wiosennedni5 15.01.24, 17:45 Ciężki. Koleżanka ze szkolnej ławki zmarła na białaczkę, 20 letnia córka znajomej zmarla po wypadku samochodowym. Tak kruche jest życie. Doceniajmy co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anorektycznazdzira Re: Początek roku 15.01.24, 17:49 Sąsiad przyjaciół zabił swoją żonę, matkę sporej (z 8 chyba) gromadki ich dzieci. Gardło poderżnął. Jak się lubisz dołować- prosz. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Początek roku 15.01.24, 17:53 2 stycznia matce mojej przyjaciółki lekarz zdiagnozował demencję. Jestem strasznie wkurzona na los. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Początek roku 15.01.24, 17:55 zmarł kuzyn kolezanki- młody to jej trzecia śmierć w rodzinie ciągu roku, bliskiej osoby-i kolejna w styczniu poza tym nie udało się kilka ( ja wiem o dwóch) in vitro Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Początek roku 15.01.24, 19:19 Szkoda gadać Tata chory (bardzo powaznie), teściowa chora (bardzo powaznie), córka chora (angina idealnie na ferie - no, ale w obliczu powyższych nawet nie ma co narzekać - antybiotyk i do przodu) Odpowiedz Link Zgłoś
rozamund Re: Początek roku 15.01.24, 20:09 Moja mama połamała się, będzie miała dwie operacje, leży w szpitalu i wygląda na to, że czas jej samodzielności dobiega końca Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Początek roku 16.01.24, 00:43 No co ja ci powiem? Do mnie dziś zadzwonili ze szpitala. Od rana będziemy organizować pogrzeb 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Początek roku 16.01.24, 01:12 Bardzo mi przykro, trampki. Trzymaj się jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
lena.morgenstern Re: Początek roku 16.01.24, 06:27 Tak mi przykro… Przytulam mocno… Odpowiedz Link Zgłoś