Dodaj do ulubionych

Tede i Rosati

29.09.23, 19:22
www.plotek.pl/plotek/7,154063,30245638,weronika-rosati-ostro-odpowiada-tedemu-oj-zaboli.html
Byli że sobą w 2007r przez miesiąc. Czemu facet ciągle do tego wraca?
A tak z ciekawości, któraś maluje się do snu? Bo mnie często nawet rano się nie chce.
Obserwuj wątek
    • tanebo001 Re: Tede i Rosati 29.09.23, 19:27
      Ok wraca? Chłop jest w szoku pourazowym jeszcze. A co do makijażu - kumpel prowadził pensjonat z rodzicami. Pokazywał mi kolekcję poduszek z odciśniętymi obrazami kobiecych twarzy...
      • shmu Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:26
        Chyba miał znikomy ruch, skoro miał czas na zbieranie poduszek z kobiecym (?) makijażem.

A tak w ogóle to to niekoniecznie oznacza, że ktoś się umalowała DO łóżka. Mogła po prostu nie zmyć makijażu po całym dniu.
      • marta.graca Re: Tede i Rosati 30.09.23, 17:35
        16 lat w szoku po miesiącu związku?
    • borsuczyca.klusek Re: Tede i Rosati 29.09.23, 19:30
      Tede to podstarzały i mocno przebrzmiały pseudo raper, którego twórczość pamiętają już tylko najstarsi Górale. O czym ma gadać jak nie o Rosati?
      • ggrr.ruu Re: Tede i Rosati 29.09.23, 19:59
        I jak ja mam nie mieć kryzysu wieku średniego jak mam demówkę Trzyha w kolekcji 🙄
        • borsuczyca.klusek Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:04
          Sorry gru, że dostałaś rykoszetem 🙄
      • krwawy.lolo Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:06
        Jestem najstarszym góralem i nie wiem, kim jest Tede. I dla zasady nie będę guglać.
      • seeview Re: Tede i Rosati 30.09.23, 07:48
        A jakie osiagniecia, zawodowe a nie towarzyskie, ma Rosati?
        Tede chyba też jest z zamożnego domu, ale aż takiego startu typu podane na talerzu jak ona raczej nie miał. A swojego czasu był bardzo popularnym i nagradzanym raperem, teraz chyba bardziej w produkcji i biznesie siedzi. Nigdy nie słuchałam hh, a kojarzę gościa.
        • martishia7 Re: Tede i Rosati 30.09.23, 09:46
          Tede jest z bardzo kulturalnego domu, jego ojciec to naprawdę ekstraliga, ale nie ten poziom $$ i ustosunkowania co ojciec Weroniki.
        • shmu Re: Tede i Rosati 30.09.23, 16:08
          Tylko, że ona nie lata po telewizjach opowiadając o wieczornych rytuałach kosmetycznych swoich byłych. Prawda, jak to żałośnie wygląda jakby odwrócić role? Ma pewno tylko wtedy?
        • borsuczyca.klusek Re: Tede i Rosati 30.09.23, 16:11
          Ale to on dzwoni
    • m_incubo Re: Tede i Rosati 29.09.23, 19:31
      Może miała permanentny, wątpię, żeby ten tytan intelektu się połapał o co chodzi.
      • zerlinda Re: Tede i Rosati 29.09.23, 19:39
        Jak miała ochotę to niech się malowała. Bo to i przebieranie się kilka razy dziennie jest przedstawione jak przestępstwo normalnie.
      • alpepe Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:04
        Raczej nie, były jej zdjęcia w necie, poza tym w NCIS miała epizod, grała młodą Zivę i tam wyglądała inaczej niż zwykle, tak, jak na zdjęciach chyba z liceum.
    • shellyanna Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:18
      Oglądałam wywiad i to KW poruszył temat, a Tede był zażenowany.
      • mid.week Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:38
        KW to tez juz siega dna
      • shmu Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:44
        Dobrało się dwóch jak w korcu maku... jeden wart drugiego. I serio jednym z newsew tego, pozal się boże, ostrego Wojewódzkiego było, że się przebierała kilka razy? Większość ludzi ma ubranie do pracy i po domu, więc przebiera się trzy razy codziennie... W ogóle dziwię się, że jej się chce odpowiadać...
    • mid.week Re: Tede i Rosati 29.09.23, 20:36
      Mnie ujmuje niechec Werki do poruszania tematow prywatnych. No chyba ze chodzi o Adamczyka, to wtedy smaruje posty seriami.
    • black_magic_women Re: Tede i Rosati 29.09.23, 22:56
      Przypomina mi się (ponoć) afrykańskie przysłowie: kobieta maluje się 2 razy. Rano dla świata, wieczorem dla mężczyzny. Podsumowując buraka, myślę, że dziewczyna chciała ładnie wyglądać na randce i może nie zmywała wszystkiego. Tak jak niektóre kobiety malują się z rana, zanim najczęściej nowy chłop się nie obudzi wink
    • seeview Re: Tede i Rosati 30.09.23, 07:50
      Malowanie się na noc jakoś wyjaśniałoby wyglądanie na 15 lat starszą niż metryka dała.
      • princesswhitewolf Re: Tede i Rosati 30.09.23, 10:47
        Ona ma prawie 40 lat, no sorry ale nie wyglada na 53 lata. Poza tym mozr ma makijaz perm
        • demodee Re: Tede i Rosati 30.09.23, 11:23
          > Poza tym mozr ma makijaz perm

Albo po prostu nierozgarnięty chłop ją przyłapał w łazience na zabiegach pielęgnacji twarzy przed snem (wklepywała jakiś krem i szczotkowała brwi i rzęsy odżywką) i myślał, że robi makijaż?
        • seeview Re: Tede i Rosati 30.09.23, 13:33
          No sorry, ale wygląda. Oczywiście nie jak pani 50+ z Wygwizdowia, ale jak dobrze utrzymana, zadbana, zamożna 50+.

https://cozatydzien.tvn.pl/najnowsze/cdn-zdjecie-2qriy2-weronika-rosati-o-samodzielnym-macierzynstwie-i-powrocie-do-polski-6161497/alternates/SQUARE_1280
          • princesswhitewolf Re: Tede i Rosati 30.09.23, 17:54
            Trzeba byc bardzo jej niezyczliwym by takie cos napisac. To kiepskie zdjecie. Tu jest na zywo www.instagram.com/reel/CjbN1lUgeHl/?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==
          • obrus_w_paski Re: Tede i Rosati 30.09.23, 18:00
            Ona jest przepiękna. Ciekawe dlaczego sobie nie ostrzyka tych zmarszek które jej schodzą na policzki.
            Chociaż to taka włoska uroda, zawsze będzie wyglądać na starsza i za mocno pomalowana nawet jeśli ma delikatny makijaż
    • chicarica Re: Tede i Rosati 30.09.23, 17:30
      Na starość włącza się chłopom takie pjerdololo, bywa. Z jednego puknięcia które człowiek zapomniał zaraz po wciągnięciu gaci potrafią w swojej wyobraźni po latach wykreować ognisty romans. Sygnał że pukawka już szwankuje i zamiast nowych przygód trzeba się oddać wspomnieniom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka