Dodaj do ulubionych

Dziś aktywacja chipów

04.10.23, 11:11
Słyszałyście? Internet huczy, a tu cisza. To już dziś, aby się uratować trzeba wyłączyć telefon albo przynajmniej szczelnie owinąć go folią (może na wszelki wypadek siebie też)😀
A w dodatku w stronę Ziemi od kilku dni leci COŚ.
Miłego dnia zagładysmile

Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:14
      Słyszałam od mojej tzn. ojca opiekunki Ukrainki, ale szczerze mówiąc nie bardzo zrozumiałam o co chodziło, a nie zaglądałam w otchłanie Twittera.
    • clio_yaga Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:23
      Nie słyszałam, już pędzę do pepco po folię 😋
      A tak serio, to myślałam że jakaś akcja darmowej rejestracji chipów z okazji dnia zwierząt.
      • lilia.z.doliny Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:59
        Z pepco może być za slaba
        • mia_mia Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:01
          Ja mam lidlową do grilla, ta na pewno da radę, kupiłam więcej w promocji, miałam czuja😀
      • szminka12345 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 22:07
        A tak serio, to jakaś akcja darmowej rejestracji chłopów z okazji dnia zwierząt.
    • szafireczek Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:25
      Ale tylko tych zaszczepionych! To dzień aktywacji chipów po szczepieniusmilesmilesmile
    • sueellen Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:27
      A co z chipami że szczepionek?
    • hanusinamama Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:30
      Akurat mi się folia skończyła. Zawsze tak jest. Jak mam piec ciasto..kończy się papier do pieczenia. Dzień aktywacji chipów...folia wyszła
    • lauren6 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:32
      Nie mam pojęcia o co chodzi. Moja bańka milczy na ten temat.
      • princesswhitewolf Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:08
        moja tez. moze to znana sprawa wsrod konsumentow folii aluminiowej
      • panna.nasturcja Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:27
        U mnie też nic nigdzie, choć nawet próbowałam szukać po tym wątku.
        Autorce chyba się coś nie aktywowało i nie był to chip.
        • mia_mia Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:41
          Pomogę
          natemat.pl/amp/514456,co-sie-wydarzy-4-pazdziernika-2023-r-internauci-owijaja-telefony-folia
          • suki-z-godzin Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:53
            Rany, jaki piękny foliowy kontent.
    • ell.czupakabra [...] 04.10.23, 11:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • borsuczyca.klusek Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:34
      mia_mia napisał(a):

> Miłego dnia zagładysmile
      >
      >

Dzięki bogom, ileż można było czekać 🙏
      • hanusinamama Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:21
        Obiecywali i obiecywali. Wreszcie mi może wyprasuje kurze łapki. Bo za własne G5 dziękuję...internetu ze światłowodu się doczekałam w międzyczasie.
    • anilorak174 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:39
      Nie bywam w tej czesci internetu, nie wiem o co chodzi.
      • rosie Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 18:47
        A ja bywam a nic nie słyszałam, dopiero ematka mnie powiadomiła.
    • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:40
      Sama się owiń folią, na pewno jesteśmy w trakcie którejś zabójczej fali 🤭
    • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:43
      Mój Internet nie huczy. Aktywują i co?
      • mia_mia Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:54
        Mi się zaczęły wyświetlać jak obejrzałam ze dwa filmiki osób prowadzących jakieś kanały popularnonaukowe, które odnosiły się do tej paniki, a dziś „Na temat” o tym napisał. Tak zostałam wchłonięta przez algorytmy, które przybliżyły mi aktualne problemy świata foliarzy.
        Nie wiem, co się wydarzy, bo wersji jest przynajmniej kilka. Przy okazji dowiedziałam się, że do 31.10 nastąpi kontakt z obcą cywilizacją do czego intensywnie przygotowują się rządy, ciekawa jestem kto nas będzie reprezentował😀
        • triss_merigold6 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:57
          Moim kandydatem jest Marek Suski.
        • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:57
          To jest bardzo ciekawe. Zwykle ci, co głosili z zapałem niespełniające się przepowiednie, po niespełnieni przepowiedni co najmniej głupie miny. Ewentualnie zmieniają date (ale miny już nie umieją zmienić, no niestety).
        • szafireczek Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:01
          31.10? no to mogą już odpuścić, chyba że Obcy będą się chcieli spotkać z opozycjąsmile
        • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:02
          mia_mia napisał(a):

> Przy okazji dowiedziałam się, że do 31.10 nastąpi kontakt z obcą cywilizacją

Na twoim miejscu jakoś bym się zabezpieczyła, kto wie jakie wirusy przyniosą ze sobą 🤭

• memphis90 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 16:21
          Ci zacipowani zostaną zabici przez obcych czy właśnie oszczędzeni?
        • anorektycznazdzira Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 20:52
          Kto nas będzie reprezentował- nikt, będą na jakimś swoim konwencie czy czymś i będą zajęci.
      • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:26
        A, dobra, doczytałam, chodzi o kontrolę ludzi. Ciekawe, jak to będzie zorganizowane , bo przecież nie ręcznie. AI?
    • sabek81 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:46
      U mnie nic, mam się martwić?
      • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:58
        Jak to nic, ktoś przejąl sterowanie nad toba i nic nie zauważyłaś?
    • jdylag75 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:49
      Ale które będa aktywowane, z pierwszej drugiej czy trzeciej dawki? Moze tylko Astra?
      • szafireczek Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:58
        Bez znaczenia - trzeba się skupić na pozytywnym aspekcie i wybrać potrawy na ostatni posiłek - nie ma co się w tym przypadku ograniczać, a czasu jest mało.
        • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:07
          szafireczek napisała:

> Bez znaczenia - trzeba się skupić na pozytywnym aspekcie i wybrać potrawy na os
          > tatni posiłek

W obliczu apokalipsy, końca świata i inwazji kosmitów najlepiej zachować spokój i wybrać się np. na basen

• 35wcieniu Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 11:51
      Grafen przecina folię, więc nie wiem, nie wiem...
      • berdebul Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:21
        Grafen-folia-czip jako remake kamień-papier-nożyce? suspicious
        • bona.sforza Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:42
          Piękne!
        • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 17:38
          Hahaha 😂
    • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:12
      No, ale jak to ? Przecież mieliśmy już umrzeć wszyscy od grafenu po 2 latach i swoje miało jeszcze dołożyć 5G Chyba, że jest tak jak twierdzą konfiarze na Ziemi zostali już sami reptilianie z Nibiru, ale ...skoro cynamon, mocz, czosnek chroni przed rakiem to może uchroni nas również przed aktywacją chipa. Czy tylko folia ?
      • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:15
        Cieciorka w nodze wyciąga chipy,, czytałam na internetach
        • szafireczek Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:18
          Ale bądźmy precyzyjne - trzeba ją włożyć wtedy, gdy chipy idą myć zęby!
        • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:24
          bene_gesserit napisała:

> Cieciorka w nodze wyciąga chipy,, czytałam na internetach

Same szury w tych internetach, po co zaśmiecać sobie głowę, lepiej udać się do kawiarni.

• bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:28
            Ile to już czasu, a biedactwo, wątłe psychicznie niczym dziewczę z szóstej b przebywa traumę lokdalnu ciągle na nowo. Niech cię przytulić jakąś myszowata narzeczona, bo się rozszlochasz zaraz
            • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:34
              bene_gesserit napisała:

> przebywa traumę lokdalnu ciągle na nowo.

O, patrzcie, ruski troll. Co, może jeszcze nie wychodzisz do lasu w odpowiednim zabezpieczeniu i narażasz babcię na utratę zdrowia i życia?

• bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:19
                Szósta b poratowała wybiorczymi przykładami pracowicie w osobnym folderku gromadzonej kolekcji z cyklu "groza lokdałnu"? Ten czerstwiaki są zalosne
                • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:25
                  bene_gesserit napisała:

> Ten czerstwiaki są zalosne

Jak już Marsjanie zaatakują, to radzę dobrać lepsze wdzianka ochronne, bo mogą być mylące dla wojsk światowego imperium 🤭

• ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:28
          O dzięki, muszę pójść po cieciorkę, na szczęście folię mam, owinę się szczelnie, nasmaruję czosnkiem, posypię cynamonem i może to uchroni przed aktywacją, ale dreszczyk niepokoju będzie.
          • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:30
            Ona ma być gotowana czy suszona? Bo nie wiem. A humus zamiast cieciorki może być? Pod czapkę z folii i na nogę?
            • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:38
              Szczerze, to nie wiem i sama czuję się zagubiona. Trzeba się udać po poradę do jakiegoś eksperta z konfederacji. Oni tam wszystko wiedzą na takie tematy. Chociaż gdybym miała strzelać to humus ostatecznie by się nadał, jeśli
              dobrze wetrzesz to jest szansa, że czipa rozpuści no i chyba Gates nie lubi humusu, tak słyszałam. www.tiktok.com/@karol.modzelewski/video/7286008852695371041?is_from_webapp=1&sender_device=pc
              • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:08
                ariathedevil napisała:

> humus ostatecznie by się nadał, jeśli
                > dobrze wetrzesz to jest szansa, że czipa rozpuści

Sądząc po historii przypadku, to kowidianie pierwsi polecą po papier toaletowy i paszport ziemianina, gdy ogłoszą w telewizorze inwazję Marsjan 🤭
              • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:34
                ariathedevil napisała:

> Szczerze, to nie wiem i sama czuję się zagubiona. Trzeba się udać po poradę do
                > jakiegoś eksperta z konfederacji. Oni tam wszystko wiedzą na takie tematy.

Tu akurat miałabym wątpliwości. Milczenie konfiarzy jest tyleż zauważalne, co łatwe do wytłumaczenia: cieciorka w końcu to kwestia tyleż bezpieczeństwa, co kulinarna, czyli domeną kobiet. I trzody.

Ch
                > ociaż gdybym miała strzelać to humus ostatecznie by się nadał, jeśli
                > dobrze wetrzesz to jest szansa, że czipa rozpuści

No właśnie ja mam kurna tylko humus w domu, on jest z tahini, czyli nie wiem czy zadziała, bo tahini w końcu to pasta arabska.
                Jerzu malusieńki, humus też jest z Bliskiego Wschodu! No to po ptakach, a już się posmarowalam. Chłopa też.

no i chyba Gates nie lubi hu
                > musu, tak słyszałam.

No, to akurat nie może być przypadek sad
                • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:42
                  bene_gesserit napisała:

> cieciorka

Moim zdaniem lepszy tatuaż. Manifestuje przywiązanie do wartości demokratycznych i przy okazji odgania złe duchy.

• bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:49
                    O, iekspert z konfy. Cusz, dziekujemy
                    • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:26
                      bene_gesserit napisała:

> dziekujemy

Nie ma za co. My, ludzie wierzący w naukę, powinniśmy się wspierać, manifestować swój racjonalizm i dzielić radami jak walczyć z zagrożeniami. Na zagrożenie z kosmosu proponuję maseczkę. Może nie ochroni bezpośrednio, ale z pewnością wystraszy smile

• ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:31
                      www.crazynauka.pl/wojna-na-ukrainie-i-antyszczepionkowcy-co-maja-wspolnego-i-dlaczego-polacy-sa-podatni-na-dezinformacje/ Ci sami ?
                      • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:36
                        Ojoj, czupakabra namierzony i opisany, że też się komu chcialo
                        • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:45
                          Tu jest opisana połowa konfy. A tego trolla wygasiłam. Nie ma tu chyba nikogo bardziej, zje..nego to jest coś co budzi moje obrzydzenie. Pedofilia w kościele, broni pedofilów, przemoc wobec kobiet broni, broni tej przemocy, boa pałuje kobiety, pi..doli o kredycie, pisowiec ciągnie psa za samochodem, broni zwyrola. Dla mnie za dużo.
                        • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:01
                          www.crazynauka.pl/nobel-2023-z-medycyny-dla-katalin-kariko-i-drew-weissmana-za-odkrycie-ktore-pozwolilo-opracowac-szczepionke-przeciw-covid-19/ a tu naprawdę fajna informacja smile Ale to pewnie też spiseg reptilian, iluminati i trumpa podróżującego w czasie, czy tam wenusjańskich marsjan.
                          • asia.sthm Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:41
                            Nie no, ten Bobel to się uparł antyszczepów dobić. Żeby za grafen nagrodę Nobla przydzielić to jest skandal.
                            Jak się antyszczepy orzypadkiem dowiedzà wykupià tetaz borsucze sadło, bo to na nobla najskuteczniejsze. Smarować dwa razy dziennie..... na ból du.py czy cuś.
                            • asia.sthm Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:43
                              Nobel Alfred nie Bobel. Znów mi kosmici nas.rali w telefon
                              • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:55
                                Współczuję, mi to 5 G ciągle mieszasmile Za mało cieciorki jem ostatnio... Spiseg, mówię Ci Asia spiseg smile "Co zrobić tam, gdzie doniosły fakt ginie w powodzi falsyfikatów, a głos prawdy zagłuszony zostaje niesamowitą wrzawą?" Ogólnie Lem tych trolli też to przewidziałsmile
                            • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:50
                              asia.sthm napisała:

> Żeby za grafen nagrodę Nobla przydzielić to jest skandal.

Ten Bobel to ma teraz taki prestiż jak paszporty Polsatu. Jeszcze tylko pokojowa nagroda Bobla dla Żełeńskiego i będzie komplet 🤡
                              • asia.sthm Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 17:03
                                Ty erraty do Bobla nie doczytałoś, ale stwórz tę nagrodę twórco. Poczuję się zaszczycona jako matka chrzestna bobla albo kilku bobli. Tylko żeby uszka miał ładne.
                        • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:06
                          bene_gesserit napisała:

> Ojoj, czupakabra namierzony i opisany, że też się komu chcialo

Wypraszam sobie. Ja wierzę w naukę. W listopadzie 2021 namaściłam się czwartą dawką dwudawkowej maści z kolca z tyłka jeża, sprowadzonej i rozprowadzonej przez władzę, której nie ufam, a w lutym 2022 przyjęłam na chatę wioskę nienamaszczonych uchodźców z Ukrainy. Wszystko w imię nauki i wartości demokratycznych, przysięgam.
                          • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:10
                            Yhyy, i wcale nie jesteś starym dziadem w zatęchlej kanciapie, tylko matką nastolatki z problemami. Popoouczaj proszę jeszcze jak niedawno, jak to się karmi piersia, specjalisto z konfy, który kolo piersi nawet nie stał

adieu, znowu mnie litość ogarnia sad
      • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:30
        ariathedevil napisała:

> mieliśmy już umrzeć wszyscy od grafenu po 2 latach

To ruskie trolle bredziły o tym grafenie, ale trzeba cały czas uważać, wirus nie śpi. Ja na przykład do dziś dbam o siebie, swoich bliskich i otoczenie i do Biedry zawsze w pełnym rynsztunku.

• gorzka.gorycz Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:18
      Dajcie jakiś link, bo nie mam pojęcia o co chodzi. smile
    • efka_454 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:18
      A propos "leci coś" - patrz zdjęcie tongue_out

Co do reszty pozwolę sobie nie komentować O_O
      • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:31
        😂😂😂
      • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:32
        O matko, Wenus leci w kierunku Ziemi? Podobno tam mnóstwo kobiet, wenusjanskic, więc pewnie bardzo kobiecych, lecccie chipów zamknąć w domach.
        • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:55
          Serio myślisz, że to Wenus? Mi wygląda na Trumpa podróżującego w czasie, który się nałykał wody czytającej w myślach smile
          • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:02
            Na zlunkowanym zdjęciu z internetow napisali, że to Wenus. Noto jak Wenus, to jak to ma nie być Wenus, ja się pytam.
            • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:09
              Musisz włączyć myślenie! To z pewnością jest Trump podróżujący w czasie, tylko nie wiem czy nałykał się wody czytającej w myślach, czy naćpał muchomorów smile
              • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:15
                Moja chora wyobraźnia podpowiada mi, że to Wenus z Trumpem, tym prawdziwym, nie replikantem sterowanym przy pomocy tupecika.
                • ariathedevil Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:21
                  I widzisz, to wszystko przez to 5G i przez to, że nie masz cieciorki Ja tam widzę buzie w tym Wenus, aczkolwiek nie wykluczam, że możesz mieć rację. Ok, zmykam po cieciorkę smile
                • reinadelafiesta Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:11
                  Ty się Bene nie śmiej, bo u mnie dzisiaj na przykład słońca nie ma na niebie. Może też gdzieś poleciało? Gdzie jest Słońce?
                  • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:14
                    U mnie też nie ma. Może konfiarze wyjasnią. Po długiej kwerendzie na swoich stronach
                  • arthwen Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:38
                    W Krakowie jest, po prostu Słońce nas lubi bardziej, więc przyszło do nas tongue_out
                  • lilia.z.doliny Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:05
                    Gdzie jest Słońce?
                    Mówio że Musk zabrał na swoje niebo
      • arthwen Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:10
        Płaczę 😂😂😂
      • zapozno23 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:54
        Fantastyczne 😅
    • zapozno23 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 12:45
      Mi tam pasuje 😅 niech się dzieje co chce.l już wcześniej słyszałam o tym, ale i tak skończyła mi się folia, a nie będę przepłacać w pośpiechu kupując gdziekolwiek.
    • arthwen Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:08
      Ej, ale to te ze szczepienia czy jakieś inne?
      Bo nic nie mówię, ale mnie akurat ręka boli (tak, ta od szczepienia) wink

Co prawda pobiłam dziś swój rekord na basenie, ale to tam, ciii, na pewno bez związku wink
      • bene_gesserit Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 13:16
        Rękę posmarować humusem, owinać folia i do lodówki na 24. Będzie dobrze
        • arthwen Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:07
          No to kaplica, nie mam hummusu.
    • asia_i_p Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:25
      My mamy lokalne archiwum X, bo wczoraj podczas burzy widać było kolorowe rozbłyski. Podobno błyskało nam na pomarańczowo, niebiesko i zielono, niestety nie widziałam, żałuję, bo bardzo lubię te klimaty.
    • majenkirr Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 14:44
      Chodzi o test systemu ostrzegawczego w Stanach? bo to faktycznie dzisiaj, ale co maja do tego chipy i Polska?
    • lodomeria Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:10
      Melduję, że u mnie już 5. Piszę z telefonu big_grin
    • bona.sforza Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:47
      O, dzięki za przypomnienie, muszę kupić folię! Od dwóch dni zapominam...
      • ell.czupakabra Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 15:57
        bona.sforza napisała:

> O, dzięki za przypomnienie, muszę kupić folię! Od dwóch dni zapominam...

Nie wiem co wy z tym kupowaniem folii. Nie macie zapasów po kowidzie?

• zapozno23 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 16:01
        Jeszcze pampersa do tego polecam w zestawie. Ponoć zaczyna się od 20. Czekam niecierpliwie. I w końcu kupiłam ta folię, już tylko 4 sztuki zostały w sklepie, ponoć idą dziś jak woda. O 19 owijam i siebie i telefon.
        • bona.sforza Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 16:10
          Na wuj mi pampersy...?
          • zapozno23 Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 16:52
            Na wszelki wypadek, że strachu przed tymi straszliwymi falami czy tam promieniowaniem różne rzeczy mogą się przytrafić 😂
    • melmire Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 16:06
      A teorie o tym ze trzeba dachy malowac na niebiesko bo pozary na Hawajach byly wywolane przez lasery z kosmosu ktore nie dzialaja na kolor niebieski widzialyscie? Niestety na pytanie po kija malowac jak laser zapali krzak obok domu, a dom zapali sie od krzaka nie udalo mi sie dostac odpowiedzi.
      • majenkirr Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 18:29
        Krzak tez pomalować 💙
      • kafana Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 20:08
        O to Santorini przetrwasmile i krzaków chyba tez niewiele majasmile
      • anorektycznazdzira Re: Dziś aktywacja chipów 04.10.23, 20:55
        Qrva, mam czerwony. Dachówka, nie pomaluje się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka