Dodaj do ulubionych

Bonprix i rozmarówka

09.05.17, 19:08
Niestety, ale z pewnego powodu będę zmuszona kupić u nich pewną sukienkę.
Sukienka ma być na pokaz taneczny.
I tu pytanie jaki rozmiar wziąć.
Noszę 42.Boję się, ze u nich 40/42 będzie za mała,a 44/46 za duża.
Jestem niska, ale mam sporawy biust.
Obserwuj wątek
    • owianka Re: Bonprix i rozmarówka 09.05.17, 19:12
      Przede wszystkim sprawdź, czy są komentarze pod artykułem. Często babki piszą, czy dana rzecz trzyma rozmiar. A jeśli nie ma, to weź oba rozmiary i jeden potem odeślij (będziesz w plecy 10 zł wydane na przesyłkę zwrotną, ale jeśli okazja ważna, to warto).
      • malgosiek2 Re: Bonprix i rozmarówka 09.05.17, 19:13
        Czytałam.Większość wskazuje na właściwy rozmiar, ale też są, zeby brać mimo wszystko mniejszy i dlatego zgłupiałam uncertain
        W sumie racja, o dwóch egzemplarzach nie pomyślałam smile
    • patatajowa Re: Bonprix i rozmarówka 09.05.17, 20:41
      wez ten pierwszy. moja tesciowa u nich sporo zamawia i zazwyczaj wszystko co zamówi musi wymieniac " no bo przeciez ona nosi 44 a tu 44 i taaakie duze" wink
    • only_amor Re: Bonprix i rozmarówka 10.05.17, 08:25
      To zalezy z tym rozmiarem bo np kurtki rozmiarowka typowa a bluzki czy t-shirty trzeba brac rozmiar mniejszy, najlepiej kupic 2 i za mala/duza odeslac. No i czas przesylki potrafi byc dlugi wiec warto brac od razu 2.
      • malgosiek2 Re: Bonprix i rozmarówka 10.05.17, 13:56
        Ok, dzięki za rady.Tam, zrobię, ze zamawiam od razu mniejszy i większy rozmiar.
        • malgosiek2 Re: Bonprix i rozmarówka 10.05.17, 14:24
          no i klops uncertain
          Zadzwoniłam i rozmiar 40/42 dopiero będzie szyty,bo rozmiarówka wyszła, więc nikła szansa by doszło do 10 czerwca.Chyba zamówię większy jednak i krawcowa będzie poprawiać sad
          A i jeszcze jedno jak zamówię dwa rozmiary, a będzie dostępny tylko jeden np ten większy to przyślą pojedynczą sztukę czy będą czekać na dwie sztuki mimo wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka