wiosennedni5 01.04.24, 13:17 Jadę z Wrocławia do Poznania. Gdzie zjeść z rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_lasu Re: Poznań restauracja 01.04.24, 13:21 Na Jeżycach. Szamarzewskiego + Wawrzyniaka. Tam się zrobiło zagłębie kulinarne, kuchnie całego świata, nawet tybetańska. Myślę, że każdy tam coś dla siebie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Poznań restauracja 01.04.24, 13:47 Nie wiem, dawno nie byłam. Ale spodziewam się, że będzie drożej (z powodu lokalizacji) i mniejszy wybór (ponoć duża część knajp nie przetrwała wieloletnich remontów). A ze Starego Rynku na Jeżyce to jest rzut beretem, pieszo się można przespacerować (zaliczają po drodze Centrum Szyfrów Enigma). Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Poznań restauracja 01.04.24, 13:38 Polecam Modrą Kuchnię na Mickiewicza. Jedzenie jest naprawdę przepyszne. Zamierzam tam wrócić przy okazji kolejnej wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Poznań restauracja 01.04.24, 13:44 Tam jeszcze nie trafiłam, ale mam na liście. Dodam tylko, że to też Jeżyce. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Poznań restauracja 01.04.24, 13:53 Nie pisałaś, że dzisiaj. Dzisiaj to chyba mało co będzie otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś