Dodaj do ulubionych

Harry Potter world - Watford

18.12.22, 17:18
Była któraś matka?

Wykupiłam opcje listu z Hogwartu. Mam nadzieję że zdąży dojść przed świętami bo poczta strajkuje...

Realnie, ile wydaliście na miejscu? Bo że dzieciaki będą chciały coś ekstra to więcej niż pewne. Ile potrzeba knuts, sickles i galleons kieszonkowego?
Obserwuj wątek
    • elenelda Re: Harry Potter world - Watford 18.12.22, 18:22
      Byłam tam z córką 6 lat temu. Wydasz, ile możesz. Piwo kremowe (paskudztwo, weź jedno dla wszystkich, bo inaczej wylejecie), filmiki z lotu na miotle, zdjęcia w Hogwarts express, różdżki (koszt jednej to ok. 30 funtów), czekoladowe żaby, fasolki wszystkich smaków, sto milionów innych gadżetów i słodyczy - mój portfel zdecydowanie wtedy schudł. W tym roku planuję powtórkę z rozrywkismile
      • sueellen Re: Harry Potter world - Watford 18.12.22, 18:36
        Jeszcze nie zgłupiałam by tam się pchać 😅. Idą ze znajomymi. Ja mam tylko kasę dać do ręki i zastanawiam się ile. £50 na głowę wystarczy? Pewnie będą chcieli coś tam zjeść.
        • elenelda Re: Harry Potter world - Watford 18.12.22, 20:18
          sueellen napisała:

> Jeszcze nie zgłupiałam by tam się pchać 😅. Idą ze znajomymi. Ja mam tylko kasę
          > dać do ręki i zastanawiam się ile. £50 na głowę wystarczy? Pewnie będą chcieli
          > coś tam zjeść.
          Na jedzenie starczy.
          • elenelda Re: Harry Potter world - Watford 18.12.22, 20:25
            elenelda napisała:

> sueellen napisała:
            >
            > > Jeszcze nie zgłupiałam by tam się pchać 😅. Idą ze znajomymi. Ja mam tylk
            > o kasę
            > > dać do ręki i zastanawiam się ile. £50 na głowę wystarczy? Pewnie będą c
            > hcieli
            > > coś tam zjeść.
            > Na jedzenie starczy.

Wystarczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka