bywalec.hoteli 16.05.24, 09:29 Bierzecie udział w tym wydarzeniu w tym roku? Ceny biletów poraziły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 00:00 To jak, żadna ematka nie była zobaczyć i posłuchać Michelle Obamy i Sanny Marin? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Impact '24 17.05.24, 15:04 Obama podobno wyjątkowo słabo wypadła, kiepsko poprowadzone spotkanie. Mogłam się akredytować na to wydarzenie, ale ostatnio miałam sporo konferencji i nie chciało mi się do Poznania tłuc Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 15:21 Obama ma już 60 lat. Jeśli właśnie co przyleciała z Ameryki na ocean prosto na konferencję, to jeszcze jet lag, to się nie dziwię. Ciekawe jak Sanna, która jest młoda, ładna i popularna, Michelle już tylko ładna i popularna Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Impact '24 17.05.24, 15:36 Płacić za to, że ktoś jest ładny i popularny? Posłuchać to mogę kogoś kto ma do powiedzenia coś interesującego, a od znajomych wiem, że Obama to taką pogawędkę o niczym miała. Źle zrobiona rozmowa po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 15:43 Rozumiem, że ona przybyła tu w roli gwiazdy - mówcy motywacyjnego? A inni jak wypadli? Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Impact '24 17.05.24, 00:52 NA cO wydawac tyle kasy bez sensu?? Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam zadnego zamachu. Mieszkam blisko, wczoraj cała ulice zablokowali jak wracałam z miasta, i trzeba było isc z buta bo komunikacja nie działała.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Impact '24 17.05.24, 01:32 pupu111 napisał(a): > NA cO wydawac tyle kasy bez sensu?? Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam zadne > go zamachu. Mieszkam blisko, wczoraj cała ulice zablokowali jak wracałam z mias > ta, i trzeba było isc z buta bo komunikacja nie działała.... Tlumaczylam niedawno migret49 (lub jakos podobnie). ze zycie w stolicy nie jest latwe. Moze przeczyta twoj post i wyciagnie wnioski. "Zycie w stolicy zawsze jest bardziej uciazliwe. Ciagle jacys goscie, ciagle jakies przejazdy limuzyn. Wszedzie tak jest, w Waszyngtonie, w Nowym Juorku, czy w Paryzu. Taki Life." Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Impact '24 17.05.24, 06:51 malgosiagosia napisała: > pupu111 napisał(a): > > > NA cO wydawac tyle kasy bez sensu?? Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam > zadne > > go zamachu. Mieszkam blisko, wczoraj cała ulice zablokowali jak wracałam > z mias > > ta, i trzeba było isc z buta bo komunikacja nie działała.... > > Tlumaczylam niedawno migret49 (lub jakos podobnie). ze zycie w stolicy nie jest > latwe. Moze przeczyta twoj post i wyciagnie wnioski. > > "Zycie w stolicy zawsze jest bardziej uciazliwe. Ciagle jacys goscie, ciagle j > akies przejazdy limuzyn. Wszedzie tak jest, w Waszyngtonie, w Nowym Juorku, czy > w Paryzu. Taki Life." Ale wiesz , ze odbywał się w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 08:07 Właśnie w Poznaniu, na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Impact '24 17.05.24, 08:19 Poczytałem. A te tłumy to raczej z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 14:38 Ceny biletów: DIGITAL ONLY 399 zł, ATTENDEE 4900 zł, EXECUTIVE 17900 zł, STARTUP 2190 zł Na Startup trzeba aplikować: "Reprezentujesz startup, NGO, środowisko akademickie lub administrację publiczną?" No trochę znanych ludzi jest ale wyskoczyć z 5 koła, żeby ich zobaczyć na dwudniowej konferencji to trochę drogo Odpowiedz Link Zgłoś