21mada 22.01.23, 11:16 przy wyborze ubrań? Żeby były modne? Zwracały uwagę krzykliwym kolorem? Ja tym, żeby podkreślały figurę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amsterdama Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 11:26 Jakość, wygoda, dopasowanie do sylwetki i do osobowości. Nie lubi zwracać na siebie uwagi, lubię się dobrze czuć. Modę mam w niskim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 11:27 Głównie ceną. W życiu nie kupiłbym dżinsów powyżej 50 ełro. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 11:28 Dobieram pod kolor dusidła. Do pasa dekolt, od pasa frędzle. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 11:33 Kombinacja czynnikow: Jak w tym wygladam - max wygoda - okazja ( robota/ dom/ lazenie poza domem/ wakacje itd) Odpowiedz Link Zgłoś
daszka_staszka Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 11:33 Mają być wygodne, z naturalnych tkanin i w kolorach które są dla mnie idealne. Minimum ozdób i dobre szwy. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 11:36 Okazja i pogoda. Ponadto naturalne materiały i wygoda. Staram się też, żeby nie wyglądać babciowo Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 11:49 Kolorem dopasowanym do mojej karnacji, krojem ukrywającym mankamenty, a podkreślającym atuty, jakością, wygodą i tym czy pasuje do reszty moich ubrań. Jeśli choć jedno z kryteriów jest niespełnione nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 12:17 Żeby mi się podobały, żebym czuła, że to "ten" kolor i żeby były we w miarę chociaż dobrym gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 12:27 Na pierwszym miejscu wygoda, i powiedzmy że mam zawyżone standardy w tej kwestii. Po drugie wzornictwo. Po trzecie podkreślenie sylwetki. Lubię cukierkowe kolorki, dresy, ogromne sneakersy, a latem kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 13:03 Wygodą Jak mam parę do wyboru to kolorem Tym czy pasują do mnie Tym do czego mi potrzebne Tym czy trzeba mi coś ciepłego, czy odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Czym się kierujecie 22.01.23, 13:52 Jakością. Kupuję zawsze najlepsze (nie znaczy najdroższe) na co mnie stać. Względem stylu i koloru, mam już tyle lat, że mam to wypracowane, a modę mam w mojej szerokaśnej pupie. Odpowiedz Link Zgłoś