bezsenna 06.02.05, 10:05 O bosh -sniło mi sie, ze kupiłam na ciuchach taka ogromna rózowa torbe Pumy i jeszcze cos fajnego- szkoda,ze to tylko sen...Mam nadzieje,ze proroczy.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Śniło mi się.... 06.02.05, 11:09 Ja bym chciała kupić fajny komplet żakiet + spodnie i kurtkę zimową ale elegancką..... Odpowiedz Link
klymenystra Re: Śniło mi się.... 06.02.05, 15:24 hihi :) mi sie marzy sukienka- cos a la to co miala alicia silverstone na jednym z teledyskow aerosmith- sukienka krotka, brazowa, z dlugim rekawem... :) pozdrawiam Odpowiedz Link
bezsenna Re: Śniło mi się.... 06.02.05, 21:49 Jestem dobrej myśli-sny się czasami spełniają. A moj po częsci był jawą-bo kiedyś widzialam na cicuchcach taka torbę różową PUMY- ale była malusia- a ja chciałbym wielką :P Odpowiedz Link
parapluie Re: Śniło mi się.... 27.12.05, 21:16 mi tez sie sniło!!! Snił mi sie wielki lumpeks...potrafiłabym nawet do neigo dojśc bo był w konkretnym miejscu w Poznaniu...była tam jedna częsć z ksiażkami i jednak z przepieknymi ciuchami...nie chciałam sie budzic!! Odpowiedz Link