bywalec2023 15.06.23, 22:48 Dotarłem do końca internetu - patrzcie co mi się udało zobaczyć: To spodenki do jazdy na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: Koniec internetu 16.06.23, 11:15 bywalec2023 napisał: > A do czego Wy dotarliście? Opublikowałbym Ci, ale moderacja mogła by się zabić klawiaturą i oplątać sznurem od myszy, gdy w takim pośpiechu kasowałaby te treści... A co my byśmy tuta poczeli bez moderacji!? Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Koniec internetu 15.06.23, 23:13 Ale co tu jest dziwnego? To nie spodenki lecz majtki z wkładką. Zeprezentowane od wewnatrz. Drugie tez sa od wewnatrz raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Koniec internetu 16.06.23, 11:00 Mi ten rysunek przypomina coś innego - prześwietlenie końcówki układu pokarmowego Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Koniec internetu 16.06.23, 11:02 ykke napisała: > Ale co tu jest dziwnego? To nie spodenki lecz majtki z wkładką. Zeprezentowane > od wewnatrz. Drugie tez sa od wewnatrz raczej. > drugie mogą być np do jazdy na rolkach, i nie być obrócone środniem na zewnątrz niemniej, nic w nich dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Koniec internetu 15.06.23, 23:15 Myślałem że nie będziesz już tu pisał 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Koniec internetu 16.06.23, 08:09 shellyanna napisała: > Nawet internet masz mały… I to jest realny koniec internetu ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Koniec internetu 16.06.23, 10:23 shellyanna napisała: > Nawet internet masz mały… Shelly, chyba Cię kocham 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
jahelena Re: Koniec internetu 16.06.23, 10:31 Kwintesencja i wzorzec z Sevres określenia "zaorać" Warto umieścić jako przykład w słownikach potocznej polszczyzny. Szacunek. shellyanna napisała: > Nawet internet masz mały… Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Koniec internetu 16.06.23, 11:04 shellyanna napisała: > Nawet internet masz mały… Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Koniec internetu 16.06.23, 17:59 bywalec2023 napisał: > zamiast "nawet" wstaw "za to" 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Koniec internetu 16.06.23, 11:14 bywalec2023 napisał: > Dotarłem do końca internetu - patrzcie co mi się udało zobaczyć: Stary, koło końca internetów to to nawet nie przechodziło.... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Koniec internetu 16.06.23, 11:41 Jesteś taki miły, bywalec. Nie rozumiem zupełnie dlaczego cale forum drze z ciebie łacha. Czy jakoś tak to leciało. Cytat z alexis. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Koniec internetu 16.06.23, 18:35 serio nigdy nie słyszałeś nigdy o spodenkach do jazdy na rowerze czy na rolkach z wkładką ochraniającą tyłek? Zaprawdę powiadam wam, internet dotarł do wsi łapawice wielkie i bywalec swiat odkrywa Odpowiedz Link Zgłoś