Dodaj do ulubionych

Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :)

20.12.22, 19:37
Mam takie klapki na mózgu że nawet nie jestem w stanie opisać jak bardzo nie mam pomysłu w tym roku.

Podzielcie się swoją prezentową kreatywnością smile
Obserwuj wątek
    • daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:38
      Matę z kolcami z 4fizjo i książki. Może jeszcze dokupię jakąś fajną koszulę jutro, albo sweter.
      • mayaalex Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:53
        Moj tez dostanie mate fizjo, dzieki ematce oczywiscie. Sweter juz dokupilam smile
        • daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:23
          A jakie książki dajesz? big_grin
          • alfa36 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:52
            A co to za mata i do czego służy?
            • daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:56
              Sławna forumowa mata do akupresury.
              4fizjo.pl/pol_m_Maty-do-akupresury_ECO-Maty-do-akupresury-4FIZJO-217.html
        • panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 23:25
          Na tej macie się po prostu leży czy ona jest do ćwiczeń?
          • gama2003 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 23:37
            Leży się.
            Wspaniale nic nie robiąc.
            • panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:03
              Ale serio?
              Sorry, ja nie kpię, tylko głupia jestem a mój chłop ma problemy z kręgosłupem i masę bólów z tym związanych, kupiłabym nawet hak dojdzie już po świętach.
              Jakąś firmę polecasz?
              • panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:07
                To ma być ta eco czy nie?
                • daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:19
                  Poczytaj o nich, ja wybrałam eco, bo wolę naturalne materiały, kokos i poszycie z lnu.
                  4fizjo polecała jakaś dziewczyna dawno temu. Był wątek niedawno na temat mat, który sama założyłam chyba, poszukaj, tam było wiele informacji.
                • daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:21
                  forum.gazeta.pl/forum/w,567,174500343,174500343,Korzystacie_z_tych_mat_z_kolcami_.html?visit=1
                • primula.alpicola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 11:35
                  panna.nasturcja napisała:

> To ma być ta eco czy nie?

Jak wolisz. Jeśli chcesz wydać dużo i wspierać polską produkcję, to jest "oryginalny" produkt Pranamat. Nie wiem czy trwalszy, widziałam i dotykałam i Pranamat i 4fizjo, nie widzę różnic na pierwszy rzut oka.
                  Mojej koleżance bardzo złagodniały migreny, odkąd poleguje na macie. Jej mąż twierdzi, że się rozluźnił i przestały go boleć plecy.
                  Mnie nic nie boli, ale z pewnością potrzebuję rozluźniania i mocnych doznań. Będę testować w wigilię.

A! Bierz tę większą.
                  • primula.alpicola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 11:41
                    A jeszcze, czy eco. To raczej bez znaczenia jeśli chodzi o kłucie i użytkowanie, tylko ta eco szybciej się rozłoży jak już trafi do śmietnika.
                  • panna.nasturcja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 22.12.22, 03:36
                    Wzięłam z 4fizjo. Dla męża, ale sama też poleżę, gotowa jestem na uszach stać jeśli od tego mi miną migreny.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 09:16
        Wprawdzie nie facet, a mama, ale tez dostanie matę 4fizjo dzięki wątkowi na emamie smile
      • primula.alpicola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 11:27
        Tę matę dostanę od męża. Obiecałam mu seks na niej, a ten pyta gdzie są walizkibig_grin
      • gaskama Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 12:55
        A na tych matach to się leży po kilka minut dziennie? Czy trzeba rozłożyć na łóżku i na tym spać?
        • gaskama Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:08
          Dobra, doczytałam, kupuję.
    • szara.myszka.555 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:40
      Mam specyficzne prezenty związane z zainteresowaniami. Napisz czym się interesuje małżonek, może coś doradzimy smile
    • ayanna Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:40
      Bez kreatywności, praktycznie. Pasek skórzany i kubek Contigo.
    • alicia033 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:43
      bilety na koncert Jethro Tull
      • novembre Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:30
        Myślałam, że lot w kosmos też jest prezentem big_grinbig_grinbig_grin
    • heca7 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:44
      Whiskey Yamazaki, kamienie do whiskey, skarpetki we wzorek whiskey wink i... trzy książki ale na inny temat big_grin
      • milin94 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 09:35
        heca7 napisała:

> Whiskey Yamazaki, kamienie do whiskey, skarpetki we wzorek whiskey wink i... trz
        > y książki ale na inny temat big_grin
        >
        Masz męża alkoholika?
        • trampki_w_kwiatki Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 10:12
          O kuśwa, ryli? 🤦‍♂️
        • heca7 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 12:17
          Yyyy... nie mam? Butelka ma 750ml. Nic wielkiego i ani jej nie wypije od razu ani sam tongue_out
    • alina460 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:46
      Najmodniejszy prezent: granatnik.
      • majenkirr Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:58
        Niech się chłopak rozerwie 🤣😵‍💫
      • ginger.ale Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:24
        Zapowiadają się bombowe święta.
    • lauren6 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:48
      Wiertarkę udarową
    • szaraiwka Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:51
      Mikser kielichowy. I Jacka danielsa. Oraz wodę kolońska. Jako super ekstra prezent kupiłam mu czajnik. A to dlatego ze ile razy u niego jestem i chce wypic herbatę to gotuje wrzątek w garnku. Zatem prezent pode mnie bardziej niż pod jego potrzeby
      • rosapulchra-0 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:13
        Mieszkasz osobno z mężem?
    • volta2 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 19:56
      lot do paryża (my akurat w ramach właśnie prezentu świątecznego)

ja facetowi raczej nic, wszystko ma, poza mną, więc się ma cieszyć przez święta.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:01
      Mój dostaje co roku to samo: wielki półmisek karpia w galarecie.
      Mój mąż przed naszym ślubem nigdy karpia w galarecie nie jadł, pierwszy raz spróbował go na wigilii u moich rodziców i tak mu posmakował, że co roku na tę ucztę czeka. Całe święta je w zasadzie głównie karpia.
      To już jest taka nasza tradycja rodzinna.
      Robię go tylko dla niego, nikt inny w domu karpia nie je.
      Jedli go moi rodzice i moja babcia, ale oni od wielu lat nie żyją.
      • damartyn Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:39
        A jak tego karpia robisz?
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 07:48
          Najprościej, jak się da.
          Gotuję esencjonalny wywar z cebuli, marchewki, pietruszki, selera z dodatkiem liści laurowych, ziela angielskiego, pieprzu, soli, taki bulion warzywny, sprawdzam smakowo, czy dobry i czy wystarczająco słony, musi być bardziej słony, niż zwykła zupa, bo jeszcze ryba sól wchłonie. Z rybą to już nie spróbuję, bo nie cierpię ryb, a karpia najbardziej, więc sprawdzam przed, potem wkładam do tego kawałki surowej ryby i gotuję na malutkim gazie, ryba się bardzo szybko gotuje, jak są miękkie to wyjmuję rybę, układam na półmisku, wywar przecedzam rozpuszczam w nim żelatynę, zalewam rybę i stawiam do wystygnięcia, potem do lodówki.
          Mąż je to z chrzanem wymieszanym z gestą śmietaną, posoloną i posłodzoną, ale nie wiem ile, bo sam to robi.
          • damartyn Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 08:48
            Super. Dzieki!
          • bramstenga Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 10:23
            Ja do wywaru dodaję głowy i ogony karpia - wtedy wystarczy dodać tylko odrobinę żelatyny, bo sam wywar zastyga w lekką galaretkę.
    • mava1 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:04
      najnowszą płytę Norah Jones, z tego roku, ze świątecznymi piosenkami. Ja tam się nie znam (czy to dobre) ale mąż ją uwielbia. No...moze bardzo lubi.
      Mąż ma imieniny 30.XI. wiec juz kolejne nowosci/ciekawostki z whisky obleciałam ale gdyby nie bliskość terminów to też byłyby dobre.
      • bei Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:45
        Dzięki za ten pomysł, od razu po przeczytaniu poleciałam po ten winyl 😘
        • mava1 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:39
          i fajnie! mam nadzieje, że będzie sie podobalo.
    • extereso Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:05
      Martensy i bilety na koncert.
    • kulka-online Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:09
      Frytkownicę beztłuszczową i skórzane rękawiczki.
    • abidja Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:16
      Aparat fotograficzny dla zawodowcow. O cene nie pytaj ale zasluzyl i jest obecnie unieruchomiony po wypadku, wiec...
    • kurt.wallander Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:42
      Ja mało kreatywnie: dwa swetry i książki.
    • astomi25 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:47
      Biografie T.Pratchetta. Bilety na skoki narciarskie ( chyba bardziej dla siebie 😜) oraz rozszerzenie Osadnikow z Catanu.
    • trampki_w_kwiatki Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:49
      Trzy kurtki, bluzę, plecak i bilety na koncert.
      Tradycją już się stało, że mu przy okazji świąt szafę odświeżam.
      • extereso Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:02
        Trzy kurtki? Masz gest 😁
        • trampki_w_kwiatki Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 10:13
          Na zimę, wiosnę i przeciwdeszczową. Od roku szuka i się nie może zdecydować, chcę mieć z głowy ten temat 😂🤦‍♂️
    • slonko1335 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 20:52
      Perfumy, matę ogrzewajaca do auta, piwa kraftowe.
    • mama-ola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:19
      Zegarek i książkę, ale jak tak Was czytam, to mam ochotę lecieć i dokupować mnóstwo innych rzeczy.
      • daisy Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:22
        Mam to samo. smile
        Nerwowo się zastanawiam, co tu dokupić jutro i gdzie. smile
    • emdar81 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:21
      Nic. Nie mam totalnie głowy do prezentów. Dostałam dziś 5 chemię,i mój umysł jest w tym roku skoncentrowany w jednym kierunku. Dostanie buziaka i upiekę na Święta jego ulubione ciasto ( sernik). Z prezentów to kupiłam dziecku i mamie.
      • india-mia21 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 23:01
        Dużo sił i zdrowia dla Ciebie! Trzymaj się dzielnie.
        • emdar81 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:30
          Dziękuję!
      • melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:36
        Trzymaj sie! Zycze wyzdrowienia!
    • madame_edith Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:22
      Bilety na Abelarda 😁
    • melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:25
      Whisky, bluze i bilety do opery. W tym roku srednio sie postaralam.
      • mama-ola Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 22:20
        Ależ czemu, to świetne prezenty smile
        • melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 00:37
          Jemu sie marzy fortepian😀 jak wygram w lotto- kupie mu taki, jaki sobie wymarzyl.
          • borsuczyca.klusek Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 12:34
            Może poszukaj z drugiej ręki 😉
            • melisananosferatu Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 21.12.22, 13:47
              😀😀😀 jest jeden szkopul: pianino on juz ma😀
    • kaki11 Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:33
      Też nie miałam w tym roku pomysłu, a do tego ograniczony budżet.
      Wiedziałam, że będę kupować coś w kategorii vouchera, bonu bo nie potrzebował nic konkretnego, więc dziś kupiłam na gruponie voucher na Jet Surfing smile. Jak będę w tym tygodniu na zakupach dokupię coś słodkiego albo jakiś alkohol żeby nie kłaść pod choinką samej koperty.
    • ga-ti Re: Co macie dla swoich facetow? Chcę ściągnąć :) 20.12.22, 21:35
      Mało kreatywnie: koszulkę z nadrukiem, pasek do eleganckich spodni, bo ten ma wiekowy, fakt, że i rzadko takie spodnie zakłada, ale jak trzeba, to nagle paska brak, kosmetyki, jeśli zdążę to rękawiczki (normalnie nie nosił nigdy, ale ostatnio jęczy, że mu dłonie marzną).
      W zeszłym roku dwa termosy: do napojów i obiadowy i książki.
      Nie dla męża, ale może zainspiruję wink bielizna termiczna, porządne pudełka śniadaniowe, kubek termiczny, krawat i poszetka, etui na okulary, gra planszowa, karciana, skarpetki z merynosów wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka