mid.week 24.01.23, 18:05 Widziałyście? ON, biały uśmiech i Przystanek Ząbki Krzysztof Ibisz x ON – Uśmiech proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Ibisz made my day 24.01.23, 18:12 Fajne buty, szkoda tylko, że sam K. I. pewnie ma licówki. Coś jak Beyonce reklamująca kosmetyki do włosów, a nie do peruk. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:08 Myślę, że licówki też można zaniedbać. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Ibisz made my day 24.01.23, 18:26 O rany, te zęby nie wyglądają jak zadbane, zdrowe, a po prostu sztuczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Ibisz made my day 24.01.23, 18:30 Aż jestem ciekawa ile kasy dostał, ta reklama jest strasznie długa. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ibisz made my day 24.01.23, 23:13 Jakby nie patrzeć licówki też trza czymś myć Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Ibisz made my day 26.01.23, 15:46 O licowki tez trzeba bardzo dbać. Pamiętam jak kiedyś robili w tv metamorfozy i kobiecie zrobili licowki. Dentystka była bardzo sceptyczna co do . przyszłości wyglądu licowek, bo kobita paliła jak smok i chyba lekko podchodzila do dbania o zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ibisz made my day 24.01.23, 18:30 Mógłby czytac jakies bajki do zaśnięcia. Odkryłam, ze ma uspokajający głos. Ząbki ma podświetlane ? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Ibisz made my day 25.01.23, 12:55 gama2003 napisała: > Mógłby czytac jakies bajki do zaśnięcia. > Odkryłam, ze ma uspokajający głos. Ibisz dubbingował Migotka w Miminkach. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:20 Ale co on reklamuje właściwie? Poza tym, że siebie, oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Ibisz made my day 25.01.23, 19:29 To jest zła reklama, jeśli reklamuje jakąś pastę, a Ibisz jest tylko dodatkiem. Bo nie wiem, do czego jest tak pasta - do zębów czy do licówek? Jeśli do licówek, to obchodzi mnie tyle samo, co reklama maybacha, bo licówek nie mam. Jeśli do zębów, to dlaczego reklamuje ją Ibisz z licówkami? Jeśli natomiast jest to reklama Ibisza, a pasta jest pretekstem, to skuteczna i gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:23 On ma 57 lat. Daj boże choćby połowie taką figurę w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:29 Prawda? Trzyma sie chlopina wzorcowo Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:38 I na twarzy wygląda normalnie, a nie plastikowo. Może nawet nic sobie nie robił?! Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:44 robil napewno oczy, policzki (usunal tluszcz, zwisy... nie wiem jak to sie nazywa), oczywiscie zeby. Mozna porownac ze starymi zdjeciami. W koncu taka branza. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ibisz made my day 24.01.23, 21:56 No nie na maksa...wygląda całkiem ok. Botoks jest dla ludzi. Ma fajne zmarszczki przy oczach Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ibisz made my day 24.01.23, 21:55 Moim zdaniem on jest przystojniejszy mając 57 niż jak miał 37... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Ibisz made my day 25.01.23, 01:39 hanusinamama napisała: > Moim zdaniem on jest przystojniejszy mając 57 niż jak miał 37... A ja wolałam go jak był starszy Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ibisz made my day 25.01.23, 07:17 ewka.n napisał(a): > hanusinamama napisała: > > > Moim zdaniem on jest przystojniejszy mając 57 niż jak miał 37... > > A ja wolałam go jak był starszy Chyba odwrotnie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Ibisz made my day 25.01.23, 07:23 Nope. Kiedyś był starszy przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:30 Autor tej reklamy jest geniuszem Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:53 Krzysztof I świetnie sprezentuje, ale zważywszy na to jak o nim opowiadała jego żona jak kiepskim jest/ był ojcem nie lubię go. Ktoś kto grą wyłącznie na siebie mając dzieci na wychowaniu nie będzie zasługiwał na moje uznanie i szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ibisz made my day 24.01.23, 21:54 Ja tam pamietam jego spotkania z Ibiszową i ich dzieckiem gdzies na miescie. I jak po nich na lotnisko wyjezdzał... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Ibisz made my day 25.01.23, 08:53 zosia_1 napisała: > Krzysztof I świetnie sprezentuje, ale zważywszy na to jak o nim opowiadała jego > żona jak kiepskim jest/ był ojcem nie lubię go. Ktoś kto grą wyłącznie na sieb > ie mając dzieci na wychowaniu nie będzie zasługiwał na moje uznanie i szacunek A ja widziałam wywiady właśnie z Ibiszową- wychwalała go właśnie jako super ojca! I oboje pod siebie grają- przecież takie mają zawody, i taką prace, dziwnym by było, gdyby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Ibisz made my day 24.01.23, 19:57 Dobrze zrobione! Dzióbek Zoolandera to złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Ibisz made my day 24.01.23, 20:56 Krzychu ostatnio pokazuje całkiem fajne poczucie humoru. Coś oglądałam w tivi (sylwestra?) i oczywiście robił za konferansjera. W pewnym momencie wypalił z takim autoironicznym żartem o swojej wiecznej młodości, widać było, że ma z tego ubaw. Myślałam, że on raczej nie ma dystansu i dlatego tak się upiększa, ale widać, że kryzysik wieku średniego ma dobrze ograny w głowie. Reklama super. Takich proszę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka100 Re: Ibisz made my day 24.01.23, 22:16 Z 10 lat temu, w jakimś Pipidówku nad morzem prowadził imprezę, głównie dla dzieci- z dmuchanymi zjeżdżalniami i zamkami. Był bardzo sympatyczny, kontaktowy, w przerwach inicjował rozmowy z rodzicami. Zrobił na mnie b.sympatyczne wrażenie. Natomiast J. Stuhr- nadęty i obrażony, że się do niego nie podchodzi na kolanach ...( to już przy innej okazji i wieele lat wcześniej) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Ibisz made my day 25.01.23, 09:32 jak już tak plotkujemy, to w gronie bardzo sympatycznych są Zenon Laskowik i Andrzej Rybiński. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Ibisz made my day 25.01.23, 19:56 Zarowno Jerzy Stuhr, jak i jego syn wywarli odpowiednio z 20 i 15 lat wczesniej (tak na oko liczylam) fajne wrazenie. Chociaz zal milam do pana Jerzego odnosnie Kieslowskiego, za duzo sobie z tej wspolpracy obiecal. Potwierdzic moge jsko widz, nie jest pan godzien jego butow czyscic "to slowa pana sthura po smierci kieslowskiego. Moze zamilcze w tym momemcie i w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ibisz made my day 24.01.23, 21:53 Jak nigdy mi się Ibisz nie podobał tak teraz....fiu, fiu. I nawet mi te licówki tak nie przeszkadzają, licówki też czymś czyścić trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Ibisz made my day 24.01.23, 23:35 Niw wiedziałam ze ma do sobie taki dystans, miłe zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Ibisz made my day 25.01.23, 12:48 Uśmialam się ALe wygląda, że facet ma dystans do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Ibisz made my day 25.01.23, 17:41 no nie wierze, zdnej krytyki, serio ematki ?? to forum schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ibisz made my day 26.01.23, 08:48 Bo to facet. Gdyby to samo zrobila kobieta to by sie dzialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Ibisz made my day 26.01.23, 18:47 Haha! Nawet fajne! 😁 A pasty znam i polecam. Arbuzowa i jablkowa dla dzieci. Ekologiczne i bez fluoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Ibisz made my day 26.01.23, 18:53 A pamietacie jak Szymon Majewski wymyslil maszyne do mierzenia parcia na szkło, a jednostka byly "kiloibisze"? Parciomierz Odpowiedz Link Zgłoś