ekstereso Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 10:58 Gratulacje, Dziadku.i myślę, że rzeczywiście jesteś wspaniałym, tak fajnie piszesz o maluchach. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 11:00 ekstereso napisała: > Gratulacje, Dziadku.i myślę, że rzeczywiście jesteś wspaniałym, tak fajnie piszesz o maluchach. 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
wunder-gaffe Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 11:08 Napis sugeruje że w poduszce są prochy dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 11:12 Wpis sugeruje, że prochu nie wymyślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 11:21 Piękna. Ja wczoraj dostałam laurkę z wyrazami miłości starannie "napisaną" przez trzylatkę i potem przez nią równie starannie "odczytaną". A dzisiaj po południu lecę do przedszkola na przedstawienie w wykonaniu starszaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 11:33 O, fajnie! Dobrze, że idziesz do przedszkola. U nas dziadkowie daleko i rzadko bywali na przedszkolnych występach, a to ważne dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 12:06 aqua48 napisała: > A dzisiaj po południu lecę do przedszkola na przedstawienie w wykonaniu starszaków. My jutro do najstarszej na występ. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Muszę, bo się uduszę! 🙃 22.01.24, 11:28 Jesteś fajnym dziadkiem. Zazdroszczę twoim wnukom, tak pozytywnie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś