Dodaj do ulubionych

plany 2023

• alpepe Re: plany 2023 29.12.22, 15:12
      Trzy remonty. Dwa na pewno wypalą, z trzecim przez pieprzoną niemiecką biurokrację nie wiadomo, jak będzie, bo bez wyprowadzki lokatora nie będę przecież nic robić. Poza tym kupno działki, ale też nie wiem, czy wypali. No i chciałabym wszystko pozamykać, co mam do zamknięcia i zająć się swoją pasją zawodowo.
    • marzeka11 Re: plany 2023 29.12.22, 15:14
      Mój plan- nie robić planów.
    • bi_scotti Re: plany 2023 29.12.22, 15:28
      Plany ma moj Najmlodszy i znajac zycie zostane w nie wciagnieta z kopytami wiec who cares jakie sa moje - bedziemy spelniac jego big_grin
      Poki co, probuje zaplanowac jakies sensible summer vacation (watek o Gotland) z hiking jako glownym motywem. Lubimy wyspy, bardzo duzo wysp juz przewedrowalismy w te i we wte, ale wysp wciaz duzo na swiecie wiec cos sie na pewno znajdzie ... maybe last minute decision? Takie sa w sumie najlepsze - plany ogolne niech sobie sa, a szczegoly sie pojawia zgodnie z tym, co sie akurat trafi - carpe diem! wink Cheers.

PS. Dom w Colorado popieram z calego serca - mam sporo znajomych (American, Canadian, Brits, Italian), ktorzy maja properties w CO - lucky people smile No i nie ukrywam, jest kogo odwiedzac na narty, hiking etc. Jedno z najfajniejszych train museums, jakie odwiedzilam gdziekolwiek po swiecie, to Railroad Museum w Golden - poniewaz kocham pociagi, jest to definitely argument "za" wink
      • jackowo.deluxe Re: plany 2023 29.12.22, 16:01
        Jak sie przeprowadzisz do CO, bedziesz miala blizej do rodziny w BC🙂
        • bi_scotti Re: plany 2023 29.12.22, 17:53
          No way! Nie ma takiej sily, ktora by mnie zmusila do zamieszkania w USA - honestly, no way Jose! Regardless gdzie mieszkaja/planuja mieszkac moje dzieci. Z calym szacunkiem dla sasiadow, it's not a country for me & zapewne I'm not good for this country tongue_out Ale podroze do Colorado i paru jeszcze innych states why not - fajnie byc tourist a na dodatek milo witanym gosciem gdzies tam przez kogos tam smile Wszystkiego dobrego na 2023! Cheers.
          • jackowo.deluxe Re: plany 2023 30.12.22, 01:25
            Never say never🙂
            Pomyslnego 2023!
    • madame_edith Re: plany 2023 29.12.22, 15:40
      Wykończyć dom, zanim on wykończy mnie. Na razie jeden/zero dla domu. I się przeprowadzić w końcu.
    • ajr27 Re: plany 2023 30.12.22, 01:51
      Zrobić wreszcie prawo jazdy
      Bo pierwszy raz od 45 lat naprawdę MUSZĘ JEŹDZIĆ AUTEM
      • hosta_73 Re: plany 2023 30.12.22, 09:39
        To trzymam kciuki. Jak musisz to będziesz jeździć, ja prawko mam nieużywane tongue_out
        • ajr27 Re: plany 2023 30.12.22, 14:01
          Dzięki, ale teraz już kompletnie brak mi wiary po tylu latach życia😀
    • extereso Re: plany 2023 30.12.22, 10:25
      Raczej nie planuję. Mam się za uprzywilejowaną,w sensie relacji i ludzi wokół. Doszło do tego bez planów, więc widać tak trzymać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka