snowdust 20.12.22, 19:37 Mam takie klapki na mózgu że nawet nie jestem w stanie opisać jak bardzo nie mam pomysłu w tym roku. Podzielcie się swoją prezentową kreatywnością Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:38 Matę z kolcami z 4fizjo i książki. Może jeszcze dokupię jakąś fajną koszulę jutro, albo sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:53 Moj tez dostanie mate fizjo, dzieki ematce oczywiscie. Sweter juz dokupilam Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:23 A jakie książki dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:52 A co to za mata i do czego służy? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:56 Sławna forumowa mata do akupresury. 4fizjo.pl/pol_m_Maty-do-akupresury_ECO-Maty-do-akupresury-4FIZJO-217.html Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 23:25 Na tej macie się po prostu leży czy ona jest do ćwiczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 23:37 Leży się. Wspaniale nic nie robiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:03 Ale serio? Sorry, ja nie kpię, tylko głupia jestem a mój chłop ma problemy z kręgosłupem i masę bólów z tym związanych, kupiłabym nawet hak dojdzie już po świętach. Jakąś firmę polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:07 To ma być ta eco czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:19 Poczytaj o nich, ja wybrałam eco, bo wolę naturalne materiały, kokos i poszycie z lnu. 4fizjo polecała jakaś dziewczyna dawno temu. Był wątek niedawno na temat mat, który sama założyłam chyba, poszukaj, tam było wiele informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:21 forum.gazeta.pl/forum/w,567,174500343,174500343,Korzystacie_z_tych_mat_z_kolcami_.html?visit=1 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 11:35 panna.nasturcja napisała: > To ma być ta eco czy nie? Jak wolisz. Jeśli chcesz wydać dużo i wspierać polską produkcję, to jest "oryginalny" produkt Pranamat. Nie wiem czy trwalszy, widziałam i dotykałam i Pranamat i 4fizjo, nie widzę różnic na pierwszy rzut oka. Mojej koleżance bardzo złagodniały migreny, odkąd poleguje na macie. Jej mąż twierdzi, że się rozluźnił i przestały go boleć plecy. Mnie nic nie boli, ale z pewnością potrzebuję rozluźniania i mocnych doznań. Będę testować w wigilię. A! Bierz tę większą. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 11:41 A jeszcze, czy eco. To raczej bez znaczenia jeśli chodzi o kłucie i użytkowanie, tylko ta eco szybciej się rozłoży jak już trafi do śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 22.12.22, 03:36 Wzięłam z 4fizjo. Dla męża, ale sama też poleżę, gotowa jestem na uszach stać jeśli od tego mi miną migreny. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 09:16 Wprawdzie nie facet, a mama, ale tez dostanie matę 4fizjo dzięki wątkowi na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 11:27 Tę matę dostanę od męża. Obiecałam mu seks na niej, a ten pyta gdzie są walizki Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 12:55 A na tych matach to się leży po kilka minut dziennie? Czy trzeba rozłożyć na łóżku i na tym spać? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:08 Dobra, doczytałam, kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:40 Mam specyficzne prezenty związane z zainteresowaniami. Napisz czym się interesuje małżonek, może coś doradzimy Odpowiedz Link Zgłoś
ayanna Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:40 Bez kreatywności, praktycznie. Pasek skórzany i kubek Contigo. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:43 bilety na koncert Jethro Tull Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:30 Myślałam, że lot w kosmos też jest prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:44 Whiskey Yamazaki, kamienie do whiskey, skarpetki we wzorek whiskey i... trzy książki ale na inny temat Odpowiedz Link Zgłoś
milin94 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 09:35 heca7 napisała: > Whiskey Yamazaki, kamienie do whiskey, skarpetki we wzorek whiskey i... trz > y książki ale na inny temat > Masz męża alkoholika? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 10:12 O kuśwa, ryli? 🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 12:17 Yyyy... nie mam? Butelka ma 750ml. Nic wielkiego i ani jej nie wypije od razu ani sam Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:46 Najmodniejszy prezent: granatnik. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:58 Niech się chłopak rozerwie 🤣😵💫 Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:24 Zapowiadają się bombowe święta. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:48 Wiertarkę udarową Odpowiedz Link Zgłoś
szaraiwka Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:51 Mikser kielichowy. I Jacka danielsa. Oraz wodę kolońska. Jako super ekstra prezent kupiłam mu czajnik. A to dlatego ze ile razy u niego jestem i chce wypic herbatę to gotuje wrzątek w garnku. Zatem prezent pode mnie bardziej niż pod jego potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:13 Mieszkasz osobno z mężem? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:56 lot do paryża (my akurat w ramach właśnie prezentu świątecznego) ja facetowi raczej nic, wszystko ma, poza mną, więc się ma cieszyć przez święta. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:01 Mój dostaje co roku to samo: wielki półmisek karpia w galarecie. Mój mąż przed naszym ślubem nigdy karpia w galarecie nie jadł, pierwszy raz spróbował go na wigilii u moich rodziców i tak mu posmakował, że co roku na tę ucztę czeka. Całe święta je w zasadzie głównie karpia. To już jest taka nasza tradycja rodzinna. Robię go tylko dla niego, nikt inny w domu karpia nie je. Jedli go moi rodzice i moja babcia, ale oni od wielu lat nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:39 A jak tego karpia robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 07:48 Najprościej, jak się da. Gotuję esencjonalny wywar z cebuli, marchewki, pietruszki, selera z dodatkiem liści laurowych, ziela angielskiego, pieprzu, soli, taki bulion warzywny, sprawdzam smakowo, czy dobry i czy wystarczająco słony, musi być bardziej słony, niż zwykła zupa, bo jeszcze ryba sól wchłonie. Z rybą to już nie spróbuję, bo nie cierpię ryb, a karpia najbardziej, więc sprawdzam przed, potem wkładam do tego kawałki surowej ryby i gotuję na malutkim gazie, ryba się bardzo szybko gotuje, jak są miękkie to wyjmuję rybę, układam na półmisku, wywar przecedzam rozpuszczam w nim żelatynę, zalewam rybę i stawiam do wystygnięcia, potem do lodówki. Mąż je to z chrzanem wymieszanym z gestą śmietaną, posoloną i posłodzoną, ale nie wiem ile, bo sam to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 08:48 Super. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 10:23 Ja do wywaru dodaję głowy i ogony karpia - wtedy wystarczy dodać tylko odrobinę żelatyny, bo sam wywar zastyga w lekką galaretkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:04 najnowszą płytę Norah Jones, z tego roku, ze świątecznymi piosenkami. Ja tam się nie znam (czy to dobre) ale mąż ją uwielbia. No...moze bardzo lubi. Mąż ma imieniny 30.XI. wiec juz kolejne nowosci/ciekawostki z whisky obleciałam ale gdyby nie bliskość terminów to też byłyby dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:45 Dzięki za ten pomysł, od razu po przeczytaniu poleciałam po ten winyl 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:39 i fajnie! mam nadzieje, że będzie sie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:05 Martensy i bilety na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka-online Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:09 Frytkownicę beztłuszczową i skórzane rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:16 Aparat fotograficzny dla zawodowcow. O cene nie pytaj ale zasluzyl i jest obecnie unieruchomiony po wypadku, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:42 Ja mało kreatywnie: dwa swetry i książki. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:47 Biografie T.Pratchetta. Bilety na skoki narciarskie ( chyba bardziej dla siebie 😜) oraz rozszerzenie Osadnikow z Catanu. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:49 Trzy kurtki, bluzę, plecak i bilety na koncert. Tradycją już się stało, że mu przy okazji świąt szafę odświeżam. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:02 Trzy kurtki? Masz gest 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 10:13 Na zimę, wiosnę i przeciwdeszczową. Od roku szuka i się nie może zdecydować, chcę mieć z głowy ten temat 😂🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:52 Perfumy, matę ogrzewajaca do auta, piwa kraftowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:19 Zegarek i książkę, ale jak tak Was czytam, to mam ochotę lecieć i dokupować mnóstwo innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:22 Mam to samo. Nerwowo się zastanawiam, co tu dokupić jutro i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
emdar81 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:21 Nic. Nie mam totalnie głowy do prezentów. Dostałam dziś 5 chemię,i mój umysł jest w tym roku skoncentrowany w jednym kierunku. Dostanie buziaka i upiekę na Święta jego ulubione ciasto ( sernik). Z prezentów to kupiłam dziecku i mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
india-mia21 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 23:01 Dużo sił i zdrowia dla Ciebie! Trzymaj się dzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emdar81 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:30 Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:36 Trzymaj sie! Zycze wyzdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:22 Bilety na Abelarda 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:25 Whisky, bluze i bilety do opery. W tym roku srednio sie postaralam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:20 Ależ czemu, to świetne prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:37 Jemu sie marzy fortepian😀 jak wygram w lotto- kupie mu taki, jaki sobie wymarzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 12:34 Może poszukaj z drugiej ręki 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:47 😀😀😀 jest jeden szkopul: pianino on juz ma😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:33 Też nie miałam w tym roku pomysłu, a do tego ograniczony budżet. Wiedziałam, że będę kupować coś w kategorii vouchera, bonu bo nie potrzebował nic konkretnego, więc dziś kupiłam na gruponie voucher na Jet Surfing . Jak będę w tym tygodniu na zakupach dokupię coś słodkiego albo jakiś alkohol żeby nie kłaść pod choinką samej koperty. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:35 Mało kreatywnie: koszulkę z nadrukiem, pasek do eleganckich spodni, bo ten ma wiekowy, fakt, że i rzadko takie spodnie zakłada, ale jak trzeba, to nagle paska brak, kosmetyki, jeśli zdążę to rękawiczki (normalnie nie nosił nigdy, ale ostatnio jęczy, że mu dłonie marzną). W zeszłym roku dwa termosy: do napojów i obiadowy i książki. Nie dla męża, ale może zainspiruję bielizna termiczna, porządne pudełka śniadaniowe, kubek termiczny, krawat i poszetka, etui na okulary, gra planszowa, karciana, skarpetki z merynosów Odpowiedz Link Zgłoś