Dodaj do ulubionych

Impact '24

16.05.24, 09:29
Bierzecie udział w tym wydarzeniu w tym roku?
Ceny biletów poraziły...
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 00:00
      To jak, żadna ematka nie była zobaczyć i posłuchać Michelle Obamy i Sanny Marin?
      • grruu2.0 Re: Impact '24 17.05.24, 15:04
        Obama podobno wyjątkowo słabo wypadła, kiepsko poprowadzone spotkanie.
        Mogłam się akredytować na to wydarzenie, ale ostatnio miałam sporo konferencji i nie chciało mi się do Poznania tłuc
        • bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 15:21
          Obama ma już 60 lat. Jeśli właśnie co przyleciała z Ameryki na ocean prosto na konferencję, to jeszcze jet lag, to się nie dziwię.
          Ciekawe jak Sanna, która jest młoda, ładna i popularna, Michelle już tylko ładna i popularna smile
          • grruu2.0 Re: Impact '24 17.05.24, 15:36
            Płacić za to, że ktoś jest ładny i popularny? Posłuchać to mogę kogoś kto ma do powiedzenia coś interesującego, a od znajomych wiem, że Obama to taką pogawędkę o niczym miała. Źle zrobiona rozmowa po prostu
            • bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 15:43
              Rozumiem, że ona przybyła tu w roli gwiazdy - mówcy motywacyjnego? A inni jak wypadli?
    • pupu111 Re: Impact '24 17.05.24, 00:52
      NA cO wydawac tyle kasy bez sensu?? Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam zadnego zamachu. Mieszkam blisko, wczoraj cała ulice zablokowali jak wracałam z miasta, i trzeba było isc z buta bo komunikacja nie działała....
      • malgosiagosia Re: Impact '24 17.05.24, 01:32
        pupu111 napisał(a):

> NA cO wydawac tyle kasy bez sensu?? Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam zadne
        > go zamachu. Mieszkam blisko, wczoraj cała ulice zablokowali jak wracałam z mias
        > ta, i trzeba było isc z buta bo komunikacja nie działała....

Tlumaczylam niedawno migret49 (lub jakos podobnie). ze zycie w stolicy nie jest latwe. Moze przeczyta twoj post i wyciagnie wnioski.

"Zycie w stolicy zawsze jest bardziej uciazliwe. Ciagle jacys goscie, ciagle jakies przejazdy limuzyn. Wszedzie tak jest, w Waszyngtonie, w Nowym Juorku, czy w Paryzu. Taki Life."
        • sabek81 Re: Impact '24 17.05.24, 06:51
          malgosiagosia napisała:

> pupu111 napisał(a):
          >
          > > NA cO wydawac tyle kasy bez sensu?? Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam
          > zadne
          > > go zamachu. Mieszkam blisko, wczoraj cała ulice zablokowali jak wracałam
          > z mias
          > > ta, i trzeba było isc z buta bo komunikacja nie działała....
          >
          > Tlumaczylam niedawno migret49 (lub jakos podobnie). ze zycie w stolicy nie jest
          > latwe. Moze przeczyta twoj post i wyciagnie wnioski.
          >
          > "Zycie w stolicy zawsze jest bardziej uciazliwe. Ciagle jacys goscie, ciagle j
          > akies przejazdy limuzyn. Wszedzie tak jest, w Waszyngtonie, w Nowym Juorku, czy
          > w Paryzu. Taki Life."

Ale wiesz , ze odbywał się w Poznaniu?
          • bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 08:07
            Właśnie w Poznaniu, na Międzynarodowych Targach Poznańskich.
            • hrasier_2 Re: Impact '24 17.05.24, 08:19
              Poczytałem. A te tłumy to raczej z ciekawości.
          • angazetka Re: Impact '24 17.05.24, 08:27
            Lol.
      • bywalec.hoteli Re: Impact '24 17.05.24, 14:38
        Ceny biletów: DIGITAL ONLY 399 zł, ATTENDEE 4900 zł, EXECUTIVE 17900 zł, STARTUP 2190 zł

Na Startup trzeba aplikować: "Reprezentujesz startup, NGO, środowisko akademickie lub administrację publiczną?"

No trochę znanych ludzi jest smile ale wyskoczyć z 5 koła, żeby ich zobaczyć na dwudniowej konferencji to trochę drogo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka