Dodaj do ulubionych

Do fryzjerów prośba o opinie

IP: *.play-internet.pl 26.10.12, 09:37
Witam czy ktoś z was pracuje na nowych farbach Farouka - Racioppi RR Line?
Jakie są wasze opinie? Jakie efekty? Jak one wyglądają na tle innych farb?
Czy jesteście zadowoleni z efektów po koloryzacji?
Proszę o odpowiedz:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 20:34
      Nikt nie pomoże?
      • Gość: Aga Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.12, 21:42
        Naprawdę nikt nie wie??
        • Gość: Aga Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 16:11
          Ponawiam pytanie.
          • alefajnie Re: Do fryzjerów prośba o opinie 12.11.12, 15:07
            ale Ty na poważnie?
            • Gość: Gosc Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.play-internet.pl 13.11.12, 18:31
              Nie to żart przecież:| a ty na żartach sie znasz widzę !
    • Gość: OLKA Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.183.168.30.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.02.13, 19:31
      Witam.Ja o kilku miesiecy pracuje na tych farbach.Jestem bardzo zadowolona i klienci tez je chwalą.jedyny minusem ze przy mocno siwych włosach kolory wychodza troche jasniej.ale blondy sa naprawde super.można je wszystkie mieszac i wychodza kolory żywe błyszczace i zdrowe.APLIKACJA TEGO PRODUKTU TEZ JEST MIŁA BO PACHNA SLODKAWO
      • Gość: Aga Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 21:14
        Dzięki Za odp. Ale dla mnie to oznacza ze kiepsko przykrywka siwe włosy ? Zamawiasz je od przedstawiciela osobiście czy przez internet ? Czy ty moze pracujesz na ul M.... C.....? :))
        • Gość: Aga Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.play-internet.pl 20.02.13, 08:32
          ???
          • Gość: Łapka Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: 212.244.151.* 20.02.13, 14:51
            Podpinam się pod temat, ale mam pytanie odnośnie odsiwiaczy Just For Men dla mężczyzn - czy ktoś ma w ogóle w swojej ofercie taką pozycję jak "odsiwianie" włosów? Jak to się sprawdza, chodzi mi szczególnie o mężczyzn - często korzystają? Z góry dzięki za odpowiedzi.
            • koliber555555 Re: Do fryzjerów prośba o opinie 03.01.14, 15:03
              Just For Men jest SUPER !!! Działa rewelacyjnie - przegladnij sobie stronke www.meskiewlosy.pl
    • Gość: monia Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.play-internet.pl 12.08.13, 22:29
      WITAM!!!NI EPOLECAM FARB RR LINE,SZAJS JAK ICH MALO!!!!NAKLADASZ FARBE I PO PARU MINUTACH SCHODZI OD NASADY Z WLOSOW.WLOY SA NIE DOFARBOWANE.MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: Aga Re: Do fryzjerów prośba o opinie IP: *.play-internet.pl 13.08.13, 15:31
        To dziwne mnie nic nie schodzi.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka