milva24 22.08.23, 12:46 Przegapiłam jakąś soczystą akcję? Skąd ten duży spadek konfederacji? www.rmf24.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2023/news-zwrot-akcji-w-wyscigu-wyborczym-duzy-spadek-konfederacji-son,nId,6978457#crp_state=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pursuedbyabear Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 12:47 Widocznie rzucanie w ludzi pieniędzmi nawet knury zdegustowało. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 12:53 Z tego, że nigdy nie mieli 2 cyfrowego poparcia? Jest niezerowa szansa, że nie będzie ich w kolejnym sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 15:06 Dla mnie te ich ostatnie wysokie wyniki faktycznie były zupełnie niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 13:38 Poczekałabym z optymizmem, aż się ustali, czy to trend, czy jeden sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 15:21 Ale ze ostatnio im spadło, tak gwałtownie? No to zgaduję: Zachowanie starego Korwina podczas ostatnich obrad sejmu, i pokazały to pięknie wszystkie media i social media A może to przez Ryszarda Petru ? Który punktuje konfe w radio i telewizji? Co wywiad to zgrillował któregoś z konfiarzy A może filmiki i rolki Petru? W sensie powstał cały serial w odcinkach- na Tik toku, Twitterze, i potem na Fb? Generalnie dużo różnych osób w SM próbuje wyjaśnić ( posty i filmiki, rolki) że konfa połączoni są umowa z PiS, i jak bardzo są wielkimi hipokryta mi i faszystami Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 19:44 I jeszcze konfiarz, popierający dostęp do broni, strzelający do ludzi na ulicy i wreszcie do siebie… Czytasz wiadomości i myślisz sobie „tak, to właśnie są ludzie, na ktorych chce głosować, wszystko mi tu klika”. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:01 Może faktycznie to zbiór iluś tam sytuacji a nie jedna gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:52 Nie wiem czy masz Twittera, ale może chociaż Fb, to zobacz profil Ryszarda Petru: www.facebook.com/PetruRyszard Petru nagrywa filmiki , w których #obnażamykonfederację są już 2 sezony, po 6 odcinków, od umowy z pisem, po zakaz handlu w niedzielę, czy poglądy nt kar cielesnych wobec dzieci itd itd. Nie głosuję na Petru, ale jak upublicznia kolejny odcinek, to oglądam. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:07 Początek sierpnia 14% 20 sierpnia 8%, i to bez jakis znaczących wydarzeń związanych z Konfa? To pewnie głównie pokazuje ze metoda badania opinii społecznej jest mocno niedopracowana. Ps chciałabym by ten wynik cos znaczył ale pewnie znaczy niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Coś przegapiłam? 22.08.23, 20:19 Porównywałabym w czasie badania tych samych sondażowni przynajmniej, wtedy może to coś mówić. Odpowiedz Link Zgłoś