Dodaj do ulubionych

Do matek nastolatków

09.08.23, 20:19
Wasze nastolatki idą z kolegami i przez 2 sekundy gapi się na waszego nastolatka (bo kogoś jej przypomina) osoba lat 49, z wózkiem na zakupy.

Co robią wasze nastolatki? Czy potrafią normalnie poprosić, żeby się nie gapić, czy odstawiają absurdalne cyrki?

Uprzedzam, że jakiekolwiek wpisy moich psychofanek spowodują zgłoszenie całego wątku do wyczyszczenia, BEZ CZYTANIA ich wpisów.
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:30
      Po co mają prosić, żeby się nie gapić? Po 2 sekundach??? Zapewne niejednokrotnie ktoś patrzył na moje dzieci. Gdyby to trwało dłuższy czas, to albo by sobie po prostu poszły, ewentualnie spytały tej osoby, czy w czymś mogą pomóc.
      • taki-sobie-nick Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:45
        Hura! Masz normalne dziecko.
        • taki-sobie-nick Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:46
          Tzn. bez urazy, bo głupio wyszło, nie sądziłam nigdy, jakoby było inne, ale bardzo podoba mi się jego potencjalna reakcja
    • niebieskalimonka Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:30
      Ale jakie cyrki?
      • taki-sobie-nick Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:44
        A tego, przykro mi, nie napiszę.
    • kk345 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:35
      Kto normalny reaguje na to, ze przez dwie sekundy ktoś muśnie go wzrokiem? Nie, dwie sekundy nie są "gapieniem się". Plus: dla nastolatka baba 49 z wózkiem na zakupy jest przeźroczysta, nawet nie zauwazy jej istnienia.

>Uprzedzam, że jakiekolwiek wpisy moich psychofanek spowodują zgłoszenie całego wątku do wyczyszczenia, BEZ CZYTANIA ich wpisów.

big_grin
    • em_em71 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:37
      Jesteś osobą lat 49 i miałaś starcie z nastolatkami i ich kolegami?
      • joana012 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:38
        Już popatrzeć 2 sekundy strach. Przecież to naturalny czas kontaktu wzrokowego.
        Problemy 1 świata
        • kk345 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:41
          Nie, to raczej problemy konkretnej forumki big_grin
        • leosia-wspaniala Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 10:31
          Przecież to troll.
          • shule_aroon Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 14:26
            Podobno jest prawdziwą osobą z takimi problemami w realu. Bosz, troje czterokrotnie mlodszych ludzi zasmialo się, niekoniecznie z niej, a miele temat godzinami i dorabia d*dzie uszy. Dla takich chłopców nawet 30-latki są przezroczyste, o prawie 50-latkach nie wspomniawszy.
      • bazia_morska Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:41
        Nie śmiej się, bo wątasek zostanie ZGŁOSZONY suspicious
        • ewka.n Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:57
          bazia_morska napisała:

> Nie śmiej się, bo wątasek zostanie ZGŁOSZONY suspicious

Na szczęście tylko do skasowania, a nie na policję czy do prokuratury. Ale jednak trochę strach, faktycznie smile
          • thank_you Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 23:33
            To się jeszcze okaże 🤪
        • magdallenac Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:01
          Przestańcie się naśmiewać, bo się skończy tak, że całą ematkę zamkną.
          • ewka.n Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:12
            Eee tam..., były już takie co mały dzwonić: "Halo, komenda. Proszę natychmiast przyjechać na ematkę!", mecenasi P. Irania, K. Rokodyl itd. Pomimo ponadprzeciętnego statusu majątkowego ematki to chyba jednak nie ten poziom co Starakowie, czy król paczkomatów.
          • bergamotka77 Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 18:48
            magdallenac napisała:

> Przestańcie się naśmiewać, bo się skończy tak, że całą ematkę zamkną.

😀
          • carry.2 Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 22:42
            magdallenac napisała:

> Przestańcie się naśmiewać, bo się skończy tak, że całą ematkę zamkną.

A autorka wątku jest tutaj szefem?
    • magdallenac Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:44
      taki-sobie-nick napisała:

> Uprzedzam, że jakiekolwiek wpisy moich psychofanek spowodują zgłoszenie całego
      > wątku do wyczyszczenia, BEZ CZYTANIA ich wpisów.

Nie jestem Twoją psychofanką, ale tak się wystraszyłam, że nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie.🤯
      • panna.nasturcja Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 01:28
        Bo Cię wyczyszczą BEZ CZYTANIA! no!
    • alpepe Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:46
      Ja tylko napiszę, jak ten czas szybko leci, a dopiero co pisywałaś jako kochanica francuza na forum moda, byłaś młoda, a teraz cię nastolatki oskarżają o gapienie się. A teraz mnie zgłaszaj.
      • bye-bye Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:53
        Aaaaaaaaaaa, pamiętam ten nick z forum moda😀 właśnie sobie niestety cholerka zdałam sprawę, że też wtedy byłam młoda🥴
        • is-laura Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:59
          Ja też pamiętam!
          • is-laura Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:05
            Właśnie sprawdziłam, że forum moda dogorywa, a kiedyś tętniło życiem
        • ewka.n Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:01
          A ja już miałam iść na "Kochanicę króla Jeanne du Barry", ale poczytałam recenzje i jednak nie. A akurat naszło mnie na jakiś kostiumowy sad
      • auksencja15 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:43
        O to tak forumka? Pamietam ja z mody. Miałam wtedy max 15 lat big_grin
      • thank_you Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 23:32
        To jest kochanica francuza???!!!
        • alpepe Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 08:28
          Były swego czasu dwie, to ta, co się szczyciła superinteligencją, ta z mody. Potem na kobiecie pojawiła się kochanica pisana inaczej.
      • conena Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 07:04
        Coooo? Serio to jest kochanica? Skąd wiesz????

Stare, stare czasy…
        • thank_you Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 07:15
          Nie No, na bank, przecież to ten sam poziom oderwania i zaburzenia. O kochanicy juz dawno zapomniałam, ale alpepe ma rację
          • conena Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 07:59
            w jednym się tylko myli - kochanica nigdy nie była młoda.
    • dreg13 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 20:52
      Ja mam gorzej… bo ja się potrafię gapić/nie gapić. Tzn patrzę się, ale ta osoba jest elementem przestrzeni, a ja myślę zupełnie o czyms innym. I czasem dopiero jak ten ktoś się ruszy, spojrzy, odejdzie, to wracam do rzeczywistości.
      Jeszcze nikt mnie za to nie pobił, żaden nastolatek
    • vasaria Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:05
      Ale ile lat ??? 19 ??? To błąd w tekście ? Masz na myśli 9 ? Nie wyobrażam sobie, żeby dorosła osoba, lat 19, odstawia jakiekolwiek cyrki z powodu, że ktoś się na nią gapi. Albo w ogóle zwracała na to uwagę.
      • taki-sobie-nick Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:07
        Pomyliło ci się z wiekiem osoby, która się gapi. Nastolatek miał raczej 15.
    • taje Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:18
      Zacznijmy od tego, że nie ma prawnego zakazu patrzenia się na kogoś w miejscu publicznym. Tak więc nie wyobrażam sobie nawet zwracania uwagi komuś, kto się na mnie gapi. W takiej sytuacji ja pewnie bym się odwróciła i poszła dalej. A mój 15-latek najprawdopodobniej by nawet nie zauważył tego gapienia.
    • homohominilupus Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:24
      Skąd wiesz ile lat ma osoba gapiąca się?
    • maslova Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 21:29

>
      > Uprzedzam, że jakiekolwiek wpisy moich psychofanek spowodują zgłoszenie całego

Jakikolwiek wpis.
      • kk345 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:51
        big_grin
    • 1matka-polka Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:16
      I to jest prawdziwy dramat!
    • zwyczajnamatka Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:26
      Podejrzewam, bo nie mam pewności, że moje nastoletnie dziecko idąc ze swoimi znajomymi, byłoby zainteresowane rozmową z nimi i mogłoby nie zauważyć gapienia się na nie przez 2 sekundy obcej osoby.
    • ga-ti Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:27
      Myślę sobie, że moje nastolatki nawet by nie zwróciły uwagi na gapiącą się na nich osobę, zwłaszcza że gapiła sie tak krótko. Pewnie byłyby zagadane, zasłuchane, zapatrzone w tel.
    • migafka357 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:37
      Coś czuję, że coś bardzo przykrego ci powiedzieli. Daj spokój, nie roztrząsaj tego, nie musisz się przejmować, popisywali się i tyle, jacy są dowcipni, a tylko buractwo z nich wyszło.
      • taki-sobie-nick Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:47
        Dziwnie się zachowali i szczerze mówiąc, nawet nie wiem, co mieli na myśli, poza tym, że było to wyraźnie wrogie (tak, to widać).
        • migafka357 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 23:29
          A, czyli się zezłościli, że się na nich patrzysz. Niech się walą, nie twój problem, że im agresja wywala od zwykłego zagapienia się obcej kobiety.
          • taki-sobie-nick [...] 10.08.23, 00:09
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gryzelda71 Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 08:13
          Ze tez ochronie nie zgłosiłaś tego wrogiego zachowania.
          Na przyszłość nie wtapiają się nawet jak ktoś rudy.
        • brubba Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 16:34
          Niektórzy w wieku nastoletnim mają nieuzasadnione przekonanie, że są wielce interesujący dla ludzi i ci się na nich gapią, a potem rozmyślają o nich i bardzo się nimi przejmują - stąd dzikie wstydliwości, albo przesadne dbania o wygląd, albo agresywne i nadmiarowe reakcje na zwykłe sytuacje międzyludzkie. To nastoletnie rozchwianie samooceny, to nie ma nic wspólnego z Tobą.
          • maslova Re: Do matek nastolatków 11.08.23, 08:06
            > Niektórzy w wieku nastoletnim mają nieuzasadnione przekonanie, że są wielce interesujący dla ludzi i ci się na nich gapią, a potem rozmyślają o nich i bardzo się nimi przejmują

Autorka wątku raczej dawno nie jest już nastolatką, a, jak widać, również ma takie przekonanie.
    • primula.alpicola Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 22:41
      Czuję się zastraszona i nie odpowiem.na pytania!
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 23:21
      Ale 2 sekundy??
      To by nawet tego nie zauważyły, a jakby to by się uśmiechnęły i poszły dalej.
      Jakie cyrki? O co ci właściwie chodzi?
    • thank_you Re: Do matek nastolatków 09.08.23, 23:30

>

Ostra jak brzytwa 😂
      • ewka.n Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 00:30
        I nie ruda, bo bez kompleksów big_grin
    • anorektycznazdzira Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 01:11
      Mój borze, to straszne.
    • princesswhitewolf Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 08:12
      Jakby moj syn prosil ludzi nawet patrzacych nie 2 sek ale 2 minuty czy 10 min by sie nie gapic uznalabym ze wychowalam moba terroryste ulicznego.
    • leosia-wspaniala Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 10:32
      >Uprzedzam, że jakiekolwiek wpisy moich psychofanek spowodują zgłoszenie całego wątku do wyczyszczenia, BEZ CZYTANIA ich wpisów.

Jeziu, jeziu big_grin
    • brubba Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 16:29
      Nic nie robią, ignorują.
    • aguar Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 18:40
      Mój najpewniej w ogóle nie zauważa tego gapienia.
    • mae224 Re: Do matek nastolatków 10.08.23, 18:57
      zupełnie nie zwraca uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka