18.12.23, 09:21
Oczywiście wyłącznie powodowana troską weszłam na profil Petardy, zastanawiając się jak to się stało, że udało się ją uciszyć. Nie jest cicho, tylko pudelek niewierny o niej nie pisze. Spiseg?! Czy po prostu łatwiej było zmusić pudelka do niepublikowania? W każdym razie świństwo straszne, człowiek bierze wolne na przygotowania do świąt i musi odwalać robotę za pudelka zamiast sprzątać!

Dla stęsknionych, naści! Koniecznie przeczytajcie komcie!

www.instagram.com/p/C0JeA8tNqH3/
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Petardowo 18.12.23, 09:25
      Podoba mi się ostatni komentarz, w którym ktoś pyta jakie zabiegi stosuje by mieć cerę jak u 30-latki.

Spieszę z odpowiedzią: to się nazywa faceapp.
    • natalyaxx Re: Petardowo 18.12.23, 09:27
      Co to znaczy naści? Btw podziwiam za nadmiar wolnego czasu. Jasne, jak się odpali i gdzieś jest artykuł o jej zachowaniu, to w wolnym czasie kliknę, ale by za nią tęsknić i szukać o niej newsów, czy wchodzić na jej IG to nie, oj nie wink
      • heca7 Re: Petardowo 18.12.23, 13:13
        To stare, rzadko już używane słowo. Coś a'la "macie", "dla ciebie", "weź"...

NAŚCI - dawna zachęta do wzięcia czegoś dawanego - zachowała się jedynie w gwarach, a używa się jej raczej tylko w zwrotach do dzieci czy zwierząt. Niegdyś jednak NAŚCI było słowem dość powszechnie używanym i całkiem grzecznym – można się tak było zwrócić do drugiej osoby, nie uchybiając jej.
      • ichi51e Re: Petardowo 18.12.23, 13:16
        Wyciąga dłoń..
        • princy-mincy Re: Petardowo 18.12.23, 13:29
          Wiekszosc komentarza to chyba sama o sobie napisala.
        • iwoniaw Re: Petardowo 18.12.23, 21:56
          No niebywałe - ktoś woli milczeć na temat innych osób i zarabiać kasę zamiast naparzać się publicznie i stracic kontrakty jako furiacki wariat nieatrakcyjny dla reklamodawców 😉
          Co za ludzie, zamiast z czystym sercem wywalić wszystko, agresywnie i podle milczą 🤣
          • black.emma Re: Petardowo 18.12.23, 22:02
            😂
          • memphis90 Re: Petardowo 18.12.23, 23:28
            Bo oni milczą dla pieniędzy, a Petarda odpala się czysto charytatywnie z dobroci serca…
    • borsuczyca.klusek Re: Petardowo 18.12.23, 10:13
      Najbardziej mnie urzekła groźba napisania na nagrobku - "wstyd, hańba, kłamstwa, manipulacje" 😀
      • memphis90 Re: Petardowo 18.12.23, 23:29
        Brak wdzięczności! I klasy!! I udzielanie mediom informacji na swój własny temat!!!
    • 18lipcowa3 Re: Petardowo 18.12.23, 10:20
      Ojp....
    • princy-mincy Re: Petardowo 18.12.23, 11:21
      Podziwiam nadmiar wolnego czasu, ja przegladam tylko pudelka.
      Nie mam instagrama wiec komentarzy nie widze, ale co do postu to chyba pani przestraszyla sie pozwow i nagle ona wielce chce sie pojednac.
      • borsuczyca.klusek Re: Petardowo 18.12.23, 11:54
        Właśnie patrząc po komentarzach pani dalej jest nastawiona mocno ofensywnie 🤭
        • princy-mincy Re: Petardowo 18.12.23, 12:41
          no coz, nie pierwszy raz w takim razie przeczy sama sobie i zmienia wersje.
          Ale nadal pewnie boi sie tych pozwow.
      • hanusinamama Re: Petardowo 18.12.23, 13:16
        Czym się rózni przeglądanie pudelka i czytanie losowych newsów tam...od wchodzenia na konkretny profil ?
        • princy-mincy Re: Petardowo 18.12.23, 13:28
          Nie mam instagrama wiec nie wchodze w przypadkowe profile a pudelka scrolluje co drugi, trzeci dzien.
          Nie rozkmniniam czym to sie rozni
          • kk345 Re: Petardowo 18.12.23, 14:03
            Chyba jednak rozkminiasz smile
            Podziwiam nadmiar wolnego czasu, ja przegladam tylko pudelka.
          • hanusinamama Re: Petardowo 18.12.23, 14:06
            Po pierwsze rozkminiasz. Po drugie...dla mnie niczym się to nie różni.
            Nie mam insta i nie skroluje pudelka. Jjedno i drugie dla mnie to to samo
            • lauren6 Re: Petardowo 18.12.23, 14:36
              Nie zrozumiałaś. Ona jest tak zajęta zbawianiem świata, że nie ma czasu na takie niskie rozrywki jak plotkowanie o celebrytach. Ona tylko czytuje pudelka 😂
            • panna.nasturcja Re: Petardowo 19.12.23, 19:37
              Czym się różni czytanie pudelka, instagrama od wchodzenia w takie wątki?
    • alpepe Re: Petardowo 18.12.23, 11:43
      Wczoraj mnie naszła podobna myśl, co się stało, że ona nie publikuje. Tylko że nie chciało mi się szukać gdzieś indziej, ocb. Emama wystarczy.
    • primula.alpicola Re: Petardowo 18.12.23, 12:46
      Chciałabym wiedzieć o czym konkretnie chciałaby rozmawiac z Kurzajewskim.
      A kolor swetra przepiękny i tak bardzo mój.
    • tanebo001 Re: Petardowo 18.12.23, 13:23
      Nie ma gorszej bestii od wzgardzonej kobiety...
      • aqua48 Re: Petardowo 18.12.23, 14:50
        tanebo001 napisał:

> Nie ma gorszej bestii od wzgardzonej kobiety...

Tyle że tu mamy do czynienia z kobietą która sama wzgardziła, a teraz zachowuje się jak pies ogrodnika. Mentalność Kalego.
        • borsuczyca.klusek Re: Petardowo 18.12.23, 20:44
          Chyba, że przyjmiemy wersję, że ona chciała już po rozwodzie wrócić a on miał jednak inne plany 😉
      • semihora Re: Petardowo 18.12.23, 18:15
        Może i nie ma, ale to inny przypadek.
    • heca7 Re: Petardowo 18.12.23, 13:23
      Ale tam się leje wazelina. Pani Paulinko i pani Paulinko... tongue_out Normalnie same przyjaciółeczki suspicious Wszystkie zachwycone a niektóre nawet chyba są wróżkami bo przewidują wygranie jakiejś sprawy. Aż dziwne, że ten chłop nie zwiał wcześniej gdziekolwiek.
      • majenkirr Re: Petardowo 18.12.23, 20:56
        Prawda? Dużo fanek ma.
      • 18lipcowa3 Re: Petardowo 18.12.23, 21:51
        Mało tego. Niektóre życzą qrwie ( Kasi Cichopek osobjsnie nie znają domniemań) zemsty bozej.
        • heca7 Re: Petardowo 18.12.23, 21:53
          Wszystkie wyglądają na tak zaangażowane jakby Petarda ich własnym dzieckiem była tongue_out A prawda jest taka, że ona ma je wszystkie gdzieś. Najważniejsza, najwspanialsza, najmądrzejsza jest ONA. Jedna krytyczna uwaga i fanka staje się byłą fanką tongue_out
        • borsuczyca.klusek Re: Petardowo 18.12.23, 23:13
          18lipcowa3 napisała:

> Mało tego. Niektóre życzą qrwie ( Kasi Cichopek osobjsnie nie znają domniemań)
          > zemsty bozej.
          >

Tak po chrześcijańsku 🙂
    • login.na.raz Re: Petardowo 19.12.23, 05:54
      A ja już myślałam, że się uspokoiło, skoro i Pudel i ematka milczą 😀

Ematka niezawodna, Pudel wstyd
    • sueellen Re: Petardowo 20.12.23, 08:14
      Ze też jeszcze się nie znudziło... Mam wrażenie że ta kobieta klepie jedno i to samo. Mogłaby coś nowego wymyśleć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka