Dodaj do ulubionych

Pytanie o nadgarstek

26.03.23, 21:06
Jutro idę na konsultacje + laser i pole magnetyczne.Dzis ściągnęli mi gips po tygodniu (pęknięcie kosteczki w nadgarstku) i dali ortezę. Palcami umiem ruszać, trochę jest zastój,ale zastanawiam się czy jakieś ćwiczenia mam robić w tej ortezie? No bo to w sumie tydzień po wypadku na rolkach,więc świeże wszystko. Ręką ma kolory żółto fioletowe,więc stłuczona jest i nie wiem czy to już czas czy czekac jeszcze..
Jutro spytam sie dokladniej,ale może ktoś coś wie..i poradzi. Dzieki
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: Pytanie o nadgarstek 26.03.23, 21:08
      Sama nie kombinuj, ten jeden wieczór cię nie zbawi, a możesz sobie zaszkodzić.
      • nika_1985 Re: Pytanie o nadgarstek 26.03.23, 21:11
        Nie kombinuje, tak sobie myślę, bo oglądam YouTube filmiki rehabilitacyjne. Myślałam,że jakiś ukryty chirurg z urazówki tu siedziwink
        • la_felicja Re: Pytanie o nadgarstek 26.03.23, 21:16
          Ja nie chirurg, ale uraz urazowi nierówny, nie ufałabym filmikom na Youtube w takim przypadku.
          Zwłaszcza, że już jutro będziesz miała okazję zasięgnąć rzetelnej porady.
          • nika_1985 Re: Pytanie o nadgarstek 26.03.23, 21:20
            Tak, macie racjęwink pokusa obejrzenia filmików jednak jestwink)
    • glanaber Re: Pytanie o nadgarstek 26.03.23, 22:08
      Konsultacja z fizjoterapeutą? To in Ci wszystko powie, co, jak i kiedy masz ćwiczyć.
      • kk345 Re: Pytanie o nadgarstek 26.03.23, 23:11
        Jutro się wybiera do lekarza, więc dziś niech już sobie odpuści.
        • glanaber Re: Pytanie o nadgarstek 27.03.23, 09:21
          Myślałam, że ta konsultacja to z fizjoterapeutą/rehabilitantem, skoro ma być laser i pole magnetyczne, a gips już zdjęty, więc lekarz pewnie widział. Ale może źle zrozumiałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka