24.08.23, 17:34
Chyba zaczela rekrutacje na policjantow doprowadzajacych na procesy z Janachowska, Muchą, Kurzopkami, pracownikiem Kurzopków, i juz sama nie pamietam kim jeszcze tule pozwow juz leciało
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Petarda 24.08.23, 17:35
      Pierwszy wybraniec
      • kropkaa Re: Petarda 24.08.23, 17:37
        🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
      • heca7 Re: Petarda 24.08.23, 17:39
        Oł żesz... Petarda to napisała?! sciana
        • mid.week Re: Petarda 24.08.23, 17:40
          No rejczel, przysiegam ze nie ja!
          • heca7 Re: Petarda 24.08.23, 17:45
            Ten wpis brzmi jak opis fantazji seksualnych tongue_out
        • sabek81 Re: Petarda 24.08.23, 17:41
          Ona pilnie potrzebuje pomocy psychiatrycznej na zamkniętym leczeniu.
        • szare_kolory Re: Petarda 25.08.23, 09:53
          heca7 napisała:

> Oł żesz... Petarda to napisała?! sciana

Eee, gdzie tam. Na pewno ktoś się jej włamał na konto 🤣🤣🤣🤣
          • maleficent6 Re: Petarda 25.08.23, 10:53
            szare_kolory napisała:

> heca7 napisała:
            >
            > > Oł żesz... Petarda to napisała?! sciana
            >
            >
            > Eee, gdzie tam. Na pewno ktoś się jej włamał na konto 🤣🤣🤣🤣

Johnnie Walker.
            • heca7 Re: Petarda 25.08.23, 11:11
              Nie wiadomo, może to był Jim Bean albo Jack Daniels. Tudzież swojski Pan Tadeusz lub Soplica suspicious
      • azalee Re: Petarda 24.08.23, 17:52
        Krystepanie surprised
        Nie wiem co wzbudza wieksze ciary zenady : ten wpis swiadczacy o duzym spozyciu % czy fakt, ze sugeruje ze jest w Italii u Wspanialego Syna, Wspanialej Synowej i Cudownej Wnuczki 2 dni po tym, jak pinokio Kurzaj wrzucil zdjecie z wakacji z synami.
      • gama2003 Re: Petarda 24.08.23, 17:54
        Widzialam ! Drugi kandydat to jakiś Wiking.
        W każdym razie z blondynów.

• mid.week Re: Petarda 24.08.23, 18:09
          Taaaa, ale wikinga juz nie opisała wiec nie wiemy czy udostepnia go w zachwycie czy tez wręcz przeciwnie
      • frntta666 Re: Petarda 24.08.23, 19:38
        A tak poza wszystkim, to jakis dupiaty ten chlop. Zadne cudo tongue_out
        • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 08:50
          No nie? Też mi się ten wydatny zadek rzucił w oczy :p jakieś to takie nie za bardzo:p
          • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 08:53
            Mamy widac inny gust niz Petarda. To dobrze, nie chcialabym nigdy sie z nia o samca bic big_grin
          • heca7 Re: Petarda 25.08.23, 09:19
            Może jej się tak kiecka ułożyła, taka ściągaczowa jest i może sama się "wydęła" podczas spaceru...
            • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 09:24
              Mówimy o policjancie 😅
              • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 09:27
                Bo u kobiet dupki wydatne sa akurat ladne wink
              • heca7 Re: Petarda 25.08.23, 09:29
                szarmszejk123 napisał(a):

> Mówimy o policjancie 😅

Jessuuu, sorry. O czwartej córka wyjeżdżała do Chorwacji i jestem lekko zielona z niewyspania tongue_out
        • lauren6 Re: Petarda 25.08.23, 08:59
          Dupiatość mi osobiście nie przeszkadza, ale w połączeniu z niskim wzrostem już tak. Ten tutaj ma z 170 w kapeluszu.
          • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 09:02
            A jak ty to widzisz? Mnie dupiatosc zawsze przeszkadza. Jedyny wyjatek Cavill- jemu i przepakowane cialo i pewna dupiatosc wybaczam, ale tylko jemu.
            • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 09:05
              Najgorsi są tacy z dupką i zaokrąglonymi biodrami:p
              • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 09:14
                Ej, nie przy sniadaniu! Chyba Trzaskowski biedny ma taka wlasnie figure.
            • lauren6 Re: Petarda 25.08.23, 10:06
              Ma krótkie nogi
      • mama-ola Re: Petarda 24.08.23, 20:49
        Wyobraźmy sobie, że jakiś facet 50+ fotografuje ładną dziewczynę na ulicy, umieszcza jej zdjęcie na swoim profilu z podpisem świadczącym, że się do niej ślini. Słabe, nie? W tę stronę też jest słabe. Tudzież żałosne.
        • heca7 Re: Petarda 24.08.23, 21:12
          Albo prościej. Wyobraźmy sobie, że jakiś polski dziennikarz albo celebryta wstawia zdjęcie młodej policjantki. Widać jej twarz i całą postać tak jak tu. Po czym dodaje podpis, że chciałby aby założyła mu kajdanki i była jego nocnym stróżem...
          • mama-ola Re: Petarda 24.08.23, 21:19
            No ja na miejscu tej hipotetycznej policjantki 🤢🤮
          • maslova Re: Petarda 25.08.23, 12:47
            aszdziennik.pl/149336,oblechy-na-fejsie-na-widok-policjantki-piekna-pani-z-taka-moglbym-kucac
            • mama-ola Re: Petarda 25.08.23, 14:22
              Co za poziom crying Obleśny. I petarda - taka świadoma, taka wykształcona, psycholog zdaje się - poleciała tym samym tonem. Wstyd i buractwo z niej wyszło.
        • trampki-w-kwiatki Re: Petarda 24.08.23, 21:24
          Żałosne wręcz...
        • semihora Re: Petarda 25.08.23, 08:41
          No to przecież nikt tu petardzie nie przyklaskuje, raczej słychać głosy zażenowania.
          • waleria_bb Re: Petarda 25.08.23, 16:05
            Petarda chciała być wyluzowana, wyzwolona i seksowna. Jednak wyszło jak u rubasznego wujaszka z wąsem. Przykre, jej bardzo szkodzi instagram i gdyby miała przy sobie choć jedną dobrą duszę, ten ktoś powinien jej doradzić odwyk od sm. Mam tu na myśli odwyk pod okiem specjalisty.
    • heca7 Re: Petarda 24.08.23, 17:46
      Pewnie już sobie ten wpis wszyscy koledzy młodszego syna udostępnili sciana
      • mama-ola Re: Petarda 25.08.23, 18:28
        heca7 napisała:

> Pewnie już sobie ten wpis wszyscy koledzy młodszego syna udostępnili sciana
        >
        A on nie wyjechał do Holandii na stałe? Tam się chyba jego mamuśką nie interesują.
        • heca7 Re: Petarda 25.08.23, 20:00
          Wyjechał jako nastolatek. Przecież ma tutaj znajomych i ci znajomi doskonale wiedzą kto zacz tongue_out W sumie dobrze, że wyjechał ta przynajmniej może spokojnie chodzić po ulicy bez paparazzi.
        • gama2003 Re: Petarda 25.08.23, 21:34
          Raczej nie na stałe. To byla jakas wymiana, kojarzę huczne przywitanie po powrocie.
          Ale może to był powrot na wakacje. Dla młodego lepiej trzymac się z dala od tego piekiełka.
    • lalkaika Re: Petarda 24.08.23, 17:48
      A brudne pięty na pudlu widziały?
      • heca7 Re: Petarda 24.08.23, 17:51
        Daj linka.
        • mid.week Re: Petarda 24.08.23, 18:08
          Chyba o te piętę chodzi
          www.pudelek.pl/elegancka-paulina-smaszcz-przemierza-warszawe-w-czerwonym-wdzianku-odslaniajac-liczne-tatuaze-petarda-zdjecia-6933032634866624g
          • heca7 Re: Petarda 24.08.23, 18:39
            Aaaa, to to. Dzięki smile
          • hippolina Re: Petarda 24.08.23, 21:11
            mid.week napisała:

> Chyba o te piętę chodzi
            > www.pudelek.pl/elegancka-paulina-smaszcz-przemierza-warszawe-w-czerwonym-wdzianku-odslaniajac-liczne-tatuaze-petarda-zdjecia-6933032634866624g
            Ojesu
          • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 08:52
            To czerwone jest straszne, ale pięty bymsie nie czepiała. W takim klapki to jakby boso chodziła, pięta się może pobrudzić :p
          • lauren6 Re: Petarda 25.08.23, 09:01
            W takich klapkach stopy błyskawicznie się brudzą od ulicznego kurzu.
          • hanusinamama Re: Petarda 25.08.23, 10:17
            To ona?? Ja jej ne poznałam...
      • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 17:57
        Jest na pudlu nowy wspis o Kurzajewskim i Cichopek, a pod nim komentarze, że Cichopek wygląda jak bufetowa, pewnie petarda. Ona na serio myśli, że jest dwudziestolatką, baba w menopauzie w czerwonym wdzianku odsłaniająca zwiędłe już ciało. Cichopek wygląda dużo młodziej od niej z wysportowanym ciałem. Jest żenująca.
        • hrabina_niczyja Re: Petarda 24.08.23, 18:19
          Cichopek ma 10 lat mniej jakbyś nie zauważyła.
          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 18:30
            Ja zauważyłam, petarda najwyraźniej nie. I te ramionka bez biustonosza, na plaży wyglądałaby dobrze. A tak każdy wie jak wyglądają jej mankamenty. Skoro retuszuje zdjęcia, powinna się trzymać jednej wersji, bo jest śmieszna. W innym ubraniu mogłaby wyglądać świetnie, bo nie ma złej figury jak na 50 łatkę.
            • pade Re: Petarda 24.08.23, 18:35
              Bardzo dobrze wygląda, nie przesadzaj.
            • kk345 Re: Petarda 24.08.23, 23:43
              >nie ma złej figury jak na 50 łatkę.
              Nie ma złej figury jak na kazdy wiek.
              • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 08:42
                Zlej nie ma, dobrej tez nie. Ma przecietna fogure plus brak jedrnosci zwiazany z wiekiem i trybem zycia. Nic szokujacego, wystarczylo sie na insta tak bardzo nie upiekszac i by nie bylo zgrzytu zadnego na jej widok.
                • kk345 Re: Petarda 25.08.23, 22:07
                  Jeśli to jest przeciętna polska figura po 50-tce, to ja już nie mam więcej pytań.
                  • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 22:12
                    Przecietna w sensie jakosci, nie "figura statystycznej Polki po 50"- bo tu by faktycznie moglo byc duuuzo gorzej. Petarda przynajmniej nadwagi nie ma a i sladow dawnej zgrabnosci sie da dopatrzec. Ale to nie jest dobra figura.
                    • kk345 Re: Petarda 25.08.23, 23:56
                      >Ale to nie jest dobra figura.
                      Jasne. Przynajmniej w świecie ematki.
                      • ggrr.ruu Re: Petarda 25.08.23, 23:59
                        A co w tej figurze jest szczególnie dobrego? Jest przeciętna, nie gruba, nie chuda, widać brak aktywności fizycznej
                        • mid.week Re: Petarda 26.08.23, 00:06
                          ggrr.ruu napisała:

> A co w tej figurze jest szczególnie dobrego? Jest przeciętna, nie gruba, nie ch
                          > uda, widać brak aktywności fizycznej

Amen 🙏
                        • kk345 Re: Petarda 26.08.23, 00:15
                          ggrr.ruu napisała:

> A co w tej figurze jest szczególnie dobrego? Jest przeciętna, nie gruba, nie ch
                          > uda, widać brak aktywności fizycznej
                          Odniesienie do średniej krajowej, adekwatnej do wieku.
                          • mid.week Re: Petarda 26.08.23, 00:19
                            Spulczuje figur grupie kobiet w sredniej krajowe jadekwatnej do wieku
                          • ggrr.ruu Re: Petarda 26.08.23, 00:30
                            To że coraz więcej ludzi ma nadwagę czy otyłość nie sprawi nagle, że sam fakt prawidłowej masy ciała nagle będzie oznaczał super sylwetkę.
                            • frntta666 Re: Petarda 26.08.23, 07:13
                              Ha, to prawie moje slowa do ciebie w dyskusji o tym, czy Wojewodzki sie dobrze starzeje wink (to do gru, wczesniej do kk pisalam)
                      • frntta666 Re: Petarda 26.08.23, 07:12
                        Ja chyba wiem, gdzie cie boli wink Ale obiektywnie Petarda nie ma dobrej figury- jest to figura niezbyt proporcjonalna, flaczkowato-podpasiona tu i tam, pomimo zdaje sie genetycznego braku sklonnosci do tycia.
        • wapaha Re: Petarda 24.08.23, 18:32
          figa_z_makiem99 napisała:

baba w menopauzie w czerwonym wdzianku odsłaniająca zwiędłe już ciał
          > o. Cichopek wygląda dużo młodziej od niej z wysportowanym ciałem. Jest żenująca
          > .
          Fujka
          Sama jesteś żenująca. Ma normalne ciało "baby po menopauzie" 🤦‍♀️
          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 18:41
            Tak ma ciało kobiety w menopauzie, może obejrzy w końcu nieretuszowane swoje zdjęcia na pudlu. I te publiczne, duszne komentarzyki z podtekstem seksualnym na instagramie. Synowie muszą być dumni z mamusi. Kobieta 50 letnia jak najbardziej może być seksowana i budzić pożądanie, granica jest cienka niestety i łatwo być śmieszną. Podobnie jak wujek z wąsem opowiadający dowcipy seksualne bez żenady.
            • snakelilith Re: Petarda 24.08.23, 18:44

> Tak ma ciało kobiety w menopauzie,

A skąd wiesz, czy ona jest w menopauzie?
              • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 18:51
                Widzę po wiotkości skóry, obwislych ramionach, szyi i brzuchu. Spójrz na jej nieretuszowane zdjęcia jeszcze kilka lat temu.
                • mid.week Re: Petarda 24.08.23, 18:58
                  Obwisle ramiona to efekt kanapozy a nie menopauzy. Ma po prostu cialo 50+latki ktora niczego nie trenuje.
                  • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 19:06
                    Szaleństwo podobne do Britney Spears, jest dużo młodsza i też budzi politowanie.
                    • mid.week Re: Petarda 24.08.23, 19:10

> Szaleństwo podobne do Britney Spears, jest dużo młodsza i też budzi politowani
                      > e.

Ale co ma szalenstwo Britney do obwislych ramion i menopauzy Paulutka...?
                      • frntta666 Re: Petarda 24.08.23, 19:11
                        😂😂😂 jakas gra w luzneee skojarzenia moze wink
                        • mid.week Re: Petarda 24.08.23, 19:17
                          frntta666 napisała:

> 😂😂😂 jakas gra w luzneee skojarzenia moze wink

"ups I did it again" spiewa Paulutek wciskajac enter przy publikacji fałszywych szczurów 😂
                          • frntta666 Re: Petarda 24.08.23, 19:19
                            O- i to ma sens! wink a "I was born to make you happy"- w mailu do Kurzaja 😇
                          • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 08:54
                            Te szczury to były "from the bottom of my broken 💔"
                      • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 19:17
                        Trochę mniejsza żenada, bo jest młodsza. Z panami jest podobnie, 30 latek i jego eksponowanie seksualności będzie mniej żenujące niż u 50 latka.
                        • mid.week Re: Petarda 24.08.23, 19:24
                          Z calym moim sentymentem do Brit, przykro mi to napisac, ale nie znam nikogo kto przebija zenadę jej seksualnych pląsów i wygibasów. Paulutek w tym jej do (brudnych) pięt nie doskoczy.
                          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 19:26
                            Petarda się rozkręca i nie ma dwubiegunówki, Britney można tłumaczyć chorobą i narkotykami.
                            • frntta666 Re: Petarda 24.08.23, 19:33
                              Britney wzbudza wspolczucie, Petarda przerazenie i rozbawienie zarazem.
                            • ggrr.ruu Re: Petarda 24.08.23, 19:36
                              Narkotyki to nie jest wytłumaczenie, choroby się nie wybiera, ale ćpanie już tak
                              • figa_z_makiem99 Re: Petarda 24.08.23, 19:53
                                Są ludzie z dużymi predyspozycjami do uzależnień, geny i biologia, choroba psychiczna nasila takie predyspozycje. Dlatego jedni przez całe życie siedzą w jednej pracy i w jednym malzenstwie i dobrze im z tym, a innym buzuje pod czaszką.
                                • frntta666 Re: Petarda 24.08.23, 19:58
                                  Ano. Alkoholizm, czy narkomanie sobie tak samo "wybieramy" jak bulimie, czy anoreksje. Pewnie, "mozna" nigdy nie siegnac po alkohol, "mozna" sie nigdy nie zaczac odchudzac... ale to tak nie dziala niestety w zyciu. Tak naprawde mamy niestety bardzo maly wplyw na to, jacy jestesmy. Decyduja te zasrane geny wink plus srodowisko.
                    • frntta666 Re: Petarda 24.08.23, 19:10
                      Nie obrazaj Britney! Ona nikogo nie przesladowala.
                • snakelilith Re: Petarda 24.08.23, 19:02
                  Ja akurat nie wiem jakie ona ma ciało, wiem jednak, że obwisłe ramiona wcale nie muszą mieć coś wspólnego z menopauzą. Kobiety starzeją się i zaniedbują także na długo przed menopauzą. Żadna dbająca o siebie kobieta nie obwisa też nagle po punkcie menopauzy.
                  Poza tym, HTZ jest teraz tak popularna, że rzadko która celebrytka rezygnuje z estrogenowej terapii. Co jej menopauza, w której wcale jeszcze nie musi być, ma więc wspólnego z jej wyglądem?
                • sueellen Re: Petarda 24.08.23, 21:33
                  Ej... Moja babka od pilatesu ma 50+ . Widać to wyłącznie po twarzy bo ciała może pozazdrościć dwudziestolatka. Nie wiem ile ona prowadzi zajęć tygodniowo ale patrząc na nią za każdym razem czuję delikatne ukłucie zazdrości..
                  • kk345 Re: Petarda 26.08.23, 00:18
                    sueellen napisała:

> Ej... Moja babka od pilatesu ma 50+ . Widać to wyłącznie po twarzy bo ciała moż
                    > e pozazdrościć dwudziestolatka. Nie wiem ile ona prowadzi zajęć tygodniowo ale
                    > patrząc na nią za każdym razem czuję delikatne ukłucie zazdrości..

No ale dziewczyny w tym wątku usilnie przekonują, że normą są właśnie takie panie od pilatesu 50+, a petarda jest zapuszczonym pasztetem. Rozwalasz narrację, zachwycając się czymś, co podobno jest normą- natychmiast przestań.
                    • ggrr.ruu Re: Petarda 26.08.23, 00:25
                      Nie jest zapuszczonym pasztetem. Ma zwyczajną sylwetkę, natomiast niczego specjalnie atrakcyjnego w tej figurze nie ma.
        • shellyanna Re: Petarda 25.08.23, 00:02
          Zasadniczo ani jedna ani druga obok wysportowanego ciała nie przechodziły…
          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 00:20
            Na pudelku są zdjęcia Cichopek i jednak jej noga wygląda na umięśnioną. Petarda ćwiczy kanapozę i zajoba.
            • hrabina_niczyja Re: Petarda 25.08.23, 12:15
              No i co z tego? Każdy musi ćwiczyć bicepsy? Babka ma 50 lat i jak na 50 lat wygląda dobrze. I szczerze to Cichopek niczym nie porywa, ot zwykła, przaśna pyza.
              • panna.nasturcja Re: Petarda 25.08.23, 13:35
                Dobrze? Ma ciało osoby, która całe życie siedzi na kanapie. Po Cichopek widać, że ćwiczy i się rusza, wygląda zdecydowanie zdrowo, w przeciwieństwie do Petardy.
                • kk345 Re: Petarda 26.08.23, 00:19
                  Tak, a 10 lat różnicy można pominąć milczeniem...
                  • mid.week Re: Petarda 26.08.23, 00:21
                    kk345 napisała:

> Tak, a 10 lat różnicy można pominąć milczeniem...

Miesnie nie biora sie z peselów tylko z cwieczen
                    Btw nie widze po KC jakiegos ambitnego cwiczenia czegokolwiek
                    • frntta666 Re: Petarda 26.08.23, 07:15
                      A ja widze po noej normalne cwiczenie a nie "ambitne". I to dla zdrowia i zgrabnosci w zupelnosci wystarcza niektorym.
        • piataziuta Re: Petarda 25.08.23, 09:44

> Ona na serio myśli, że jest dwudzi
          > estolatką, baba w menopauzie w czerwonym wdzianku odsłaniająca zwiędłe już ciał
          > o. Cichopek wygląda dużo młodziej od niej z wysportowanym ciałem. Jest żenująca
          > .

Co jak co, ale wygląda akurat bardzo dobrze.
          Ty jesteś żenująca ze swoim stronniczym hejterstwem.

A Cichopek wygląda młodziej, bo JEST młodsza.
          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 10:18
            To, że ktoś wygląda dobrze jak na 50 łatkę, nie oznacza, że będzie dobrze wyglądał w rozneglizowanym ubraniu dobrym dla 20 latki.
            • maslova Re: Petarda 25.08.23, 13:40
              Ale niżej piszesz również o zwisach na twarzy. Czy 50-latki powinny w związku z tym nosić burkę, aby nie narażać twojej estetycznej wrażliwości na dyskomfort?
          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 10:40
            Jest wiele celebrytek w jej wieku wyglądających lepiej od niej i żadna nie świeci publicznie golizną, nie deprecjonują też młodszych kobiet, ale mają coś jeszcze do zaoferowania oprócz wyglądu i seksualnosci.
            • piataziuta [...] 25.08.23, 10:46
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 10:51
                Masz jakiś problem, że tak się unioslas? Jak najbardziej można komentować kogoś, kto robi od dawna publiczny cyrk i obraża innych. Ktoś kto nie chce wzbudzać sensacji, nie ląduje co tydzień na pudelku.
                • piataziuta Re: Petarda 25.08.23, 11:00
                  Tak, mam z tobą problem - nie lubię kobiet, które zamiast używać mózgu, powtarzają kwestie, które patriarchat włożył im w usta.
                  • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 11:08
                    Figa ziuta sie nie przejmuj, ona tak ma wink Radze olewac.
                  • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 11:14
                    O mój mózg się nie martw, strazniczką patriarchatu jest petarda, która wisiała na mężu przez całe życie i odeszła dopiero, gdy złapała kolejną gałąź. Gdy gałąź się urwała zapłonęła gorącym afektem do byłego męża i jego domu. Do dziś nie może się od niego odczepić i jego wybranki, konkurując z nią we wszystkim. Gdyby była ogarniętą, wyzwoloną i samodzielną kobietą, nie znizylaby się do takiego poziomu. Deprecjonuje kobiety a marzy o takim życiu, jakie one mają. Problemem jest, że książę z bajki nie przyjechał na białym koniu, do przepięknej, przeinteligentnej petardy smile
                    • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 11:19
                      Ta kobieta miała dużo możliwości w życiu, jakich 90% kobiet nie ma i została stalkerką byłego męża. Tylko gratulować.
                      • azalee [...] 25.08.23, 11:26
                        • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 11:30
                          Kto sieje wiatr... Jak Czarnek chrzani o za grubych dziewczynkach, sam sie wystawia na fatshaming. I chociaz to bardzo brzydkieeee zachowanie, malo kto go bedzie bronic. Z Petarda podobnie. Bylo nie pisac o duzo mlodszej i ladniejszej kurzopek "kurczak" skoro sama wyglada, jak wyglada...
                        • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 11:37
                          Skoro publiczne rozbieranie się 50 letniej pani i bredzenie o tym kogo by przeleciała jest oznaką feminizmu, to ok. Tylko nie ma się co dziwić, że feministki są odbierane współcześnie jako idiotki. Każdemu jego porno.
                          • piataziuta Re: Petarda 25.08.23, 11:43

> Skoro publiczne rozbieranie się 50 letniej pani i bredzenie o tym kogo by przel
                            > eciała jest oznaką feminizmu, to ok. Tylko nie ma się co dziwić, że feministki
                            > są odbierane współcześnie jako idiotki. Każdemu jego porno.

Zaczynam podejrzewać, że figa to kolejny sfrustrowany koleś na tym forum.
                          • frntta666 Re: Petarda 25.08.23, 11:48
                            No juz nie przesadzaj, ona sie nie rozebrala publicznie big_grin Jeszcze...
                          • azalee Re: Petarda 25.08.23, 11:50

> Skoro publiczne rozbieranie się 50 letniej pani i bredzenie o tym kogo by przel
                            > eciała jest oznaką feminizmu, to ok. Tylko nie ma się co dziwić, że feministki

Po pierwsze: na zdjeciach nie jest rozebrana, jej stroj jest normalnym strojem, odpowiednim na goracy dzien nawet dla 50 letniej pani (sic!).
                            Po drugie: Petarda kolo feministki nawet nie stala i chyba przez nikogo zdrowego na umysle za taka nie jest uwazana.
                            Oraz po trzecie: nie pierwszy raz twoje teksty swiadcza twoim o ogromnym problemie z cielesnoscia innych kobiet i sa na poziomie oblesnego dziadersa gledzacego o obwislych 50-latkach.
                            • panna.nasturcja Re: Petarda 25.08.23, 13:37
                              Nie, jej strój jest strojem na plażę a nie do załatwiania spraw biznesowych w mieście.
                          • wapaha Re: Petarda 25.08.23, 11:54

> eciała jest oznaką feminizmu, to ok.

Nie o to chodzi
                            Oznaką feminizmu nie jest szydera ze zwiedlego menopauzalnego ciała. O ile petardyzm jest cecha raczej osobnicza o tyle ty skupiłaś się nie na nim ale na cesze 90%kobiet z których 99% przejdzie menopauzę. Fujka i tyle

Tylko nie ma się co dziwić, że feministki

No, i swoim przywiedlym komentarzem mocno się do tego przyczyniasz.
                    • piataziuta Re: Petarda 25.08.23, 11:41
                      Ale to ty piszesz o "zwiędłym ciele baby w menopauzie", "obwisłej skórze ramion szyi, brzucha" (sirjusli???) i bronisz jej prawa do "eksponowania seksualności", tylko dlatego, że ma 50 lat, śmiała założyć przylegające ubranie i odsłoniła ramiona w upał (no skandaliczne, doprawdy...).

Niespecjalnie mnie interesują prywatny sprawy dwojga dorosłych ludzi. Za to język nienawiści ze strony kobiety w stosunku do innych kobiet wzbudza obrzydzenie - a ty już nie pierwszy raz to robisz.
                      • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 11:46
                        A kobieta w menopauzie czy facet w andropauzie nie mają zwiędłego ciała? I wyglądają tak samo jak 20 latkowie?
                        • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 11:55
                          Za chwilę ludzie zaczną postulować o postarzanie lalek barbie, tak jak chcą pogrubiać, bo nie zniosą świadomości, że się starzeją i ich ciało się zmienia. I niekoniecznie jest atrakcyjne i jędrne. Serio masz takie same potrzeby jakie miałaś w wieku 20 lat i nie potrafisz zaakceptować zmian? Niedojrzały 50 latek zaczyna być śmieszny. I żeby nie było mam 50 lat, zauważam oznaki zwiędlego ciała, dbam o siebie, cwiczę, lubię dbać o strój ale nie bije mi na dekiel, że mam 20 lat.
                          • semihora [...] 25.08.23, 13:08
                          • ggrr.ruu Re: Petarda 25.08.23, 17:03
                            A skąd pomysł, że innym bije? Nie znam ani jednej osoby z która myśli, że jej nie przybywa lat. Ja mam świadomość, że mam 50 co nie znaczy, że mam obowiązek ubierać się tak, jak ktoś sobie wymyślił, że powinnam
                          • mid.week Re: Petarda 25.08.23, 22:14

> Za chwilę ludzie zaczną postulować o postarzanie lalek barbie,

Jestem za. Babcia Barbie to by było coś!
                            • snakelilith Re: Petarda 26.08.23, 00:10
                              mid.week napisała:

> Jestem za. Babcia Barbie to by było coś!

To już było. Barbie z lat 60tych bardzo często wylądała staro.
                        • piataziuta Re: Petarda 25.08.23, 11:57

> A kobieta w menopauzie czy facet w andropauzie nie mają zwiędłego ciała? I wygl
                          > ądają tak samo jak 20 latkowie?

Nie rozumiesz co się do ciebie tu pisze, czy tylko udajesz?
                          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 12:01
                            To ty udajesz, że człowiek na przełomie 20-30 lat się nie zmienia I jest taki sam.
                        • wapaha Re: Petarda 25.08.23, 11:58

> A kobieta w menopauzie czy facet w andropauzie nie mają zwiędłego ciała? I wygl
                          > ądają tak samo jak 20 latkowie?

A muszą??
                          To jakie maja ciała można oceniać pozytywnie negatywnie lub wcale . Ty od zawsze oceniasz ciała (i nie tylko bo również wybory postawy zachowania kobiet negatywnie )
                          Można się dowalac do np niefajnego odcienia kiecki,beznadziejnej figury ,brudnej pięty czy bieda klapki ale "zwiedla baba w menopauzie "??
                          O nastolatce tez powiesz: przygrubawa dojrzewająca gowniara ??
                        • 18lipcowa3 Re: Petarda 25.08.23, 12:26
                          Ale Petarda retuszuje foty - zobacz na zdjecia paparazzi a te z jej insta
                    • hrabina_niczyja Re: Petarda 25.08.23, 12:18
                      A ty nie wisisz? No już qwa bez jaj 😀 I mówimy o czerwonym odzieniu, a nie jej życiu. Nie wiem, z której strony widzisz ten negliż, bo ja nie widzę.
                      • panna.nasturcja Re: Petarda 25.08.23, 14:01
                        Okulary załóż.
        • hanusinamama Re: Petarda 25.08.23, 11:43
          I co w worku ma chodzić?
        • gaskama Re: Petarda 25.08.23, 11:44
          Jesteś obrzydliwa. Nie trawię takich kobiet. Co to za teksty.
        • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 12:01
          Dżizas, Figa, czy ty się aby nie zagalopowałas w tej niechęci?
          Chcąc dojechać petardzie pojechałaś po całkiem sporej grupie niczego nie winnych kobiet uncertain
          A Cichopek jest przecież sporo młodsza więc nic dziwnego że wygląda młodziej 🤷
          • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 12:17
            Nie lubię petardy fakt, denerwuje mnie coś innego, udawanie, że starości nie ma, ciało się nie zmienia i nie można mówić pewnych rzeczy. Przecież można być atrakcyjną 50, 60 czy 70 latką, ale serio ktoś jak patrzy do lustra nie zauważa zmian w ciele? I to jest takie straszne, że trzeba udawać? I porównywać się do młodszych kobiet? Przecież każdego czeka ten etap, warto mieć do siebie dystans. Mężczyźni też się starzeją.
            • hrabina_niczyja Re: Petarda 25.08.23, 12:24
              A to ona twierdzi, że ma 20 lat? Masz jakiś problem ze starzeniem się? Na ulicach jest sporo kobiet nawet po 70 i starszych z odkrytymi ramionami. Mają chodzić w prześcieradłach, żebyś nie miała problemu z ich obwislymi ramionami i pomarszczonymi twarzami?
              • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 12:29
                Nie mam problemu z ich obwislymi twarzami czy ramionami, ze swoimi też nie, jak coś mi przeszkadzalo zoperowalam, resztę akceptuję. Problem mają ci, którzy nie widzą, że je mają i kiedy twierdzą, że nie wolno o tym mówić, bo to nienawiść i hejt. Może dlatego, że nie lubię udawać w życiu, udało mi się zrobić w nim kilka rzeczy i szłam o krok dalej, a nie dreptałam w miejscu.
                • hrabina_niczyja Re: Petarda 25.08.23, 12:34
                  A skąd wiesz, że petarda nie widzi? Sorry, ale jak na 50latke wygląda bardzo dobrze.
                  • panna.nasturcja Re: Petarda 25.08.23, 14:02
                    Musisz wygląda fatalnie skoro tak ci się wydaje.
                    • hrabina_niczyja Re: Petarda 25.08.23, 18:20
                      Wystarczy, że widzę inne 50latki wokół. Ale ty zapewne jesteś doskonała, taki kij w wiadomym miejscu niezwykle prostuje sylwetkę.
                • maslova Re: Petarda 25.08.23, 12:42
                  > Nie mam problemu z ich obwislymi twarzami czy ramionami,

Gdybyś nie miała problemu, to nie skomentowałabyś wyglądu Petardy w taki sposób.
                • semihora Re: Petarda 25.08.23, 13:12
                  >>>Nie mam problemu z ich obwislymi twarzami czy ramionami, ze swoimi też nie, jak coś mi przeszkadzalo zoperowalam

Jednak miałaś i masz, operacje cię nie wyleczyły z kompleksów. Twoje histeryczno-agresywne reakcje na innych ludzi o tym świadczą.
            • gaskama Re: Petarda 25.08.23, 12:26
              A ona udaje, że starości nie ma?
            • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 12:30
              Wszyscy się starzejemy i obwisamy i tacy starzy i obwiśli mamy równe prawo z tymi nieobwisłymi ubierać się tak, jak chcemy, pokazywać nogi z żylakami, siniakami, ramiona z pelikanami, niedoskonałą skórę i stare tatuaże:p
              Petarda też.
              • gaskama Re: Petarda 25.08.23, 12:31
                Dokładnie!
              • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 12:34
                Oczywiście, że może pokazywać co chce i może być oceniana tak jak ocenia innych.
                • szarmszejk123 Re: Petarda 25.08.23, 12:38
                  Wszystko można, tylko po co 🤷 zniżasz się do jej poziomu.
                  • piataziuta Re: Petarda 25.08.23, 12:51
                    szarmszejk123 napisał(a):

> Wszystko można, tylko po co 🤷 zniżasz się do jej poziomu.

Nie. Figa już zjechała niżej i puka w dno od spodu.
                  • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 12:51
                    Może masz rację, Cichopek mnie ani ziębi ani grzeje, czytam czasem komentarze pod artykułami i wylewa się obrzydliwy hejt na jej wygląd, nie każdemu musi się podobać ale to co wypisują jest obrzydliwe. Zakłamana raszpla petarda, która nie potrafi żyć bez faceta nakręca ten hejt i na inne kobiety też.
            • piataziuta Re: Petarda 25.08.23, 12:53

>denerwuje mnie coś innego, udawanie, że starości nie ma
              > , ciało się nie zmienia i nie można mówić pewnych rzeczy. Przecież można być at
              > rakcyjną 50, 60 czy 70 latką, ale serio ktoś jak patrzy do lustra nie zauważa z
              > mian w ciele? I to jest takie straszne, że trzeba udawać?

To jest najwyraźniej dla ciebie straszne, a nie dla petardy - skoro każesz jej się zasłaniać.
              • figa_z_makiem99 Re: Petarda 25.08.23, 13:07
                Straszne jest to, że można niszczyć komuś życie i ludzie będą przyklaskiwali, bo babsko uwiesilo się na byciu kiedyś żoną i matką i nie może znaleźć chłopa. To jest właśnie strażniczka patriarchatu, groteska feminizmu.
            • ggrr.ruu Re: Petarda 25.08.23, 17:05