Dodaj do ulubionych

Coś przegapiłam?

22.08.23, 12:46
Przegapiłam jakąś soczystą akcję? Skąd ten duży spadek konfederacji?

www.rmf24.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2023/news-zwrot-akcji-w-wyscigu-wyborczym-duzy-spadek-konfederacji-son,nId,6978457#crp_state=1
Obserwuj wątek
    • pursuedbyabear Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 12:47
      Widocznie rzucanie w ludzi pieniędzmi nawet knury zdegustowało.
      • milva24 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 15:07
        Nie kojarzę rzucania pieniędzmi.
        • angazetka Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 16:22
          Teraz Mentzen rzucał.
    • lauren6 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 12:53
      Z tego, że nigdy nie mieli 2 cyfrowego poparcia?
      Jest niezerowa szansa, że nie będzie ich w kolejnym sejmie.
      • milva24 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 15:06
        Dla mnie te ich ostatnie wysokie wyniki faktycznie były zupełnie niezrozumiałe.
    • angazetka Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 13:38
      Poczekałabym z optymizmem, aż się ustali, czy to trend, czy jeden sondaż.
      • milva24 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 15:07
        Oby jednak trend.
    • pepsi.only Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 15:21
      Ale ze ostatnio im spadło, tak gwałtownie? No to zgaduję:

Zachowanie starego Korwina podczas ostatnich obrad sejmu, i pokazały to pięknie wszystkie media i social media

A może to przez Ryszarda Petru ?
      Który punktuje konfe w radio i telewizji? Co wywiad to zgrillował któregoś z konfiarzy

A może filmiki i rolki Petru? W sensie powstał cały serial w odcinkach- na Tik toku, Twitterze, i potem na Fb?

Generalnie dużo różnych osób w SM próbuje wyjaśnić ( posty i filmiki, rolki) że konfa połączoni są umowa z PiS, i jak bardzo są wielkimi hipokryta mi i faszystami
      • memphis90 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 19:44
        I jeszcze konfiarz, popierający dostęp do broni, strzelający do ludzi na ulicy i wreszcie do siebie… Czytasz wiadomości i myślisz sobie „tak, to właśnie są ludzie, na ktorych chce głosować, wszystko mi tu klika”.
        • milva24 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:01
          Może faktycznie to zbiór iluś tam sytuacji a nie jedna gruba.
          • pepsi.only Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:52
            Nie wiem czy masz Twittera,
            ale może chociaż Fb, to zobacz profil Ryszarda Petru: www.facebook.com/PetruRyszard
            Petru nagrywa filmiki , w których #obnażamykonfederację są już 2 sezony, po 6 odcinków,
            od umowy z pisem, po zakaz handlu w niedzielę, czy poglądy nt kar cielesnych wobec dzieci itd itd.
            Nie głosuję na Petru, ale jak upublicznia kolejny odcinek, to oglądam. Warto.
    • 71tosia Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:07
      Początek sierpnia 14% 20 sierpnia 8%, i to bez jakis znaczących wydarzeń związanych z Konfa? To pewnie głównie pokazuje ze metoda badania opinii społecznej jest mocno niedopracowana.
      Ps chciałabym by ten wynik cos znaczył ale pewnie znaczy niewiele smile
      • angazetka Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:19
        Porównywałabym w czasie badania tych samych sondażowni przynajmniej, wtedy może to coś mówić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka