Dodaj do ulubionych

Prośba o poradę - popcorn

26.05.24, 17:54
Słuchajcie macie czasami fajne pomysły więc pomóżcie:

Na imprezę składkową muszę między innymi przynieść popcorn ,zrobię taki po prostu kuchence mikrofalowej z tej torebki, tylko na czym go zaserwować????

Jakiś pomysł na jakieś takie opakowanie które po prostu można potem wrzucić???

nie mam miejsca żeby to nosić tam na miejsce ani zabierać nie wiem jakie będą warunki na miejscu czy będzie w ogóle na czym położyć ??

Coś efektownego z niczego ???
Obserwuj wątek
    • alterego72 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:01
      Skręć rożki z gazet i w nich zaserwuj.
      • mamtrzykotyidwato5 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:10
        fuj
      • berdebul Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 21:06
        Mhm z metalami ciężkimi w pakiecie.
      • eriu Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 22:50
        Użyj papieru śniadaniowego.
    • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:05
      Ematka na tego typu imprezę przynosi sałatkę z brokułów ekologicznych oraz jagielnik. Oczywiście wszystko to jest PRZEpyszne. Zaś przygotowanie całości zajęło jej łącznie 5 minut i w międzyczasie nawet zdążyła zrobić sobie przerwę na aromatyczną kawę.
      • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:17
        Aaa, i gdyby jednak tę aromatyczną kawę zrobił i z namaszczeniem wręczył jej emąż (oczywiście w porcelanie Rosenthal), to ematka wyrobiłaby się w 3 minuty i dodatkowo - naprędce ukręciłaby jeszcze ciasto na PRZEpyszne muffinki warzywne - 24 sztuki!
        • bromba11 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:21
          A z tego co się nakruszyło upiekłaby przepyszne mini-babeczki!
          • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:26
            A z obierek i resztek ekologicznego brokuła PRZEpyszne smoothie!
          • skumbrie Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 14:04
            Albo bajaderki wink
      • kocynder Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 20:01
        Zapomniałaś o przepysznych chipsach z jarmużu!
        • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 20:47
          PRZEpyszne chipsy z jarmużu to akurat ematka ma zawsze zachomikowane w spiżarce na nieprzewidziane okazje!

Edzieci je uwielbiają i częstują kolegów na przerwach, są aż tak PRZEpyszne, że ich matki proszą o sekretny przepis!
          • krypteia Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 10:33
            Oj widzę że nie możesz przeżyć pamiętnego wątku o wyjazdach integracyjnych, w których ematki jeździły po tobie jak po lysej kobyle. Walisz teraz w tę swoją wyimaginowaną ematke, tylko że to ślepe strzały. Nie ma takiej osoby tutaj którą opisujesz.
            • marta.graca Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 11:08
              Też to tak widzę.
            • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 11:54
              krypteia napisała:

> Oj widzę że nie możesz przeżyć pamiętnego wątku o wyjazdach integracyjnych, w
              > których ematki jeździły po tobie jak po lysej kobyle. Walisz teraz w tę swoją w
              > yimaginowaną ematke, tylko że to ślepe strzały. Nie ma takiej osoby tutaj którą
              > opisujesz.

No nie mogę. Ale spokojnie - zbliża się czerwiec, więc będzie kolejny!
            • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 11:56
              Ty serio uważasz, że ktoś normalny przejmuje się tym co jakieś anonimowe babsztyle z forum o nim powiedziały? Normalny człowiek bierze pod uwagę tylko to, co sądzą o nim rodzina, znajomi, on sam. Ale nie ematka. Dlaczego ematce zawsze się wydaje, że ktoś przejmuje się jej opinia? Możesz mi to jakos logicznie wytłumaczyć?
              • jakis.login Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 12:51
                imponderabilia20 napisała:

> Ty serio uważasz, że ktoś normalny przejmuje się tym c

Normalny nie. Ale mowa jakby o tobie.
              • marta.graca Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 13:31
                Jak na kogoś, kto się nie przejmuje, tworzysz mnóstwo postów w temacie. Osoba nie przejmująca się raczej by temat olała, a ty założyłaś osobny wątek o wyjazdach, później wątek o wadach ematki, a do tego jeszcze robisz wrzutki od czapy w losowych wątkach.
                • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 13:55
                  I będzie jeszcze więcej! Bo ja mam kaprys.
        • beznickova Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 21:00
          ...i o wannie sałatki jarzynowej!
          • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 21:03
            Sałatka jarzynowa oczywiście tylko i wyłącznie z domowym majonezem! PRZEpysznym.
    • jakis.login Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:19
      Przesyp do papierowych torebek śniadaniowych.
    • thea19 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 18:25
      ja bym chyba kupiła takie kartonowe opakowania na popcorn jak w kinie
      • kotejka Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 19:59
        W woreczki po prostu, bardzo praktyczne i nic się nie rozsypie
        Łatwo przetransportujesz
        Możesz wystylizować na co chcesz, np na owieczkę
        • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 20:07
          Ale słodkie smile
        • eliszka25 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 20:13
          To jest chyba najlepsze rozwiązanie. Rozsypać w nie za duże woreczki albo papierowe torebki śniadaniowe, ewentualnie jakoś je ozdobić i możesz wziąć wszystko po prostu w torbie, nic ci się nie wysypie, nie będziesz się musiała utykać z naczyniami itd.
      • eliszka25 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 20:14
        Do przewożenia lepsze są torebki papierowe lub woreczki. Można zawiązać i nie martwić się, że się wysypie.
        • ga-ti Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 22:42
          Tylko do woreczków foliowych nie można wsypywać ciepłego, bo się zaparzy i sflaczeje wink
          • eliszka25 Re: Prośba o poradę - popcorn 26.05.24, 23:11
            Ciepłego to lepiej nie wsypywać ani do woreczków ani do torebek, jeśli się je zawiązuje.
            • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 10:13
              Dlatego lepszy byłby jagielnik 🤣
              • eliszka25 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 10:37
                imponderabilia20 napisała:

> Dlatego lepszy byłby jagielnik 🤣

To sobie w końcu upiecz i przestań wchrzaniać ten sam „żart” do każdego wątku, bez względu na temat, bo już dawno przestało to być zabawne. Teraz jest po prostu nudne.
                • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 12:01
                  eliszka25 napisała:

> imponderabilia20 napisała:
                  >
                  > > Dlatego lepszy byłby jagielnik 🤣
                  >
                  > To sobie w końcu upiecz i przestań wchrzaniać ten sam „żart” do każdego wątku,
                  > bez względu na temat, bo już dawno przestało to być zabawne. Teraz jest po pros
                  > tu nudne.

Ty jesteś nudna i nie masz za grosz poczucia humoru, skoro aż się cała ze złości telepiesz, bo ktoś śmiał sobie głupi żart wtrącić. Będę to robić, bo mnie to śmieszy, tak długo jak będę miała kaprys, zaś ty nie będziesz mi dyrygować co mam pisać a co nie. Dotarło? Chyba za dużo jagielnika się nażarłaś! Musiał być PRZEpyszny🤣🤣🤣🤦🤦🤦
                  • eliszka25 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 12:17
                    Oaza spokoju się odezwała 🤣. Uważaj żeby ci żyłka z tych żartów nie pękła 🤭

Nie wiem gdzie w stwierdzeniu, że jesteś nudna widzisz telepanie się ze złości, ale jak widać ubodło cię bardzo 🤣
                    • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 12:43
                      Nikt kogo znam, nie uważa że jestem nudna. Nigdy nie twierdziłam, że jestem oazą spokoju i nie widze w tym nic złego. Także zapchaj się jagielnikiem i nara.
                      • eliszka25 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 12:54
                        🥱🥱🥱🥱

Nie znam Twoich znajomych, za to widzę Twoje teksty na forum. Powtarzanie w kółko tego samego jest nudne, no nic na to nie poradzę 🤷‍♀️

Jagielnikiem sama się zapchaj, a nie mnie wpychasz. Nigdy nie jadłam, nie piekłam ani nie widziałam żadnego jagielnika.
                        • imponderabilia20 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 13:00
                          No i jeszcze nie raz zobaczysz.
                          • eliszka25 Re: Prośba o poradę - popcorn 27.05.24, 13:13
                            🥱🥱🥱

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka