Dodaj do ulubionych

Test Gallupa

23.07.23, 15:48
Warto? Jesli tak to ktora wersje, podstawowa czy rozszerzona? Roznica w koszcie znaczna.
Obserwuj wątek
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Test Gallupa 23.07.23, 17:49
      Robiłam pełną kilka razy (wyniki mogą się zmieniać w trakcie życia). Bardzo wartościowe narzędzie, jeśli dobrze wykorzystane. Warto zwrócić uwagę i zrozumieć, jak cechy wzajemnie na siebie oddziałują. Np. dana cecha u Ciebie będzie miała inne znaczenie niż u kogoś innego, zależnie od innych cech w top. Do interpretacji warto posłuchać podcastu Gallup Theme Thursday.
    • lady.madrugada Re: Test Gallupa 23.07.23, 18:01
      Robiłam wersję podstawową. Wyniki nie były dla mnie niespodzianką, ale jest to fajnie usystematyzowane, moim zdaniem warto.
    • tilijka123 Re: Test Gallupa 24.07.23, 10:16
      Zrobiłam wersję rozszerzoną, bo byłam ciekawa jak układają mi się wszystkie talenty. Trochę byłam zaskoczona wynikiem ale po przemyśleniu stwierdziłam, że wszystko do mnie pasuje.

Teraz staram się okiełznać moje talenty i przekuć je w mocne strony bo niestety często działają na moją niekorzyść. Pracuję z materiałami przygotowanymi przez Dominika Juszczyka.

Najważniejsza jest pierwsza piątka, więc jak masz ograniczone fundusze wersja podstawowa wystarczy. Zawsze możesz dokupić potem rozszerzenie do wykonanego testu.
      Czasem są dostępne kody promocyjne, wtedy można zrobić test taniej.
    • sylwiastka Re: Test Gallupa 24.07.23, 10:28
      Mialam ten test fundowany przez pracodawce. Najwazniejsza jesr pierwsze 5, choc warto poznac 10 najlepszych. Mnie duzo tez dala znajomosc talentow na szarym koncu. Na nie zwracam uwage u wspolpracownikow aby kompensowali, ja natomiast nie skupiam sie na swoich slabych stronach.
      Genetalnie test warto zrobic aby byc bardziej swiadomym siebie. Zmieniajac prace patrzylam na obowiazki pod katem moich talentow i teraz naprawde wykorzystuje moje top 5 i praca jest duzo bardziej intuicyjna.
    • bruy-ere Re: Test Gallupa 25.07.23, 11:31
      Rozszerzona - dużo więcej informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka