Dodaj do ulubionych

40-stka prezent

04.06.24, 17:11
Co dostałyście na 40-stke (Te, które są zadowolone z prezentu).

Czego kategorycznie nie dawać albo byscie dostać nie chciały - prezent od koleżanki dla koleżanki, nie ma jakichś szczególnych zainteresowań.

Ps. Zdarzyło się Wam, aby ktoś (umyślnie bądź nie) obraził Was prezentem?
Obserwuj wątek
    • trampki-w-kwiatki Re: 40-stka prezent 04.06.24, 18:44
      Kwiaty doniczkowe! Tak, chciałam otrzymać w końcu kwiaty doniczkowe smile
      • majenkirr Re: 40-stka prezent 04.06.24, 19:13
        Obkupiłabym Cię od stóp do głów!🤗
        Uwielbiam kupować, a sama nie mam już gdzie stawiać.
        • trampki-w-kwiatki Re: 40-stka prezent 04.06.24, 21:24
          Ja dopiero zaczynam tę przygodę 😜
          • gryzelda71 Re: 40-stka prezent 04.06.24, 21:36
            Ja tez!
    • aqua48 Re: 40-stka prezent 04.06.24, 18:53
      Ooo.. moja Mama celowała w nietrafionych/obraźliwych/nieśmiesznych mimo że mających być śmiesznymi prezentach.
      Od czasu do czasu jednak dawała coś rzeczywiście fajnego smile
    • czarna_kita Re: 40-stka prezent 04.06.24, 19:26
      Koleżanki się mnie raczej pytały co bym chciała i się skladaly na taki droższy prezent ( np piekny zestaw obiadowo kawowy na ktory mi bylo szkoda kasy). Były też takie co wymyśliły bukiet z 40 zdrapek ( wydrapałam 150pare zł), kartkę z kalendarza z datą moich urodzin ( oryginalna z tego roku w którym się urodzilam). Siostra podarowała mi kolaż moich zdjęć (od małego bejbika aż do 40stki- bodajże 20 zdjęć z różnych lat mojego życia w pięknej ramce), ktoś tam wymyślił niby okładka z czasopisma a główne zdjęcie "modelki" były moje. Dostałam też kosz prezentowy od przyjaciółki taki trochę do smiechu- flaszka, prezerwatywy, wibrator w kształcie pędzla do różu, tabletki na ból glowy, czekolada i cos tam jeszcze nie pamietam oraz ramke z 40 zł w 10tkach z napisem- "40 to wcale nie tak dużo "
      Jeden prezent był do bani, moja karykatura. Twarz moja a reszta ciała jakiejś diablicy z ogonem i widłami... ani to ładne, ani za bardzo smieszne, ani to powiesić bo troche obciach. Osobiście mi się nie podobało i schowałam na dnie komody.
    • taje Re: 40-stka prezent 04.06.24, 21:57
      Chyba nic zapadającego w pamięć nie dostałam. Może kwiaty? W każdym razie nie pamiętam.

Nie chciałabym dostać żadnych durnostojek albo przypadkowych perfum.

I nie, żaden prezent mnie nie obraża. Nawet durnostojkę czy śmierdzące perfumy przyjmę z wdzięcznością i najwyżej później puszczę w obieg.
    • eagle.eagle Re: 40-stka prezent 04.06.24, 22:05
      Nie dostałam seksu ani spaceru - byłam nie zadowolona - to od partnera.

Od córy dostałam śliczne kwiatki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka