princesswhitewolf 13.11.23, 18:28 Powiem Wam ze sie nieco zdenerwowalam konkurencja w straszeniu na forum. I dla poprawy nastrojow wklejam mape ktora Krzysztof Jackowski narysowal i okreslil jako przyszla czesc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:32 O i nie wkleilo sie. Tak ma wygladac Polska ktora bedzie suwerenna, tam gdzie Warszawa to juz nie. Tam bedzie duzo ...Ormian. Nie pytac dlaczego maja niby wiac z Armenii. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:36 Taki falliczny wyszedl mu ten Hel. Albo ja mam freudianskie skojarzenia lol Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:49 W dzisiejszym klimacie dziwiłyby cie ruchy Ormian? Mnie by nie dziwiły. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:56 No ale ze Azerbejdzan przegna az tyle ich? Narazie tam sie trzebia o Nagorno Karabakh czy jakos tam jesli sie nie przejezyczylam, a tam w sumie mala populacja jest, bo to gory. No i chetniej by sie wyniesli do reszty Armenii niz ...Warszawy akurat Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:04 juz praktycznie nie ma o czym gadać bo wszyscy co mogli zwiali. na miejscu Ormian tez bym zwiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:59 No jasne Rozkradzione wszystko będzie zostały tylko te miasto z której pochodzi Tusk i Hołownia Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:34 O a tu jest mapa na ktorej pokazuje z jakiej czesci Polacy beda uciekac czy wyjezdzac 🤦🏼♀️😩 Watku o III dwiatowej i tak nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_gray Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:00 To akurat widziałam już krótko po rozpoczęciu wojny w Ukrainie - ucieczka z tej części kraju miała nastąpić w kwietniu 2022... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:03 princesswhitewolf napisała: > O a tu jest mapa na ktorej pokazuje z jakiej czesci Polacy beda uciekac Czy wiadomo, dlaczego Ormianie wolą do Przemyśla niz do Szczecina i dlaczego chca nam odebrać suwerenność tak połowicznie? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:36 I czemu prze Ukrainę a nie prze Białoruś? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:48 Alw ci uciekajacy z wsch Polski to niby Polacy maja byc a nie Ormianie. Jak ci Ormianie przybeda nuz nie napisano 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:47 Konkretnie ponoc do Warszawy ci Ormianie. Az gesto od nich ma byc w Warszawie. A tam Przemysl i tereny kolo Ukr to maja uciekac ludzie stamtad. #niepytajdlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:49 A czekaj, teraz widzę, że tam są aż trzy strzałki i do terenow odpadajacych od Polski ma nadciagać ta inwazja Ormian (?) od strony Ukrainy, Slowacji i Radomia 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:54 Nie tak. Bo to o tej ucieczce ze wsch Polski i " kierujcie sie na Rumunie i Bulgarie" to od od paru lat zapowiada. A to z tymi Ormianami to nowsze i w 2028 w Warszawie ma ich byc duzo. #niepytajskadijakprzybyli Dwie sprawy jakby niezalezne od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:32 Zwariował chłopina do reszty - przecież to jest za Dunajem, wpław nie da rady! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:38 Od lat o tym mowi. A co najgorsze powiedzial to pare lat temu w jednym zdaniu z tym ze w Polsce i na swiecie ludzie sie beda bali oddychac. Przypisuje to teraz pandemii. No i w tym zdaniu bylo o duzej wojnie na swiecie i ze ludzie maja sie kierowac tam ...za Dunaj Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:45 No ok, ale nie rozmawiamy chyba serio o kego "wizjach", co nie? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:50 No na serio to jak ja bede gadac tyle co on to i moje wizje sie zaczna sprawdzac. Cos jak ze slynnym Kodem Biblii. Wrzucili potem Wojne i Pokoj a takze W Poszukiwaniu Straconego czasu i tez im kod przemawiał. Statystyka dziala Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:56 Polecam pastisz wiadomego dzieła, pod tytulem "Kod Edy Vinci" - o obrazie damy z dorszem (i haslem "cod is god" 😉). Dorsz w przebraniu łasicy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 21:17 Nie, inna ksiazka Michael Drosnin " Kod Biblii"..sobie wymyslili ze jest kod ukryty w Biblii i o kazdym cos mozna znalezc jak spojrzec po przekatnej i w poprzek itd hle hle. Jak sie idzie na ilosc to zawsze sie cos sprawdzi. Co udowodniono im dwoma innymi ksiazkami Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:54 Przysłonił paluchem i teraz nie wiem czy się pakować czy nie 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 23:01 Ale pazury to by mógł wyszorować, bleh... Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:45 Ktoś ma namiary na dilera Pana Jackowskiego? Tak dla koleżanki pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:14 lucadimontezemolo napisała: > Ktoś ma namiary na dilera Pana Jackowskiego? Tak dla koleżanki pytam. To niekoniecznie kwestia dilera. Wątpię żeby miał tego samego co princess. Może to jak u niej sporysz w mące z żelaznych zapasów za listwami? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 23:06 ewka.n napisał(a): > > To niekoniecznie kwestia dilera. Wątpię żeby miał tego samego co princess. Może > to jak u niej sporysz w mące z żelaznych zapasów za listwami? Wypluj pani te słowo, jeszcze Salem nam tu trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 23:26 annaboleyn napisała: > ewka.n napisał(a): > > > > > To niekoniecznie kwestia dilera. Wątpię żeby miał tego samego co princess > . Może > > to jak u niej sporysz w mące z żelaznych zapasów za listwami? > > Wypluj pani te słowo, jeszcze Salem nam tu trzeba Dodam, że ze WSZYSTKIMI rekwizytami Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli [...] 13.11.23, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:57 A od czego jest stary prince niby? A tak poza tym czy wszystkie wątki musza byc nudne? Tu takie ekscytujace rewelacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli [...] 13.11.23, 18:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:15 Ej Princess, skasowali mi wpisy a przecież były żartobliwe i znając Ciebie się nie obrażasz za nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:29 Prinze ss a u was chyba bardzo niespokojnie jakieś krwawe marsze przeciwko Żydom? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:30 I Camerone wrócił skąd teraz będziecie wychodzić jak z unii już wyszliście? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:51 Oj tak. Tez prawie ze stolka spadlam jak to uslyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:50 No jak to w Londynie. Manifestuja przeciw Izraelowi ale i wczesiej bylo przeciw zbrodni Hamasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:24 No czyli cenzurują nawet nasze żarciki. Może to ci których najbardziej nienawidzą Brytyjczycy czyli ruskie nas tu cenzurują? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:56 Czy wskazał może, gdzie na tej mapie są zwłoki Iwony Wieczorek? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:59 On cos o tym ze zmielili je w sortowni smieci czy jakos tak. Nie slucham na biezaco tylko bardziej czytam jak sie natkne wiec doklasnie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:00 To chyba już dawno mówił że są zabetonowane w tym domku na działce? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:03 A moze i tak... Nie jestem na biezaco Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 23:26 grruu.u napisała: > Czy wskazał może, gdzie na tej mapie są zwłoki Iwony Wieczorek? Sądząc po tym, co ma za pazurami.. nie, nie napiszę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 18:57 a Breslau nadal pod polską okupacją? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:02 No skoro tam Walbrzych ujal to jakby nie bylo bedzie pod okupacja Polska Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:28 Breslau to nie jest Wałbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:51 To ja moze ci lopatologicznie wyjasnie co napisalam: No skoro tam Walbrzych ujal to jakby nie bylo ( w domysle Wroclaw) bedzie pod okupacja Polska Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:00 Teraz to się wystraszyłam! Jackowski nigdy nie trafia z tymi prognozami, więc to raczej tak, że trzeba wyjechać w ten jego „zagrożony” rejon, bo to właśnie w reszcie Polski coś rypnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 19:03 Gdyby trafial nie byloby watku na wesolo Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 20:14 No i nikt nie dojrzal ze w tej części Polski bedzie...Krolewiec Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 21:09 princesswhitewolf napisała: > No i nikt nie dojrzal ze w tej części Polski bedzie...Krolewiec Pobite gary! Kralovec je česky! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 23:27 iwoniaw napisała: > princesswhitewolf napisała: > > > No i nikt nie dojrzal ze w tej części Polski bedzie...Krolewiec > > > Pobite gary! Kralovec je česky! > jedna z moich ukochanych inb Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 21:00 Dobrze, ze ten Hel został, bo bym się zapłakała. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Polska mapa niebawem 13.11.23, 23:12 No jasne za Lublinem nikt nie płacze 😒 Odpowiedz Link Zgłoś