claudel6 Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 13:32 a moze byśmy się złożyły na kwiaty od forum emama? lilia ogarnęlabyś zakup od nas? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 13:40 Miły gest. Oczywiście, że w razie czego ogarne. Problem w ttm, że na razie nie wiadomo, kiedy będzie pogrzeb. To może potrwać, o ile znam.tutejsze realia. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 01:25 No wlasnie. Jej corka ma napisane na Facebooku ( 4 godz temu) ze jeszcze nie znaja przyczyny zgonu Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans1 Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 02:40 lilia.z.doliny napisała: > . To może potrwać, o ile znam.tutejsze realia. > Dlaczego? Jakie sa UK realia? z ciekowosci pyam. W Islamie grzebie sie zmarlych do 24h Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 08:53 myelegans1 napisała: > lilia.z.doliny napisała: > > > . To może potrwać, o ile znam.tutejsze realia. > > > Dlaczego? Jakie sa UK realia? z ciekowosci pyam. W Islamie grzebie sie zmarlych > do 24h A w UK są inne realia i pogrzeby są często dużo później. Tydzień minimum, a jeśli jest potrzebna sekcja, nawet kilka tygodni. Anglicy się nie śpieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 14:17 Z tego co ja wyczytalam na profilu jej corki to czekaja na to co bylo przyczyną zgonu bo nie wiadomo. Domyslam sie ale pewnikow nie mam ze moze na wyniki sekcji zwlok. Zmarla 8 kwietnia nagle Odpowiedz Link Zgłoś
marjari_cat Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 14:25 Wyrazy współczucia dla Bliskich [*] Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 16:16 Smutna wiadomość... Wyrazy współczucia dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
korala12345 Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 17:20 Wielka szkoda i smutek. Wychodziła na prostą i coś takiego. Kondolencje dla rodziny i dla Ciebie Lila Odpowiedz Link Zgłoś
beznickova Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 17:59 Okropne wieści, bardzo, bardzo mi przykro. Wyrazy współczucia dla rodziny – i dla Ciebie oraz innych forumek, które byłyście z Rosą blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 18:09 Rosa - nieodłączna część tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija005 Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 20:58 Przykra wiadomość Stanowiła nieodłączną część tego forum, ciężko uwierzyć, że odeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 21:13 Bardzo przykre. Wyrazy współczucia dla ciebie i rodziny Rosy. Kurczę, no taka szkoda… Odpowiedz Link Zgłoś
dragona [...] 13.04.24, 00:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 01:24 Czy moderacja moze to usunac? Okropne Odpowiedz Link Zgłoś
dragona [...] 13.04.24, 01:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 08:23 Nie, nie wszyscy. Widać nigdy ci nic nie dolegało. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 08:26 Wszyscy dokładnie uważają to, co napisałam. Nie, nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 08:46 Cała ta odnoga wątku powinna zostać skasowana a nie tylko wpisy jammar i dragony. Jak podłym trzeba być by w takim wątku hejtowac. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 [...] 13.04.24, 02:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 [...] 13.04.24, 02:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 08:37 Bardzo smutna wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 09:31 Pamiętam ją od zawsze, a na forum jestem od 2005 r. Odpoczywaj w pokoju Rosa [*] Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 10:06 Od kilku dni, kiedy widzę ten tytuł, odkrywam go na nowo. I ciągle do mnie nie dociera. Nie znałam Rosy inaczej, niż przez forum, nie miałam z nią żadnych innych kontaktów ale była dla mnie jak filar emamy. Pamiętam ją od codziennych opowieści o tfutesciowej, potem się uspokoiła, wyciszyła ale była ciągle, i coraz bardziej z życia zadowolona się wydawała.. młodsza ode mnie osoba, która często miała pod górkę ale w końcu zaczęło się jej układać powoli. Chyba czas na akceptację, mimo że niełatwo. Pokój jej duszy. I kondolencje dla rodziny i bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa11 Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 13:47 Wyrazy współczucia..nie zawsze rozumiałam Rosę...być może dlatego,że w jakimś stopniu przypominała mnie samą, taką,jaka byłam dawniej..mam tego świadomość.Lecz gdy umiera młoda osoba,bo co to znaczy dziś 54 lata?to czuję przeraźliwy smutek i żal. Od kiedy ten wątek się pojawił,myślę o Rosie,o jej dzieciach i tym,co przeżywaja,ale człowiek żyje tak długo,jak żyje pamięć o nim.Mam.nadzieje,że gdziekolwiek teraz Rosa jest,to nareszcie jest wolna i szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Rosa nie żyje 13.04.24, 15:41 Kondolencje dla Rodziny i Bliskich. Z Rosą nie było mi po drodze, ale nigdy przenigdy nie życzyłam jej (ani nikomu innemu) źle i w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że tak nagle może odejść na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Rosa nie żyje 14.04.24, 19:37 >w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że tak nagle może odejść na zawsze. W sumie pozazdrościć, jeśli nigdy wcześniej nie spotkałaś się z nagłym odejściem. Piszę bez cienia ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Rosa nie żyje 14.04.24, 20:46 Spotkałam się. I zawsze było to dla mnie zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonapancia Re: Rosa nie żyje 14.04.24, 11:22 Wyrazy współczucia, dla rodziny i Ciebie Lilio. Schronisko wsparte ku pamięci Rosy, tak bardzo nie banalnej, wyjątkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Rosa nie żyje 15.04.24, 06:52 Kondolencje dla rodziny. Tak nagle odeszła. I ty liluś trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 15.04.24, 08:18 Dzięki. Fakt, była przepotwornie schorowana, ale odeszła w momencie, gdy zaczęło się prostować Odpowiedz Link Zgłoś
infinitypool Re: Rosa nie żyje 15.04.24, 09:22 Wlasnie, ona pisala ze mame sciagnela do siebie... i pisala tez ze mama juz niestety zapomina... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Rosa nie żyje 14.04.24, 19:14 Co za przygnębiająca wiadomość. Takie wstrząsające przypomnienie, że za nickami i najróżniejszymi historiami kryją się prawdziwi ludzie. Tacy ulotni. Kondolencje dla rodziny i Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewobobkowe Re: Rosa nie żyje 14.04.24, 19:52 Wyrazy najgłębszego współczucia - niech odpoczywa w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś