ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:41 No dobra, to ja sprobuje. Mimo wszystko, wierze, ze większość z nas sie w realu nie zachowuje tak jak na forum. To jest specyficzne miejsce, taka trochę "dlubalnia" do robienia brzydkich rzeczy Tylko, ze są tutaj tez normalne osoby na poziomie, jak mellisana, którym nawet na forum nie odpowiada dresiarskie "mowie co myślę, bo mogę". Ok, każdy tu może puszczać mentalne baki, ale i każdy może te baki komentować... I tak to sie kreci. Bez urazy, dziewczęta ;* Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:46 Masz rację, ale z drugiej strony wstrzymywanie bąków jest szkodliwe 😀 Toż to niektórzy by wybuchli 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:48 Zwłaszcza gazy po mielonych ponoć są bardzo rozdymajace Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:56 Po mielonych to i się nieprzyjemnie odbija, więc gaz z człowieka uchodzi wszystkimi otworami 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:04 borsuczyca.klusek napisała: > Po mielonych to i się nieprzyjemnie odbija, więc gaz z człowieka uchodzi wszyst > kimi otworami 🙄 Trzeba było ogarniczyć jedzenie śmieci jakieś 20 lat temu, to dziś nie miałabyś problemu z układem trawiennym, złotko i dałabyś radą zjeść mięsnego klopsa bez takich sensacji. Ale masz moje współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:07 snakelilith napisała: > Ale masz moje współczucie. Mój bosze to cenniejsze niż całe złoto świata i wygrana w eurojackpot 🥺 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:07 > Po mielonych to i się nieprzyjemnie odbija, więc gaz z człowieka uchodzi > wszystkimi otworami 🙄 w zyciu nic takiego mi sie nie dzieje po mielonych. po bialej bule, albo croissancie tak, ale po mielnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:19 kura17 napisała: > w zyciu nic takiego mi sie nie dzieje po mielonych. > po bialej bule, albo croissancie tak, ale po mielnych?? Jezu, kura, przecież pyerdolenie fornitty i borsuczycy o gazach po mielonych, to reakcja na mój post w innym wątku, w którym napisałam, że miałam raz na kolację mielone. W długich wątkach lepiej być ostrożnym i nie traktować wszystkiego co się tu pisze na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:19 borsuczyca.klusek napisała: > Po mielonych to i się nieprzyjemnie odbija, więc gaz z człowieka uchodzi wszyst > kimi otworami 🙄 Zapijasz je colą? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:21 mid.week napisała: > Zapijasz je colą? Zapija pewnie piwem, co by niektóre rzeczy tłumaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:23 snakelilith napisała: > mid.week napisała: > > > Zapijasz je colą? > > Zapija pewnie piwem, co by niektóre rzeczy tłumaczyło. Ciekawe które 🙄 Ja tu trzeźwa jak świnia 🐷 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:26 borsuczyca.klusek napisała: > Ja tu trzeźwa jak świnia 🐷 Ekhm, ty lepiej się nie outuj, za kogo się uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:33 snakelilith napisała: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Ja tu trzeźwa jak świnia 🐷 > > Ekhm, ty lepiej się nie outuj, za kogo się uważasz. Jezu racja jeszcze mnie przerobisz na mielone i pochłoniesz w całości 🙊 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:48 🤣🤣🤣 borsuczyco, nie znałam cię od tej strony. Zawsze myślałam, ze ty z tych litosciwych Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:52 Ja nie jestem na poziomie, ublizam zaslu...ekhem...zonym forumkom Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:03 No ale gdyby nie wszystkie dresiary pozwalajace sobie na patologiczne "kiepska sukienka" oraz o zgrozo "szerokie bary" nie mialybyscie do kogo tych smrodkow dydaktycznych puszczac. Wszyscy sie bawia dosc dobrze, taka forumowa symbioza. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:08 Juz to napisałam przecież. tak to sie kreci i każdy zadowolony- chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:12 Dobra, pasuje, niech stracę. Teraz tańczę 💃 z kimś innym Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:18 Napisalam wyraznie: nie komentuje figury i urody. O glupocie nie pisalam wiec dolacz do kolezanek i nie ..z...raj sie Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:24 Ą, ę, ale jak to, bułkę przez bibułkę miałaś przecież jeść? Zesrałaś się w tym wątku i bez mielonych Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:27 Coz, jak widac, ty to wszystko skwapliwie zlizujesz Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:27 melisananosferatu napisała: > Napisalam wyraznie: nie komentuje figury i urody. O glupocie nie pisalam wiec > dolacz do kolezanek i nie ..z...raj sie Pięknie nam sie tu rozwijasz, az radość w serce wstepuje kiedy na to patrzę ♥️ Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:28 Glupiemu wystarczy pokazac blyskotke i sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 20:28 mid.week napisała: > melisananosferatu napisała: > > > Napisalam wyraznie: nie komentuje figury i urody. O glupocie nie pisalam: > ) wiec > > dolacz do kolezanek i nie ..z...raj sie > > > Pięknie nam sie tu rozwijasz, az radość w serce wstepuje kiedy na to patrzę ♥️ > srsly mid? ja tam czuję niesmak. nie lubię fanatyków, którzy trzymają w ręku kij i napier... tym kijem kogoś za karę, bo im się uroiło, że ten ktoś sam używał kija do bicia. babsztyl sądzi, że ktoś był obelżywy, a w związku z tym ona sama może być obelżywa. bo przecież w dobrej sprawie, he he. dla mnie to kwintesencja obrzydlistwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 10:00 "babsztyl sądzi, że ktoś był obelżywy, a w związku z tym ona sama może być obelżywa. bo przecież w dobrej sprawie, he he. dla mnie to kwintesencja obrzydlistwa" serio?? a co się odwala w wątkach Bergi? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 12:33 Berga wielokrotnie pisala bardzo podle, nie tylko obelzywie. Nie dziwie sie, ze sie jej obrywa (ode mnie tez). Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 13:55 pade napisała: > "babsztyl sądzi, że ktoś był obelżywy, a w związku z tym ona sama może być obel > żywa. bo przecież w dobrej sprawie, he he. dla mnie to kwintesencja obrzydlistw > a" > > serio?? a co się odwala w wątkach Bergi? w wątkach bergi osobiście Z PRZYJEMNOŚCIĄ kopię ją w miejsce między krót... między nóżkami a plecami, ale nie dorabiam do tego ideologii, ani nie ubolewam nad niczyją moralną niższością i upadkiem duchowym. no i nie odpalam się fanatycznie, jak dyskutowana tu melisana 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 14:36 bez różnicy czy z przyjemnością, czy z fanatyzmem, czy z powodu choroby, serio Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 15:07 pade napisała: > bez różnicy czy z przyjemnością, czy z fanatyzmem, czy z powodu choroby, serio > Dobra, to zgadnij czyje to slowa: "Ba, doszłam do wniosku, że od tej pory moje wypowiedzi będą adekwatne do stylu zaczepiającej mnie osoby." Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 15:17 Mogą być nawet moje i co w związku z tym? Chcesz przez to powiedzieć, że dowalam tu innym pod tytułem "bo mogę i sprawia mi to przyjemność"? To czekam na cytat w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 15:52 pade napisała: > Mogą być nawet moje i co w związku z tym? Chcesz przez to powiedzieć, że dowala > m tu innym pod tytułem "bo mogę i sprawia mi to przyjemność"? To czekam na cyta > t w takim razie > Nie wiem. Chcę? Bo wyglada na to, ze wiesz lepiej czego chcę a czego nie chcę. No smualo, wytlumacz mi, co mialam na mysli. I tak, slowa sa twoje, padly w odniesieniu do bergi miedzy innymi, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 16:09 To Ty mi wytłumacz o co Ci chodziło cytując mnie, bo ja w ogóle nie widzę odniesienia. Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 10:13 suki-z-godzin napisała: > babsztyl sądzi, że ktoś był obelżywy, a w związku z tym ona sama może być obelż > ywa. bo przecież w dobrej sprawie, he he. dla mnie to kwintesencja obrzydlistwa U tej forumki akurat to standard, od zera do setki w sekunde. "Glupie pindy" to staly tekst pojawiajacy sie w kazdym niemal watku z jej udzialem, oczywiscie podlany moralna wyzszoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:34 melisananosferatu napisała: > To,ze uwazam,ze jest glupia. Ty tez. Wnioskuje po wpisach. Juz ? Czy dalej bedz > iemy ciagnely watek fekalny? Czyli moje stwierdzenie, ze sukienka jest nietrafiona mowi o mnie, ze uwazam sukienke za nietrafioną? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:37 Czniam twoje stwierdzenie o sukience. Wyraznie napisalam w pierwszym poscie, ze o ile rozumiem,ze komus moze sie nie podobac sukienka nie rozumiem krytytki figury i urody. To,ze nie czytasz postow, na ktore odpowiadzasz to nie jest moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:39 PROSZSZ: O ile rozumiem, ze sukienka moze sie nie podobac to juz pojazdu na mlode, silne, sprawne, wysportowane cialo nie rozumiem. BTW, w kazdym watku nt nadwagi/otylosci dziamdzie skomla, ze 'to o zdrowie chodzi, nie o estetyke'. I co? I guano! Wlasnie widac jak bardzo 'o zdrowie' chodzi. Jeszcze memik napierdalajacy sie z tzw garnituru genetycznego dziewczyny (nooo, przeciez mamy super wplyw na to, jakie dostaniemy w pakiecie rysy twarzy, wlosy, kolor oczu, rozstaw barow, dlugosc nog), co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:58 Btw, w kazdym watku o grubasach ty & company pucujecie sie, ze 'aj waj! Zdrowie! Zdroooowieeee! Czeba grubych pohejtowac dla ich zdrooooowiaaa'. Tu mamy dziewczyne z forma i sylwetka, do ktorej ty & company nigdy nie doskoczycie ale przeciez trzeba bylo skomentowac 'baaaaary'. Kiedys zapytalam kogo bedziecie hejtowac gdy grubych zabraknie ale nie trzeba czekac. EOT bo mi sie juz nie chce z toba pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 22:21 Stwierdzenie ze sportsmenka uprawiajaca tenis/rzut mlotem/pływanie ma szerokie bary nie jest jechaniem po sylwetce tylko oczywistością. BTW bary u tenisistki nie sa efektem genów tylko uprawianej dyscypliny... Nic nie wiem o memiku, zadnego memika na oczy nie widzialam. Zwisa mi zdrowie obcych mi otylych ludzi i zdaje sie że co najmniej raz juz ci to kiedys pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 06:46 melisananosferatu napisała: > Btw, w kazdym watku o grubasach ty & company pucujecie sie, ze 'aj waj! Zdrowie > ! Zdroooowieeee! Czeba grubych pohejtowac dla ich zdrooooowiaaa'. Tu mamy dziew > czyne z forma i sylwetka, do ktorej ty & company nigdy nie doskoczycie ale prze > ciez trzeba bylo skomentowac 'baaaaary'. Kiedys zapytalam kogo bedziecie hejtow > ac gdy grubych zabraknie ale nie trzeba czekac. EOT bo mi sie juz nie chce z to > ba pisac. Po raz drugi w tym watku ci pisze, ze jako company mam totalnie wywalone na zdrowie grubasow, juz nie wymyslaj. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 13:13 > Po raz drugi w tym watku ci pisze, To jej nie pisz, robiła przecież swego czasu hurrrdurrry, że lądujemy w piekle wygaszenia 🤡 Ten byt ma jakiegoś dziwnego świra, który pozwala mu godzić obrażanie ludzi ze świętym oburzeniem, że ktoś obraża ludzi, i to czasami nawet w jednym akapicie. Wytykać grubym że są grubi nie można, bo tak ją boli, jakby kto jej własne sadło szczypał, za to wyzywać od głupich już można. Bleh, to ja już wolę własny troling z myślą przewodnią MMKolonki - mówić jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 14:21 Ach pamietam. Razem z ta druga, co to uparcie twierdzi, ze swiat ja hejtuje za jej wage a nie za charakter, lol. A moze to ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:36 Ćwierć wieku temu miałam 11 lat. Mogłabym być twoja córka, opanuj sie trochę. Kura jest w tym wątku, nie głupio ci nawet przed nią? Jest gorzej niż myślałam... I to wszystko z powodu sukienki i jabłka 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:39 No i juz mi snejki wycieli A taki piękny był popis Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 19:46 Bwahahaha 🙂 Cóż za rozkoszny wybuch kompleksów. Nikogo twój płaski brzuch nie obchodzi, dziunia. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 20:43 pursuedbyabear napisała: > Bwahahaha 🙂 Cóż za rozkoszny wybuch kompleksów. Nikogo twój płaski brzuch nie > obchodzi, dziunia. Masz rację, dziunia. Nikogo brzuch fornitty tu nie interesuje, ale w ekshibicjonistycznych natręctwach ciągle go tu wkleja w przeróżnych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 22:53 Snejk, weź się ogarnij, bo żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 11:03 pade napisała: > tu wygląda świetnie To chyba jedyne zdjęcie Igi, na którym ma coś pasującego i podkreślającego do tego dobrze jej sportową osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 13:28 Nie spodobała mi się od pierwszego wejrzenia ( w tv). Moim zdaniem " rękawki" są zbyt długie, za bardzo zwisają, zaburzają harmonię całej figury ale to mój subiektywny piglad Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 13:34 I to jest przyklad krytyki sukienki (na modelce na stronie uklada sie fajniej, IMHO, nie ma paska) a nie ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 14:11 Ależ mordujecie ten wątek i mordujecie. Niech już przyjdzie Kobieta Z Autobusu, wszystko ładnie podsumuje i będzie można skońćzyć flaszkę i iść do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 15:57 Teraz dyżur ma chyba wciąż melisana. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 22:39 m_incubo napisała: > Teraz dyżur ma chyba wciąż melisana. ach, pani kulturalna szczerze mówiąc, wolałabym poczytać psychoanalizę autobusowej zamiast tego szitu Odpowiedz Link Zgłoś
snowdust Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 18:29 Kit zdecydowanie! Nie wyglada korzystnie i te fotki marne. Kadry slabe. I wkurzaja mnie teksty ze cokolwiek wlozy to bedzie pieknie. Wygrana i jej osobowosc a fajna stylowka to dwie odrebne kwestie. Super ze jest lubiana i super ze wygrywa ale to nie powod zeby wpadac w zachwyty nad zle wygladajaca sukienka. I szkoda ze ktos jej nie podpowie czegos fajnego jak sama nie umie. Nie wyglada super. Kropka. A buty przemilcze Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 19:03 snowdust napisała: > A buty przemilcze Buty zerznela- albo zerznal dla niej ktos, a ona zatwierdzila, bo na 2 godziny mozna cokolwiek zalozyc - ze strony sklepu, tam modelka tez w takich klapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek.polny23 Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 20:21 Iga wygląda bardzo ładnie i seksownie.„Mała czarna”, młodość i naturalność. Klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 06:28 Chociaż jest tu też pewne niebezpieczeństwo. Jak pokazują badania, jeśli u osoby regularnie trenującej pojawi się przerwa w treningu trwająca, co najmniej 72 godziny, to możemy zaobserwować u niej objawy „odstawienia” – a co za tym idzie, poczucie pobudzenia, frustracji i napięcia. Nasze ciało przyzwyczaja się do wydzielanych substancji, jeśli dostarczamy ich regularnie, będzie potrzebowało ich częściej i więcej, my więc będziemy trenowali częściej, mocniej i dłużej, aby zaspokoić to zapotrzebowanie. A to mechanizm, który może prowadzić do przetrenowania, czy uzależnienia od aktywności. Uprawiając aktywność często nakładamy na siebie zbyt duże obciążenia treningowe, trenujemy więcej, mocniej, częściej. Zdarza się, że sport staje się dla nas „wszystkim”, tylko długi trening lub cotygodniowe starty sprawiają, że czujemy się lepiej. Jesteśmy szczęśliwsi i spełnieni. Uzależniamy się od aktywności, od substancji (w tym endorfin), które wydzielają się w naszym ciele w trakcie uprawiania ćwiczeń, a co za tym idzie przetrenowujemy się. Będąc uzależnieni od sportu możemy odczuwać lęk, niepokój, gniew czy obniżenie nastroju, w sytuacjach, w których coś nie idzie po naszej myśli, kiedy jesteśmy kontuzjowani, chorzy, nie możemy zrealizować planu, który na siebie nałożyliśmy. Jeśli uprawiając sport, nie damy sobie wystarczającej ilości czasu na odpoczynek i regenerację, w konsekwencji możemy doświadczyć zespołu przetrenowania, którego dwa najczęściej występujące objawy to depresja i przewlekłe zmęczenie. www.magazynbieganie.pl/uprawianie-sportu-moze-byc-przyczyna-depresji-psycholog/ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 08:32 Bardzo dobre podsumowanie watku Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 08:34 Bez przesady, Iga nie odstawila przeciez sportu, jej wyglad to nie wina depresji tylko braku gustu Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 08:43 Jej wygląd mi sie podoba. Ale jakby Iga analizowala każdy centymetr cudzego ciala, to i tak bym ja uznała za ohydne babsko. Charakter często wychodzi na twarz- zwłaszcza w pewnym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 08:45 Dystans siostro, zalecam dystans Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 08:48 Nie gram w grę pt. ktora tu bardziej wyluzowana i dowcipna. Ja tam jestem szczera i uczuciowa i taka zostanę Nie same zylety mogą być na ematce, zresztą to by nawet nudne było Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 08:56 Po watkach fitnesowych i maratonach ze snejk mozna pomyslec ze to lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 09:01 Snejk lubię prowokować, to chyba każdy widzi. Ona jest unikalna. Ale nie, prymitywne, agresywne chamstwo reszty gwiazdencji mi żadnej frajdy nie sprawia. A ty kurde kolejna, ktora chce o mnie gadać w tym watku? Weź juz odpuść, jestem tym zmęczona. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 09:42 ale co takiego Ci napisałam, że teraz robisz fumy? Szalałaś tu 3 dni, napędzając nie tylko snjek, dlatego w życiu bym nie pomyślała że jakkolwiek przezywasz krytykę. To chyba raczej ja powinnam ci odparować za podpinanie sie pode mną z komentarzami o twarzy... Ani nie analizuję kazdego centymetra, ani mój wpis nie był serio bo oczywiste jest kogo czekoladowa miała na myśli. A ty wpadasz i moralizujesz. Idz do wątku borsuczycy o modzie, tam jest kogo pouczac o analizach dotyczcych ciała, ale jakoś żadna nie reaguje Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 09:48 Fornita od zawsze ma takie skoki nastrojów - najpierw kilka dni manii, euforyczne wrzucanie ekshibicjonistycznych zdjęć, bardzo intensywne forumowanie, a potem gwałtowna zmiana narracji, odwrót, obniżenie nastroju i rezygnacja z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 09:57 Dziecko. To ty wrzucasz zdjęcia bicepsow a potem, jak nie zbierają pochwal, to zaczynasz sie krygowac, ze wcale nie są takie duże, ze to tylko tak na zdjęciu wygląda. Jesteś kłębkiem kompleksów i zaburzeń i to naprawdę widać. I mnie to lata, dopóki za mną nie biegasz po forum. Mecz sie ze sobą, ale ode mnie sie odpimpaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 09:53 Omg, komentarz o twarzy nie był do ciebie, chociaż "pod tobą". Nigdzie nie moralizuje, bez przesady. Przeraziło mnie, ze jakieś dziwne baby szczegółowo analizuja moje ciało, balagan, zdrowie psychiczne i co tam jeszcze- i to przezywam, nie krytyke Igi. I nie mów mi, ze je w jakikolwiek sposób napedzalam, czy prowokowalam, bo ja tu od początku tylko ze snejki sie bawię i słowem sie do tamtych pizgnietych w tym watku nie odezwałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 10:00 *tzn nie odezwałam sie do nich pierwsza. Bo jak juz zaczęły, to pociagnelam temat. Naprawdę ktoś wierzy, ze szczesliwe, spełnione, normalne kobiety urzadzaja takie inby? Bo ja przykład nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 10:05 Fornitta, nie jesteś na forum od dziś. Doskonale wiesz jak to działa. Choćby tu, nie mozesz sobie podarować mojego żartu z wpisu czkoko, musisz się odnieść. TO JEST napędzanie Ja sie czuje szcześliwa i lubie te inby, co poradzisz. A ty z nieszczęśliwości chodzisz za snejk? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 10:13 Juz sie przeciez przyznałam, ze chodzę za snejk hobbystycznie. I znowu- to o spelnionych kobietach nie bylo o tobie, sorry, ale swoje inby przezywam, nie twoje Tutaj sie odstawily jakieś gorzkie żale, ze udaje mila a gram na nosie fitnesskom wstawiajac "profila" tylka :- O no błagam, to było tyleż żałosne, co niepokojące. A fotki wrzucalam w watkach grru, której to nigdy nie wkurzalo i mi nie kazała zaprzestać, wiec tym bardziej jestem W SZOKU. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 10:07 Ale chyba zdajesz sobie sprawe z tego, ze zdjecia wstawiane na forum moze zobaczyc kazdy, nawet jesli nie napisal ani slowa, a nie tylko "snejki", z ktora "bawisz sie slowem"? Balagan po prostu widac i i bez analizy zwraca uwage, bo naprawde jest ponadprzecietny. A dodatkowo rzadko spotykany jest taki brak poczucia obciachu, ze nawet do zdjecia nie znajdziesz jednego ogarnietego kąta i mimo to te zdjecia wrzucasz z wlasnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 10:14 Oesu, ale w tym watku nie ma zdjęć mojego bałaganu. Czyście juz całkiem oczadzialy z tym?? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 10:16 Ale spoko, wyprodukuj jeszcze x wpisów o tym balaganie, to jest rzeczywiście całkiem normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 11:51 niemcyy napisał(a): > > Balagan po prostu widac i i bez analizy zwraca uwage, bo naprawde jest ponadprz > ecietny. A dodatkowo rzadko spotykany jest taki brak poczucia obciachu, ze nawe > t do zdjecia nie znajdziesz jednego ogarnietego kąta i mimo to te zdjecia wrzuc > asz z wlasnej woli. No i dobrze. Serio wszystko musi być takie samo? Przynajmniej różni się od tych przesłodzonych zdjęć z kwiatuszkami, obrusikami i ciasteczkami. Owszem, jest to rzadko spotykane, bo większości osób (kobiet?) włącza się syndrom PPD bo "co ludzie powiedzą", ale to są zdjęcia. Zdjęcia cudzego wnętrza. Ona tam mieszka. Więc co tak właściwie przeszkadza? Urażenie oczu, delikatnych uczuć estetycznych, naruszenie stereotypu "w domu musi być porządek"? Nawet w sztuce funkcjonuje obok innych prądów turpizm, serio nie wszystko spod linijki. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 12:09 Z syndromem PPD nie ma to nic wspolnego, bo istnieja stany posrednie miedzy skrajnosciami. Jak dla mnie moze miec nie tylko balagan, ale i brud, bo ani tam nie mieszkam, ani nie pojde. Ale jesli ma sie wiecej niz 5 lat to nie ma co sie dziwic, ze zdjecia (jakie by nie byly) beda komentowane, bo przeciez i po to je wrzuca(ją). Argument "nawet w sztuce" jest od czapy, bo np. jak niektore fanki Rammstein w watku obok dowiedzialy sie, ze Lindemann swoje teksty wciela w zycie, to jednak ciut sie zdziwily. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 12:25 Tak, jeszcze mnie do jednego worka z gwalcicielem wrzuccie, świetny przykład Juz pisałam, ale powtórzę. Nie reakcja na bałagan mnie dziwi a jakieś uparte miedlenie tematu. I widzisz- nie mnie jedna dziwi. Dama nie skomentuje wcale, przeciętna osoba powie odruchowo "o rany, ale syf" a ktoś zaburzony będzie o tym pisał w kolko. Tak to widzę mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 15:18 ladyban666 napisała: >, pr > zeciętna osoba powie odruchowo "o rany, ale syf" a ktoś zaburzony będzie o tym > pisał w kolko. Tak to widzę mniej więcej. Dama nie wklei zdjęcia z syfem, przeciętna osoba na komenatrz "ale syf", zareaguje refleksją, zaburzona będzie wrzucać zdjęcia syfu w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 15:29 Dama nie pisze takich rzeczy, więc może o kulturze idz pouczaj na automoto, akurat Twój poziom. Nie rozumiem, dlaczego moderacja usunęła ten wykwit niemieckiej klasy i kultury osobistej. Zdecydowanie warto to zachować dla potomności. Naprawdę rzadko ktoś wchodzi na taki poziom absurdu, żeby zdjęcie kobiety w stroju sportowym nazywać zdjęciami rozebranego ciała i pisać coś na temat ekshibicjonizmu i zboczeń. Jak widzisz reklamę bielizny to krzyczysz, że Cię molestują na ulicy? Sama wrzucałaś zdjęcia modelki z odsłoniętym ciałem, a nagle pokazanie brzucha to zboczenie? Nie wiem, co Cię śmieszy w wątkach fitnessowych - w wielu miejscach istnieją takie wątki czy społeczności, gdzie się ludzie dzielą efektami treningów. Trzeba być naprawdę pyerdolnietą baba, żeby mieć z tym problem. Ale wiem, co Ci w nich przeszkadza. Nadmiar zadowolonych siebie kobiet, które się wzajemnie dopingują w atmosferze wsparcia. Tego nienawidzisz. Więc musisz wpaść i rozpieprzyc. Bo Ci wolno. No wolno, tak jak wolno Ci było wpaść do sympatycznego wątku w którym dziewczyny pisały, co fajnego jest w rodzicielstwie, pisać złośliwości i krzyczeć "ja też mam fajnie, ja, ja, moje życie jest super, patrzcie na mnie". Pisząc to zapraszasz do komentarza więc proszę - jesteś agresywną, zaburzoną frustratką bez grama kultury osobistej Aha, ja nie mam nieładnego brzucha. Mam brzuch, który Tobie się nie podoba. W Twoim wieku wypadałoby już odróżniać fakty od opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 16:22 Oho, to widzę grruu, ze chwile mnie nie było a ty juz tez zarobiłaś latke "zboczonej" nawet bez tańców na stole Juz nic więcej nie napisze, zeby tej chutliwej/pruderyjnej/uj wie co nie nakręcać. A brzuchy to sie akurat cale lato pokazuje i to w realu- no rzeczywiście zbrodnia Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 16:33 ggrr.ruu napisała: > Aha, ja nie mam nieładnego brzucha. Mam brzuch, który Tobie się nie podoba. W T > woim wieku wypadałoby już odróżniać fakty od opinii. Nigdy nie twierdziłam nic innego. Jak oczekiwałaś tylko głasków na publicznym forum, to smuteczek. Popłacz się jeszcze do poduszki, że nie podobasz się całemu światu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 16:43 Jeszcze się taka nie urodziła co by się wszystkim podobała. A gruu to akurat chyba niespecjalnie płacze z tego powodu :p Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 16:44 Od Ciebie oczekuję wyłącznie chamstwa i prostackich złośliwości, oczekiwanie czegoś innego to jak spodziewanie się spektaklu baletowego w chlewie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 16:14 Ale ja sie nie uważam za dame. A i zaburzenia swoje mam. Ale przynajmniej sobie z tego zdaje sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 09:44 chococaffe napisała: > Chociaż jest tu też pewne niebezpieczeństwo. Jak pokazują badania, jeśli u > osoby regularnie trenującej pojawi się przerwa w treningu trwająca, co najmniej > 72 godziny, to możemy zaobserwować u niej objawy „odstawienia” – a co za tym i > dzie, poczucie pobudzenia, frustracji i napięcia. Nasze ciało przyzwycza > ja się do wydzielanych substancji, jeśli dostarczamy ich regularnie, będzie pot > rzebowało ich częściej i więcej, my więc będziemy trenowali częściej, mocniej i > dłużej, aby zaspokoić to zapotrzebowanie. A to mechanizm, który może prowadzić > do przetrenowania, czy uzależnienia od aktywności. > > > Uprawiając aktywność często nakładamy na siebie zbyt duże obciążenia trening > owe, trenujemy więcej, mocniej, częściej. Zdarza się, że sport staje się dla na > s „wszystkim”, tylko długi trening lub cotygodniowe starty sprawiają, że czujem > y się lepiej. Jesteśmy szczęśliwsi i spełnieni. Uzależniamy się od aktywności, > od substancji (w tym endorfin), które wydzielają się w naszym ciele w trakcie u > prawiania ćwiczeń, a co za tym idzie przetrenowujemy się. Będąc uzależnieni > od sportu możemy odczuwać lęk, niepokój, gniew czy obniżenie nastroju, w sy > tuacjach, w których coś nie idzie po naszej myśli, kiedy jesteśmy kontuzjowani, > chorzy, nie możemy zrealizować planu, który na siebie nałożyliśmy. Jeśli upraw > iając sport, nie damy sobie wystarczającej ilości czasu na odpoczynek i regener > ację, w konsekwencji możemy doświadczyć zespołu przetrenowania, którego dwa naj > częściej występujące objawy to depresja i przewlekłe zmęczenie. > Straszne pierdolety. I do czego to komentarz właściwie? Moje życie od zawsze kręci się wokół sportu. Przed operacją uprawiałam go naprawdę sporo i można powiedzieć, że "był dla mnie wszystkim". Operacja gwałtownie usadziła mnie na doopie. Adaptacja do nowej sytuacji zajęła mi tydzień. Depresji nie miałam ani gdy zdarzało mi się przetrenowywać, ani gdy całkowicie przestałam go uprawiać. W artykule cała masa spekulacji, kilka - niewiele znaczących dla pointy artykułu -cytatów popartych źródłami, a najbardziej merytoryczne zdanie to to: "Przyczyny syndromu przetrenowania i wynikającej z niego depresji, nie są do końca znane". Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 15.06.23, 14:45 kazimierav napisał: > W artykule cała masa spekulacji, kilka - niewiele znaczących dla pointy artykuł > u -cytatów popartych źródłami, a najbardziej merytoryczne zdanie to to: > "Przyczyny syndromu przetrenowania i wynikającej z niego depresji, nie są do k > ońca znane". Też napiszę, że artykuł to pyerdolety. Sama chętnie nawet miałabym depresję w fazach, gdy nie uprawam sportu, bo to przynajmniej byłaby mocna motywacja do sportu. A prawda jest taka, że każdy jest mniej lub bardziej leniwy i siedzenie na doopie jest nawet przyjemne, a każdy powrót do sportu wymaga samozaparcia. Choć u tych z doświadczeniem sportu szybciej pokazują są pozytwne efekty w postaci lepszego samopoczucia i zadowolenia z ruchu. Być może artykuł dotyczy ludzi uprawiających sport zawodowo, ale kto z nas tak ma? Co najwyżej pojedyncze sztuki. Większości to nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 16.06.23, 08:42 depresja pojawia się głównie PO zakończeniu kariery sportowej - i niestety to efekt chemii i hormonów w czasie przygotowań-walki-wygrywania - stres w tym ten pozytywny jest na wysokim poziomie- jest przyjemnie, jest satysfakcja, po jakimś czasie potrzeba przezycia tego ponownie gdy kariera się kończy - wariuje psychika ale też ciało - dlatego tak istotna jest rola psychologów sportowych i samoświadomość Odpowiedz Link Zgłoś