• ponis1990 Re: Bonprix 18.05.24, 04:28
      Ja się ostatnio przekonuję - nigdy nic u nich nie kupowałam, ale kupiłam sobie granatowy płaszczyk - taki typowy krój płaszczykowy, natomiast materiał ma jak ortalionowa kurtka, cieniutki - wygodne fest. Jakość nie powala, ale w tej cenie cudów sie nie spodziewałam (nie kupiłam drogiego) obchodzę go dopóki sie nie rozleci, bo naprawdę ciekawe połączenie taki fason z tym materiałem. Teraz kupiłam sobie jeszcze t-shirt bawełniany, ale tu mam mieszane uczucia bo wolę taki jakby bardziej hm, szorstki materiał bawełny, a ten jest jakiś taki gładki.
    • olpa7 Re: Bonprix 18.05.24, 07:26
      Ja najczęściej kupuje Bonprix ze zwrotów na allegro. Jest taniej, i jak to na allegro ze smartem darmowa przesyłka i zwrot. Niestety często rozmiary są nietrafione w Bonprix a ich płatny zwrot mnie odrzuca, więc polecam taka opcję.
    • mava12 Re: Bonprix 18.05.24, 16:09
      kiedy pojawiły sie u nas sklepy wysyłkowe to nader chętnie z nich korzystałam. Przede wszystkim quelle ale znikneło. Potem Halens, też zniknał. Ostatni w rankingu był bon prix i na poczatku z niego nie korzystałam bo miał najmniej ciekawe wzornictwo.Teraz korzystam bo w zasadzie tylko on został. Ale już zdecydowanie mniej bo jw, nieciekawe wzornictwo. Cos tam wybiorę ale raczej takiego uniwersalnego.
      Z moich doświadczeń, cena = jakość. Choć nie zawsze, oczywiście.
      Rozmiarówka jest różna i nie twierdziłabym, że zawsze trzeba brać rozm. większy albo mniejszy. Niedawno kupiłam t-shirt oversize, i jak zwykle, zamówiłam 2 rozm, wiekszy i mniejszy, zeby zostawić ten najlepszy. Po przyłożeniu koszulek do siebie okazało się, że sa identyczne, wszerz i wzdłuż.
      Ja zamawiam zwykle 2 rozm. i odsyłam ten niepasujący. Koszt nie jest wysoki a wole to, niz zamawiać wielokrotnie to samo - przesyłka do mnie też nie jest za darmo.
      Nigdy nie było żadnych problemów ze zwrotem, w tym zwrotem gotówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka