semihora Re: Zabójczo przystojny 04.02.24, 23:04 Aż mi dreszcz po krzyżu przeleciał. Ale to nie z podniecenia, oj, nie. Creepy. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Zabójczo przystojny 04.02.24, 23:08 Kurczę, ja chyba zacznę wierzyć w reptilian Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zabójczo przystojny 04.02.24, 23:23 chococaffe napisała: > Kurczę, ja chyba zacznę wierzyć w reptilian Obejrzalam kawałek wywiadu z nim na yt - i jako żywo. A jeśli nie, to ktoś spartolił obstrzykiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 00:10 Jest taki typ Jacek Sobala na Republice, gdzies na gazecie byly wzmianki o tym panu, ktory wyglada na mocno wczorajszego, ogolnie wyglad odrazajacej fleji. Dla widzow prowadzi narracje typowo pisowska, czyli hejt, nazywanie Tuska hyzym rujem na wizji. Dzis powiedzial o nowym kandydacie Bochenskim, ze jest wielka bolaczka dla Trzasowskiego przede wszystkim ze wzgl na wzost, bo wiadomo Trzaskowski ma kompleksy na tym punkcie. Ja sie pytam - co to za poziom dziennikarstwa jest?? Czy ten typ widzial siebie w lustrze przede wszystkim??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:29 Ja się pytam, dlaczego Trzaskowski miałby mieć kompleksy na punkcie wzrostu? Ja wiem, że PiS przed wyborami prezydenckimi wymyślił sobie przekaz "Trzaskowski jest niski i gruby" i nawet niektórzy (patrz bywalec) w te brednie uwierzyli, ale Trzaskowski ma ok. 180, mniej więcej tyle co Duda. Oczywiście jest niższy np. od Kosiniaka-Kamysza, ale naprawdę ktokolwiek może sądzić, że ma kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:38 Trzaskowski ma przede wszystkim rozum i charyzme, czyli coś nieznanego pisowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 01:44 Przerażające - w tym sensie, że ewidentnie widać, że jakas prawicowa amerykańska organizacja za tym stoi. Może i grubo ciosane, ale ze względu na 'nowosc' tego podejscia na polskim gruncie, ma szanse chwycić. Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 [...] 05.02.24, 01:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 06:32 O Matko Boska, zdjęcie powiesić przy sloduczach to nikt nie ruszy. 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 07:01 Kłamczuch, działacz mordo iuris, donosiciel. Pis lubi to. Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 07:52 Piękny hejt. Jak zwykle na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 09:02 Męska wersja Ogórka i tak samo skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 11:15 nangaparbat3 napisała: > Męska wersja Ogórka i tak samo skonczy. > Jako hejt? Główną cechą jaka jest wymieniana 7 tego pana to podobno porazajaca uroda. To do czego ma się odnieść? Tak, poraża urodą tak, że jakbym go spotkała sam na sam w ciemnej uliczce spieprzałabym jak najszybciej. Taki on piękny. Ktoś wrzucił artykuł w którym wypowiadał się o nim JEGO BYŁY NAUCZYCIEL, też się z tego opisu wyłania parszywa postać. To nad kim mam się zachwycać? Nad obrzydliwym nomen, z antuniemiecką fonią, miłośnikiem Ordo Iuris, donosicielem? Sorry ale nie mam zamiaru. Gnida gnidą zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:12 Gwoli ścoslosc to jego były nauczyciel to obecnie również polityk Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 10:02 Aż sobie z ciekawości puściłam nagranie, żeby posłuchać i zobaczyć pana w ruchu. Spodziewałam się, że będzie lepiej. Szału nie ma, zwłaszcza, że to prawnik i polityk. Głos i sposób przemawiania do kitu. Albo po prostu totalny brak charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 11:49 Sprawa wygląda tak; ci z charyzma i rozumem to nie idą do pisu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
linia32 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 10:10 słodkijezuwpomidorach , on szczerzy te zębiska jak Zalewska klawiaturę od fortepianu ----- www.facebook.com/p/Andrzej-Gerlach-100076612399478/ Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 11:34 No coś dla asmy, ona zawsze miała problem z tym, że Czaskoski kurdupel. Gość jest creepy, ten uśmiech zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 11:53 Bo trzeba się do czegoś przyczepić, więc znaleźli. Jest! Trzaskowski jest niski, co to za prezydent dla stolicy? Analogicznie szukali walorów u Tobiasza. Jest wysoki i ma zęby, wspaniały kandydat! Jeśli szukali na zasadzie "odwrotnie niż u prezesa", to obstawiam, że Bocheński nie posikuje i nie nosi łupieżu na marynarce oraz potrafi łączyć buty w pary. Ileż zalet ma ten człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:05 Ja też jestem wysoka (jak na babę) i mam zęby. Cholera, tyle lat zmarnowane, a można było iść w politykę. No i nie posikuję, jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:10 jowita771 napisał: > Bo trzeba się do czegoś przyczepić, więc znaleźli. Jest! Trzaskowski jest niski > , co to za prezydent dla stolicy? A wy zamiast normalnie zgasić tego typu ataki jako prymitywne i absurdalne, bo bez znaczenia, to zaczęliście udowadniać, że Trzaskowski wcale nie jest niski. Wszystkich was sekciarzy, pisowskich i antypisowskich, należy objąć natychmiastową reedukacją, albo przynajmniej odebrać prawa wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:21 A ty dramatik, jak zwykle, bez poczucia humoru i polotu. Ale żeby aż TAK nie wyłapac drwiny, to trzeba mieć ogromne braki z języka polskiego 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:09 iwles napisała: > > A ty dramatik, jak zwykle, bez poczucia humoru i polotu. Jasne. Żyły sobie wypruwacie w tych knajackich PO-PiSowskich licytacjach, ale jakby kto pytał, to są "tylko żarty". Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:38 Ale gdzie niby mamy zgłaszać? My tu sobie na forum głupotki dla beki ciśniemy 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:54 > A wy zamiast normalnie zgasić tego typu ataki jako prymitywne i absurdalne, A ty gdzie gasiłaś te ataki? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:00 Ja bym je w pierwszej kolejności odbierała obrońcom gwałcicieli, którzy wyłudzają kredyty, a dopiero potem całej reszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:11 jowita771 napisał: > Bo trzeba się do czegoś przyczepić, więc znaleźli. Jest! Trzaskowski jest niski > , co to za prezydent dla stolicy? Analogicznie szukali walorów u Tobiasza. Jest > wysoki i ma zęby, wspaniały kandydat! Jeśli szukali na zasadzie "odwrotnie niż > u prezesa", to obstawiam, że Bocheński nie posikuje i nie nosi łupieżu na mary > narce oraz potrafi łączyć buty w pary. Ileż zalet ma ten człowiek! Potrafisz rozśmieszyć. Może być dorabiać jako kabaret? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:05 Dyskusja internetowa pisowskich i antypisowskich sekciarzy - czyj kandydat ma mniejsze zakola. Oczywiście nie dyskutują między sobą, tylko każda sekta w swojej bańce hejtuje zakola "wrogiego" nadydata. Kometo, przybywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
abacab.81 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:16 No jakby się nie wysilić, twój memcen ma urodę ziomala z ławki pod blokiem w Sieradzu. dramatika napisał(a): > Dyskusja internetowa pisowskich i antypisowskich sekciarzy - czyj kandydat ma m > niejsze zakola. Oczywiście nie dyskutują między sobą, tylko każda sekta w swoje > j bańce hejtuje zakola "wrogiego" nadydata. Kometo, przybywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:03 abacab.81 napisała: > No jakby się nie wysilić, twój memcen ma urodę ziomala z ławki pod blokiem w Si > eradzu. Sekciara myśli, że ja będę teraz bronić buźki Mentzena 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:18 Cóż, skoro jako jego GŁÓWNĄ zaletę jako kandydata na prezydenta stolicy pis wyciąga że jest wysoki i przystojny to do tego się odnosimy. Mogę się jeszcze odnieść do wywiadu z jego nauczycielem, z którego wynika jasno że gość ma antuniemiecką fobię i jest donosicielską gnidą, ale TE ARGUMENTY zapewne uznasz za nieistotne. Odnosimy się do danych, jakie nam podano 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:28 No otóż to! Skoro osoby, które go popierają, podają wzrost i aparycję jako jego zalety jako kandydata, to nasuwa się podejrzenie, że innych zalet brak. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:39 dramatika napisał(a): > Kometo, przybywaj. A nie boisz się reinkarnacji? 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:04 borsuczyca.klusek napisała: > dramatika napisał(a): > > > Kometo, przybywaj. > > A nie boisz się reinkarnacji? 😔 Trochę tak. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:30 Widzę, że wzięli kluskę ostro do galopu… jakieś 10-12 kg lekko poleciało, włos ufarbowany, licówki zrobione - szkoda, że z tyłu już tylko dziura na wędzidło…. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:40 fb.watch/q0wDZuMZMl/XD Brakowało tylko informacji, że ma większego. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:44 fb.watch/q0wR4_fho1/ Może teraz wklei się to co trzeba. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 17:46 Tak. Nie jestem pewna, czy trzeba. Może - w końcu to takie dno, że przebija na drugą stronę. Kontynuując myśl tego pana, on sam tak się ma do prawdziwego dziennikarza, jak zbuk do zwyklego jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 12:43 Ken z Widzewa. Pis doskonale wie, że w Warszawie nawet wiadro wygra z kandydatem pisu. Chodzi o zrobienie rozpoznawalności kandydata pod przyszłe wybory prezydenckie. Dlatego im mniej o tej pacynce, tym lepiej. A już na pewno nie należy linkować ani nie komentować niczego pod wpisami na X. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:27 Ten uśmiech od razu skojarzył mi się z tym panem. Tylko, że PiS już ma na koncie aferę na miarę Watergate. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:31 > bo politycznie niczym się nie różnią - wszyscy wchodzą w anus tym samym "sojusznikom" z zagranicy. Tak, wiemy, że konfiarze wolą wchodzić w tyłek komu innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 13:46 uśmiech ma, jak antypatyczny brat Kałużyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 14:38 Taki nasz rodzimy Donald Trump junior? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 15:19 Na twitterze nazwano go "Ken z Widzewa" 🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
linia32 Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 18:16 Wygląda na takiego amerykańskiego sztucznie uśmiechniętego kaznodzieję ulicznego z Dallas rozdającego na ulicy Biblie i krzyczącego przez megafon : "Kochajmy się ..." A potem w wieczornych kanałach informacyjnych podają o takim kochajmysie że ......oraz .... piiiii ..... -------------- www.facebook.com/centrumpomocysiostromzakonnym/ Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Zabójczo przystojny 05.02.24, 22:43 A ić...On ma szaleństwo w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.strona111 Re: Zabójczo przystojny 07.02.24, 04:55 Trzaskowski za mlodu byl modelem. Jego ojciec to znany muzyk jazzowy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p1 Re: Zabójczo przystojny 07.02.24, 07:10 Trochę w typie Dandy'ego z American Horror Story Odpowiedz Link Zgłoś