dużo do czynienia z Luksemburczykami, którzy po angielsku mówią zupełnie jak Francuzi, ale pracują zupełnie zwyczajnie. Tzn. tak jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 22:24 😀 chodzi zapewne o mniej wiecej to samo, co o « mowienie po angielsku jak Francuzi »😛 Ja pracuje z przeroznymi nacjami i nie widze zadnej reguly😉 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 22:32 E nie, koszmarni są podobno we współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Na co zwracacie uwagę 09.12.22, 22:37 Ale no co ty?😀 Jak wogole mozna cos takiego napisac? Serio nie rozumiem. Chyba tylko majac pojedyncze doswiadczenia z praca z roznymi narodowymi grupami, inaczej tego nie potrafie wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 00:04 boogiecat napisała: > Ale no co ty?😀 Jak wogole mozna cos takiego napisac? Normalnie można. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 13:09 Bezpośrednio nie współpracowałam ale przez lata pracy w różnych firmach, najbardziej narzekano właśnie na nich.Zarozumialstwo, zadufanie, ksenofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 13:44 O matko, tyle ciekawych rzeczy gdzieś przeoczyłam, boogie nie bądź taka, podziel się jakimś linkiem, żebym się podciągnęła, pliiiiiiisssssss! Odpowiedz Link Zgłoś
sweterwkrate Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 00:06 A ja czasami się zastanawiam czy dana sytuacja, która się wydarzyła z moim udziałem (lub obok) , będzie tu opisana 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 11:30 A zdarzyło się tak, że była? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 13:39 A ja jeszcze w czasach randkowanie mityczne po co płacić padające z ust faceta. Ematka orzekła, że sknera, więc trzeba spadać 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 14:15 Ale że chciał wyjść bez płacenia? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Na co zwracacie uwagę 10.12.22, 18:54 ostatnio na długość skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś